Samsara Cliff Resort & Spa

We hebben de beste aanbieders voor Samsara Cliff Resort & Spa voor je op een rij gezet:
Over Samsara Cliff Resort & Spa
Ontsnap naar Samsara Cliff Resort & Spa, waar de oceaan en de kliffen van Negril samenkomen om een paradijselijk toevluchtsoord te creëren. Dit resort biedt ongeëvenaarde uitzichten op de beroemde zonsondergangen, direct vanaf de klippen. Met directe toegang tot de oceaan, een relaxte sfeer en de keuze tussen verfrissende zwembaden of de nabijgelegen reggaecafés, belooft Samsara een onvergetelijke ervaring.
De Ligging
Samsara Cliff Resort & Spa geniet van een benijdenswaardige positie op de klippen van Negril, direct aan de oceaan, en is omgeven door twee hectare aan weelderige tropische tuinen. Dit biedt vakantiegangers een spectaculair uitzicht op zee en directe toegang tot de beroemde zonsondergangen van Negril. Het stadscentrum van Negril en het levendige Negrilplein liggen op slechts 40 minuten lopen of een korte rit van 12 minuten met het openbaar vervoer. Voor verkenning verder weg is de luchthaven van Montego Bay ongeveer 81 km van het resort verwijderd.
Samsara Cliff Resort & Spa biedt een scala aan faciliteiten om het verblijf van elke vakantieganger zo aangenaam mogelijk te maken. Het resort beschikt over 50 kamers, verdeeld over twee verdiepingen en biedt twee verfrissende zoetwaterzwembaden omgeven door gratis ligstoelen en parasols, ideaal voor ontspanning onder de Caribische zon. Vakantiegangers die op zoek zijn naar activiteiten kunnen genieten van tennis, biljart of zich wagen aan diverse watersporten zoals windsurfen, snorkelen en duiken. Voor ultieme ontspanning biedt het resort een spa met een scala aan massagebehandelingen. Het meertalige personeel staat klaar om te helpen met services zoals een tourdesk voor excursies, een autoverhuur, en een transferservice, om elke vakantie naadloos te laten verlopen.
Bij Samsara Cliff Resort & Spa kunnen vakantiegangers kiezen uit diverse culinaire opties. Het resort beschikt over een koffiehuis, een bar en twee niet-rokersrestaurants die gastvrijheid en een gezellige ambiance bieden. Vakantiegangers kunnen kiezen uit verschillende verblijfsopties zoals ontbijt, halfpension, volpension en all-inclusive, waarbij ze kunnen genieten van een divers aanbod aan zowel alcoholische als alcoholvrije dranken. Het all-inclusive pakket omvat ook live cooking, waardoor vakantiegangers kunnen genieten van verse en opwindende gerechten. Voor de lunch en het diner is er een afwisselend buffet beschikbaar, en speciale dieetwensen en kindermenu's kunnen op aanvraag worden bereid.
Bij Samsara Cliff Resort & Spa is het belangrijk om rekening te houden met de mobiliteit van vakantiegangers. Hoewel het resort rolstoelvriendelijke kamers aanbiedt, wordt aanbevolen om vooraf specifieke benodigdheden te bespreken. Het resort accepteert de meest gangbare creditcards, waaronder American Express, Visa en MasterCard, voor gemakkelijke betalingen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
24 uur inchecken
Mastercard
Strand: 10m
Adresgegevens | 3023 PO Box 3023, 73120 |
Samsara Cliff Resort & Spa
Samsara is een leuk en mooi cliff resort met lieve mensen. Wij hadden eerst een huisje aan de tuinkant en zijn verhuisd naar de zeekant. De tuinhuisjes zijn erg gehorig en steevast wordt je gewekt door een haan om 3 uur in de nacht. Wij hadden lo geboekt wat erg goed is. Toast ,gebakken eieren op elke manier, worst of spek, dumplings en pap ook lopen ze iedereen te bedienen met koffie of thee. Je kan ook gratis naar zusterhotel legends gebracht worden wat aan het 7 miles beach ligt.
Tip als je lo geboekt hebt en je wilt upgraden naar all inclusief is het hier bijna 100usd voor 2 personen per dag. Ik zou zeggen doe het gelijk thuis met boeken.
Nog een tip
Huur geen scooter bij Damian baily. Is niet betrouwbaar. Wilde de borg houden (300usd) omdat wij een lekke band hadden ( een nieuwe opgegaan) en de scooter volgens hem verder beschadigd was.
