Royal Decameron Club Caribbean
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
We hebben de beste aanbieders voor Riu Negril voor je op een rij gezet:
Ik ben niet tevreden bij binnenkomst rook de kamer naar schimmel bed was poot van gebroken. Werd niet gemaakt maar de poot eruit gehaald dus ik kreeg pijn in een doorgezakt bed. Bij het onderzoeken kwam. We erachter dat de bedden onder schimmel zitten en gele vlekken. Kreeg andere kamers aangeboden maar zelfde probleem. Ook vond ik het vreselijk dat ik kattevallen voor mijn balkon had liepen paar poezen probeerde ze te vangen en ergens heen te brengen... Heel naar gezicht En het personeel werd bij het einde niet zo vriendelijk lieten de transfer vroeg komen al had ik 2uur vertraging.. Ze gingen linksom ik was al binnen 1.15 in montego bay airport moest 5uur daar wachten. Als je aankwam begin vakantie ging hij dwars door montego bay files dat je maar laar aankwam in het hotel. Dat het maar niet teveel mag kosten voor ze terwijl je genoeg betaald. Wij komen hier nooit meer.. Ben net terug 24 oktober 2023
Niet een heel erg goed hotel. Wij zijn veel vaker in een riu geweest maar deze is zeer matig. Vies glad en de zwembaden zijn vol met insecten. Ook mag je nergens roken waar de jamaicaan dat wel mag. In het weekend stroomt het vol met locale mensen die veel lawaai maken. Het entertainment is rond uit amateuristisch alsof je naar een voorstelling kijkt van griep 8. Wij zijn geen klagers maar als je voor een riu gaat boek deze dan zeker niet. Ook zijn ze traag met het repareren van de kapotte zaken op je kamer. Het strand is matig met veel zeewier en gras. Het eten en drinken is prima. Niet bijzonder maar goed genoeg. Helaas mogen de jamaicanen overal roken maar wij als Nederlanders niet. Bijzonder. De excursies zijn er duur alsook het duiken. Daarnaast is de taxi 40 euro met 2 personen naar negril.
Super mooi verblijf! Lekkere cocktails, lekker eten! Leuke uitstappen gedaan! Voor herhaling vatbaar!
We hebben hier met onze familie een super vakantie gehad! (2 50+ en 2 30+). Best huiverig vertrokken na de slechte recensies de laatste tijd. Maar ik herken deze echt niet. 14 dagen geweldig gegeten, een geweldig entertainment team die ons zelfs kwamen uitzwaaien. Schone kamers en sanitair en gezellig personeel! Als ik dan een minpuntje moet benoemen is het de poolbar. Die kan er na een aantal regenbuien wat vies uitzien. Maar op heldere dagen niets aan de hand.
We gaan zeker nog eens terug! Mensen die klagen over dit Riu hotel moeten wellicht gewoon meer betalen voor een palace. Van de clubhotels in the Caribean staat deze wel in de top van ons lijstje.
Mensen waren erg vriendelijk. Alles zag er netjes en verzorgd uit. Niet geheel onbelangrijk maar ook schoon! Het is een klein stukje paradijs op aarde.
Het net niet hotel zo zou ik het het omschrijven . De ligging aan het strand is mooi maar buiten het resort is niks te beleven . Animatie is echt niet meer van deze tijd ze doen zomaar wat en het vermaakt is zo slecht dat je er bijna om zou gaan lachen . Eten was zeer matig veel te veel van alles maar erg weinig dingen die echt lekker waren jammer . Het eten in het steakhouse was wel lekker maar wil je daar kunnen eten dan moet je echt om 19.00 in de rij gaan straan anders heb je pech . De kamers zijn op zich netjes het bed vonden wij goed . Er zijn alleen geen liften in het complex voor ons geen probleem maar voor iemand die moeilijk ter been is wel . De kamer werd goed schoongemaakt daartegen zijn de toiletten in het resort ronduit smerig . En er werken mensen genoeg maar het ontbreekt aan leiding het is net de animatie ze doen zo maar wat . In het zwembad waar de bar is zou ik wegblijven best gezellig maar niet echt schoon .
Strandhotel | Beschikbaar |
Clubresort | Beschikbaar |