Villaggio Turistico Internazionale
We hebben de beste aanbieders voor Villaggio Turistico Internazionale voor je op een rij gezet:
Over Villaggio Turistico Internazionale
Camping Villaggio Turistico Internazionale in Bibione is vlakbij het strand. Het zwembad is erg leuk voor de kinderen en in het restaurant kun je goed eten. Het terrein is schoon en goed verzorgd. Je zit niet ver weg van Venetië, leuk voor een dagtrip. Ook leuk is om eens het centrum van Bibione te bezoeken, op loopafstand van de camping.
Vakantiegangers zijn dol op de Italiaanse strandvakantie vibe die deze camping biedt, met zijn gunstige ligging dicht bij zowel het strand als het gezellige dorpje vol restaurants en vermaak. De voorzieningen op het strand krijgen hoge lof en hetzelfde geldt voor de mooie en schone toiletten en douches. Er is een overvloed aan sport en animatie, waardoor er altijd wat te doen is. Plus, de rust na 23:00 wordt gewaardeerd. De stacaravans voldoen prima, met de luxe van prachtige openbare douches vlakbij. De zwembaden blinken uit in schoonheid en de extra service van toegewezen bedjes bij zowel het zwembad als het strand, samen met handdoeken- en beddengoedservice, maakt het plaatje compleet.
Camping Union Lido
Camping
Wasmachine
Adresgegevens | Via delle Colonie, 2, 30020 |
Villaggio Turistico Internazionale
Een echte Italiaanse strandvakantie. Ligging van de camping is gunstig t.o.v. het strand en het dorpje. Voorzieningen op strand zijn top! Veel vermaak, leuke strandtent. Dorpje is niet authentiek, maar er zijnveel restaurants, Luna Park en gamehallen. De camping is waarschijnlijk gegroeid en daardoor niet geschikt voor het grote aantal gasten. Het ontbrak aan ruimte (je staat hutje mutje), maar ook de zwembaden zijn te klein en er zijn te weinig glijbanen voor zoveel mensen. Dit hebben wij bij andere (nog grotere) Italiaanse campings veel beter meegemaakt. Zoals in een andere review ook stond, waren de summercamps best storend. Ze gingen met 50 kinderen tegelijk douchen, waardoor je in een rij stond of veel later moest terugkomen. Daarvoor is deze camping te duur!
Toiletten en douches (met name het nieuwe gebouw) zijn wel heel mooi en schoon. Er wordt enorm veel georganiseerd, dus qua sport en animatie is er genoeg te doen.
- dure camping, maar veel faciliteiten
- na 23:00 echt stil
- betalen voor bedjes bij zwembad ( nog nooit mee gemaakt)
- het is Italië dus je staat hutje mutje op elkaar, geen afscheidingsheggen o.i.d
- restaurant prima maar niet top
- volgepropt met internationale jongeren summercamps
Mooie overzichtelijke camping.Wij hadden een stacaravan welke opzich prima voldeed, maar de douche was zo klein dat we ons gingen douchen in de openbare douches, direct naast onze stacaravan. Deze waren ontzettend mooi en schoon! Zwembaden waren ontzettend mooi en schoon,je krijgt 2 bedjes toegewezen welke je zelf mag kiezen,en ook 2 bedjes aan het strand, dit waren 2 vaste bedjes voor de hele vakantie.Handdoeken en beddengoed service.Camping heeft aan de andere kant van de weg de bungalows zitten,wij vonden dit erg afgelegen,is best een stuk lopen naar strand/zwembad.Souvenir winkel en supermarkt aan begin vd camping.Je loopt zo het strand op waar je ook diverse watersport kon doen.Vanuit camping is het ong 5 minuten lopen naar het stadje waar je diverse restaurants en winkels heb.Er rijd ook een treintje met 3 stops in het stadje. Vlakbij ook een grote kermis.Er zijn inderdaad veel muggen,maar daar is weinig tegen te doen.
Villaggio Turistico Internazionale
Mooie accommodatie , geweldig zwembad .
Handdoeken service, gereserveerde zwembad bedjes en strand bedjes. Luxe .
Beperkt aantal activiteiten rondom bibione. Parkeerplaatsen waren beperkt .
Echt een fantastische 5 sterren waardige camping. De staanplaatsen large (plek 770) zijn ruim en netjes verzorgd. Het sanitair is luxe en super schoon. Heerlijke grote douchekoppen. Tip: huur een privesanitair. De camping word netjes bijgehouden. Vuilnis word elke dag opgehaald. Als je van zwemmen houd, dan is dit de ideale camping. Van alles wat. Ook heerlijk om zo het strand op te lopen en heerlijk langs de boulevard te slenteren. Personeel is vriendelijk en behulpzaam.