Leuk, gezellig hotel met vriendelijke mensen. Heb het hier prima naar mijn zin gehad. Op de rotsen met mooie zonsondergangen. Met de hotelbustaxi naar het strand prima geregeld. In de buurt ook leuke eet- en drinkgelegenheden van de lokale bevolking, ik hou er van.. Al leent de weg zich niet voor een gezellige wandeling. Samsara, ik kom zeker terug!
We zijn in de voorjaarsvakantie geweest met onze dochter (17), 8 dagen maar het was de lange vlucht meer dan waard. We kregen een ruim huisje met twee tweepersoons bedden, airco en veranda met hangmat aan de zeekant. Je loopt zo naar de kliffen en springt in de zee tussen de tropische vissen.
Ontbijt was goed met omelet of gebakken ei naar wens gemaakt en o.a. french toast of engels ontbijt. We hadden geen all-in maar aan de bar bij Owayne kan je eventueel lunch/diner bestellen.
Omar bracht ons met de taxi naar het strand of naar een andere plek waar je maar heen wou. Ideaal om je ergens aan het eind van 7 miles beach te laten afzetten en dan terug te lopen over het strand. 🐚

Samsara Cliff Resort & Spa
Op zoek naar een plek buiten de drukte?
Prachtig cliffhotel met snorkelmogelijkheden. Ruim opgezet. Wel wat achterstallig onderhoud maar heel schoon. Reserveer een gardencabin type B. Heel ruim, met veranda incl hangmat. Jungle en zee bij elkaar. Bovendien kun je met de shuttle naar het Legenda hotel aan zee met prachtig zandstrand. Personeel vriendelijk. Eten basic All-in haal je er al uit met de drankjes (als je van cocktails houdt!).
Tripjes kun je prima maken met locals (vermijd alleen David: vriendelijk bij eerste contact, beloofd veel maakt weinig waar)
Wij kregen een huisje aan de andere kant van de weg in de tuin.
Prachtig huisje met airco en veel ruimte. Heerlijk eigen terras met stoelen en hangmat. 'smorgens wakker worden van het zingen van de vogels en het kraken van de bamboescheuten, geweldig. Drukke weg oversteken naar hotel maar er staat dag en nacht een personeelslid om je te helpen bij het oversteken. Alleen met logies en ontbijt geboekt ( ontbijt perfect) elke avond ander restaurant geprobeerd. Murphies ( kreeft) topper. Cosmos ( vis) topper. Ivans (Jamaicaans) topper. Pablo ( aan de overkant van het hotel) vis heerlijk, vlees matig. Een must is restaurant Zimbali. De eigenaar komt je zelf ophalen, het eten geweldig en de ambiance prachtig. Samsara vriendelijk personeel, elke dag bedden en lakens verschoond. Heerlijk luieren bij de klif en snorkelen met de barracuda vissers. Zin in strand? Dan met de gratis shuttle naar het andere hotel van dezelfde eigenaar. Wij waren hier maar 1 week. Excursies zelf regelen met chauffeur aan de overkant naast supermarkt. (David of Congo) Aanrader. Black River, (krokodillen) Pelican Bar,( Bar op palen midden in zee) Boottocht met Captain Clark. ( snorkelen en versgevangen kreeft eten). Afspraak maken met restaurant Zimbali. (je word opgehaald en gebracht naar een prachtige locatie in de jungle) heerlijke muziek en fantastisch 5 gangen diner). Bijzonder was ook de kerkdienst met veel zang en dans. Kortom Samsara wij komen zeker terug.
Zijn net terug van 2 weken Samsara.
Leuk,eenvoudig hotel met 2 gedeelten.Zee(klif)zijde en tuinzijde met weg ertussen.
Wij zaten in de tuinkant.Eerste dagen in app 1A met een bed van 1,25.Dus echt lepeltje,lepeltje,Zodra het mogelijk was naar app 6b,Grote veranda met bed van 2.50 mtr:)
Dagelijks shuttle naar zusterhotel Legends.
Snorkelen bij de kliffen stelt m.i niets voor.Wel leuk om de barracudavissers bezig te zien sochtends.
Eten (wij hadden all in) is qua drankjes top,maar eten is heel kleinschalig.
Soep voor,dan kip of vis met een schepje bonen en cakeje toe.Naar ons idee niet de meerprijs waard.
Zijn wel weg geweest met een vriendelijke taxichauffeur met als standplaats naast het kleine supermarktje links tegenover het hotel.
Hier kan je gerust mee weg voor een redelijke prijs.
Toffe vent die je alles kan vragen.