Holidaycenter Pra' Delle Torri (Glamping)

We hebben de beste aanbieders voor Holidaycenter Pra' Delle Torri (Glamping) voor je op een rij gezet:
Camping info
Bubbelbad
Sportfaciliteiten
Aan zee
Omschrijving
Holidaycenter Pra' Delle Torri is een waar stukje paradijs aan de glinsterende kust van de Adriatische Zee, waar de zon altijd schijnt en gelukzalige vakanties tot leven komen. Dit prachtige vakantieoord is als een stralende ster aan de Italiaanse horizon, met zijn uitgestrekte, weelderige groene t...
Telefoonnummer | |
E-mailadres | |
Adresgegevens | Viale Altanea 201, I-30021 |
Website | |
Social media |
Holidaycenter Pra' Delle Torri (Glamping)
Grote camping met veel faciliteiten. Mooi zwembad met voor iedere leeftijd iets te doen. Piratenbad erg leuk voor de kids, iets minder voor de ouders met al die stralen water die in je gezicht spuiten. Wij waren er half september. De supermarkt was toen al half leeg en ook het laguna zwembad ging sluiten. Jammer want je betaalt genoeg voor een verblijf hier. Rij bij de supermarkt voor broodjes enorm elke ochtend. En dat in het naseizoen. Je kunt beter naar de Lidl rijden op 9 min afstand. Ook bij het zwembad soms zoeken naar een bedje. Denk dat het in het hoogseizoen niet heel relax verblijven is. Daarnaast moet je voor veel dingen nog extra betalen. Qua horeca oke. Veel eetgelegenheden maar bijna overal dezelfde kaart. Restaurants erg verouderd. Enkel italiaans eten, maar dat is te verwachten. Pizza’s waren lekker en vers. Caorle is op 10 min rijden. Leuk kleurrijk stadje. Prima strand. Advies om buggy mee te nemen door afstanden.
Een prachtige, enorm GROTE camping. Je moet er van houden, maar dat doen wij. Alles is tot in de puntjes geregeld. Een prachtig zwembad, een mooi strand, fijne horeca, vele verschillende winkeltjes, een grote supermarkt. Als ik een puntje van aandacht zou moeten geven zou dat de diversiteit van het animatieteam zijn. Wij miste Nederlandse mensen in het team.
Wij waren met een eigen kampeermiddel, de plekken zijn prachtig ruim en het vernieuwde sanitairgebouw was altijd tip top in orde.
Het is dat wij de omgeving waar de camping ligt, minder mooi vonden. Niet typisch Italiaans. Daarom kiezen wij volgend jaar waarschijnlijk voor een andere camping. Maar ga je nooit van de camping af? Dan moet je hier wezen!
Grote camping met veel zwembaden. We moesten ver lopen naar het zwembad, met kleine kinderen niet fijn. Alles is gebaseerd op Duitse toeristen. Geen speciale Italiaanse pizza's te krijgen, alles heeft een Duits tintje.

Holidaycenter Pra' Delle Torri (Glamping)
Verblijf op de zeer grote goed georganiseerde camping was goed. Alles is netjes verzorgt. Wat ons op is gevallen dat er overal gewoon gerookt mag worden. Dit irriteerde ons best wel, zeker als dit ook een familie camping is met veel jonge kinderen. Daarnaast vinden wij het massale van de camping echt iets te veel. Maar onze tip voor de camping stop met roken te faciliteren!!!
Dit jaar voor de 3e keer naar Pra Delle Torri en dat was wederom geen verkeerde keuze! Wij kamperen met de caravan, heerlijke ruime plekken met stroom en water! De nieuwe toiletgebouwen zijn super, de oude in principe ook, al waren er dit jaar veel mensen die het vies achter lieten. Er is altijd een schoonmaker bezig in de toiletgebouwen, maar zelfs dat maakte dit jaar weinig verschil. Het park is gigantisch voor ieder wat wils. Als je houdt van een levende camping ben je hier zeker op zijn plek! Helaas waren de restaurantjes wat achteruit gegaan. Het eten werd niet altijd tegelijk gebracht en ook kwa kwaliteit was het wat verslechterd. De animatie is er daarintegen op vooruitgegaan! Super leuke shows en animatie voor de kids.
Volgend jaar weer 4 weken!
We zaten in een stacaravan van Eurocamp. Het is een groot vakantiepark met veel faciliteiten vooral voor kleinere kinderen. Het park is erg schoon en verzorgd. De WiFi was alleen op het centrale stuk van de camping, erg jammer als je ziet wat je al betaald voor een verblijf hier. Ook nog betalen voor de ligbedjes en parasols bij zwembad en strand, het is al duur genoeg. Uitgebreide maar dure supermarkt op het park. Heerlijk strand met leuke strandbar. Meerdere restaurants, maar de bediening was niet altijd even vriendelijk. Leuk om met de boot vanuit punt sabbioni naar Venetië te gaan. Portogruaro vonden wij ook erg leuk en het dorp Caorle is ook sfeervol. Je moet vaak wel wat verder rijden voor uitstapjes zoals Padua, Triest etc. Smeer je in met Deet dan valt het wel mee met de muggen.
Camping-informatie
Aantal huisjes op park | Beschikbaar (503) |