Palazzo Sant Angelo - Adults only
*Excl. SGR (€ 5,00p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Twee nachten verbleven in dit hotel voor een bezoek aan Venetië. Pendeldienst vanaf hotel naar Venetië was erg goed geregeld. Hotel zelf ligt erg afgelegen en er is eigenlijk niks te doen. Hotel wordt veel bezocht voor overnachting om volgende dag naar het vliegveld te gaan. Prima hotel maar niet bijzonder sfeervol.
Bushalte om de hoek binnen 15 min in Venetie. Schoon hotel met vriendelijk personeel, toen wij vroeg arriveerde ivm einde cruise was onze kamer toch al klaar. Met gratis wifi, goed ontbijt en luchthaven shuttle.
Het is absoluut geen 4 sterren hotel. daar is t veel te eenvoudig voor. gunstige ligging to van vliegveld ( 5 min met bus 5) Kwartier naar Venetië met bus 5. Ideaal voor stedentrips. wij hadden onvriendelijk personeel. de pendel bus van vliegveld naar hotel heeft ons ruim een uur laten wachten en kwamen niet op afgesproken tijdstip. iedere dag handdoeken te kort. zou rookvrij hotel zijn maar er werd wel degelijk gerookt in kamers boven ons. 3e avond konden we kamers niet meer in. pluspunt is echt de ligging en de uitstekende bedden.
dit hotel vind ik geen 4 sterren waardig de kamer was basic , de badkamer was heel mooi maar niet praktisch ik wil ook geen doodgemepte insecten op plafond en muren vinden als ik ergens logeer er was koffie en thee voorzien op de kamer maar die werd enkel op uitdrukkelijk verzoek aangevuld en er zaten pads bij maar we hadden geen koffiemachine om die te gebruiken . plateau waar dit alles op stond was vies toen we aankwamen en was nog vies toen we vertrokken ontbijt was wel heel lekker maar toch liever een vers kopje koffie dan deze uit een machine mijn advies prijs/kwalit al bij al niet slecht maar geen 4 sterren verwachtingen koesteren en als uitvalsbasis voor venetie goed met een goeie busverbinding een eindje wandelen van het hotel
Tijdens ons verblijf in Toscane hebben we dit hotel met de I pad geboekt. Een aanbieding via internet waarbij we een hotel wilde hebben met een goed bed, lekker ontbijt en in de buurt van Venetië aangezien we een dagtoer naar Venetië wilden maken. Bij aankomst in dit super deluxe hotel kregen we al gelijk een upgrade naar de 5e verdieping. Waarom was ons onbekend maar wel leuk. Dit bleek een kamer te zijn met een elektrisch rolgordijn met uitzicht op Venetië, een nieuwe badkamer met inloopdouche, king size boxspring 2 persoonsbed, climate control en overal ledverlichting. We waren zeer blij verrast! Het ontbij was ook prima in orde. Het diner kon in het hotel ook genuttigd worden maar dat vonden we persoonlijk minder. Niet van kwaliteit maar smaak. Probleem was dan wel dat er in de omgeving niet veel restaurants te vinden waren. 1 was toen wij er waren gesloten. Na een uur rijden zijn we de macdonalds maar binnen gegaan.
*Excl. SGR (€ 5,00p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Luchthavenhotel | Beschikbaar |
Zakenhotel | Beschikbaar |