Over hu Altomincio village
Camping Village Altomincio Family Park is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen. Het zwemparadijs met speeltoestellen, glijbanen en de splashdance is zeer geliefd. Minder geschikt als je komt voor culinaire hoogstandjes of de Italiaanse pizza’s. Al zijn er aan het Gardameer voldoende alternatieven. In 20 minuten sta je bijvoorbeeld al in Lazise.
Camping Union Lido
CampingCamping Pra'delle Torri
CampingCamping Ca Pasquali Village
CampingCamping Village Mediterraneo
CampingCamping Portofelice
CampingVillaggio Turistico Internazionale
CampingCamping Garden Paradiso
CampingCamping Laguna Village (Glamping)
Camping
hu Altomincio village
Veel vakantiegangers hebben genoten van hun tijd op de camping, waarbij vooral het zwembad hoge ogen gooide door de schone staat en de ideale vloer. Ook het autovrije park werd gewaardeerd omdat het een veilige speelomgeving voor kinderen bood. Het gemak dat je spullen per golfkar naar je stacaravan worden gebracht, werd als een groot pluspunt ervaren. Ondanks enkele kanttekeningen bij het restaurant - voornamelijk vanwege de prijs en de kwaliteit - vonden veel bezoekers genoeg charmante restaurantjes in de nabije omgeving. De animatie op de camping kreeg ook complimenten, wat de algehele ervaring voor velen verrijkte.
Centrale verwarming
Wasmachine
Adresgegevens | Località Torrente Valle, I-37067 |
hu Altomincio village
Wij waren hier van eind augustus tot 11 september . Stonden hoge gedeelte . Camping is wordt netjes bijgehouden qua onderhoud . Min puntje was koude douche na melding kwamen ze vlot dit oplossen . Voordeel auto vrij park voor kinderen ,je spullen worden per golfkar naar stacaravan gebracht . Alleen met boodschappen soms een pittige toer . Zwembad super , schoon ook ideale vloer . Restaurant was relatief aan hoge kant qua prijs en personeel niet erg vriendelijk en eten was niet bijzonder , genoeg restaurantjes in omgeving . Auto parkeren was hier en daar lastiger .
Jammer dat op onze laatste paar dagen enorme groepen Duitse jongeren aanwezig waren verdeeld over gehele camping die enorm veel overlast veroorzaakten tot diep in de nacht . leiding van deze groepen ondernamen geen actie om overlast te minderen .Dit zeker aangegeven bij receptie erg vervelend als je tussen zit met je gezin . Voor ons rede om eerder te vertrekken .
1,5 week geleden terug gekomen van deze mooie camping. Lees veel negatieve reacties maar kan mij hier niet in vinden. Via TUI geboekt en zaten in een huisje van HU zelf. Perfect! Mocht er iets kapot zijn etc… komen ze meteen. Niks van inbraken gemerkt. Zwembad vonden de kids super, was zeker wel schoon en geen problemen van anderen gehoord over oorontstekingen. Enigste minpunt vonden wij het restaurant, duur en niet lekker. In de omgeving genoeg restaurantje waar je voor veel minder lekker kunt eten. Ik beveel deze camping zeker aan andere mensen.
Voor de derde keer geweest. Maar komen niet weer terug. Weinig te doen voor pubers. Geen sport velden. Parkeren is een drama. Moeten ze veel strenger aan worden. Veel ingebroken en dat door eigen personeel. 3x heb ik dat gezien. Daar doen ze niks aan. Andere campings van hu loopt er beveiliging. Hier niks. 'S morgens geregeld het stokbrood op. Inventaris van de stacaravan was niet compleet. Wij hadden 2 gas pitjes voor 6 personen. Dezelfde stacaravan naast ons had er wel 4. Erg tegengevallen
hu Altomincio village
Wat een vreselijke ervaring! Er wordt onwijs veel ingebroken (ook bij ons zelf) en je wordt waardeloos geholpen! Aan de bovenkant van de camping kan iedereen zo op en af de camping en het daarom ook zeer makkelijk voor onbevoegden de camping op te komen. Hier wordt na alle inbraken niets mee gedaan!! Manager liegt recht in je gezicht! Nooit nooit nooit meer en raad deze camping bij iedereen af!!
Verschrikkelijk! Geen plaats om auto te parkeren. Wij alle drie hadden last van ooronstekking na het gebruik van het zwembad. Zwembad was ook heel smerig. Rondvragen op de camping waren wij niet de enige. Continu inbraken op de camping. 10 stuks in een week tijd dat wij er zaten tijdens het boeken stond op de site dat er sportvelden waren. Die waren er niet. Stacaravans staan op een meter afstand. Bedden zijn verschrikkelijk. Enige wat goed was is de animatie! We zijn een week eerder weggaan. Bij de receptie vroegen ze niet waarom we weg gingen. Dus dat zij voor ons al genoeg. Douches waren veel te klein. We moesten gebukt douchen.
We hebben een leuke week gehad op de camping. Hij is wel heel groot en massaal. Dit moet je wel liggen... ons niet echt. Maar voor een weekje was dit prima in combi met andere campings. Genoeg te doen rondom Gardameer dus je deelt je tijd zelf in. Zwembad was leuk voor de kids! Maarrr... het water was echt niet fris. Vooral in de loop van de dag zag je het troebeler worden. Het leek erop omdat het zo druk was... (dat was het ook) dat de pompen het niet aankonden. Echt heel vies. Beide kinderen hebben ook ontstoken ogen gekregen. Vooral bij 1 van de glijbanen (met tussenbaden) was het tussenbad super vies. Accomodatie verder prima. Alleen kwamen we met hond. Iedereen om ons heen had een veranda met hekje dat dicht kon. Die hadden geen hond. Wij hadden geen hekje. Beetje gek....