Laagste prijsgarantie

Val di Rhemes

9.3FenomenaalScore uit 39 reviews

Genoten!
Door Mariska Schoenman op 14-09-2023

Wat een mooie plek! We hebben hier een week gestaan met ons gezin en caravan. Echt een plek om tot rust te komen en mooie wandelingen en uitstapjes te maken. Thumel rifugio benevolo en rifugio delle marmotte vonden wij heel erg mooi om naartoe te wandelen (klein stukje rijden naar de routes vanaf de camping). Ook de skyway Monte Bianco is een aanrader.
Qua voorzieningen of animatie is er niet zo veel op de camping, maar dat is in deze prachtige omgeving ook geen gemis. De camping eigenaren zijn zeer behulpzaam en de service is uitstekend. Heel lekker brood voor het ontbijt en betaling pas achteraf van de week voor de boodschappen in het winkeltje is prettig .
Het kleinschalige en de rust maken het een heerlijke plek ver weg van het massatoerisme. Wel rekening houden met wat reistijd voor de boodschappen en de avonden die koel kunnen zijn als de zon wegvalt achter de berg.

Fantastisch mooi
Door Fam Braak Huberst op 02-07-2023

Een mooi verblijf ideaal voor wandelingen in Park Nationale zeer mooie uitzicht rond om hond vriendelijke Camping erg schoon en mooi sanitair Alleen in park Nationale zijn honden officieel pas na 15 julli welkom op aangeven plaatsen.Van af de camping diverse watervallen zichtbaar voor je tent tevens winkel met de dagelijkse voorzieningen en erg lekker brood en gekoeld drank te krijgen vriendelijke personeel en ook in Noord/Italië allen zeer vriendelijke begrip volle mensen ook in verkeer .We zijn hier met hond 11dagen geweest en hebben zeer mooie wandelingen door het gebergte gewandeld naar bevroren bergmeertjes. En veel sneeuw. Steen bokken hamsters en Steen Arend regelmatig gesport .Voor herhaling vatbaar .

Klein Paradijs
Door Ruud Timmer op 16-06-2023

Een geweldige camping voor gezinnen met kleine kinderen of mensen zonder kinderen. Je moet hier van wandelen in de bergen houden maar dan heb je hier en in de omgeving ook alles. Groot Paradijs is een schitterend natuurpark met een authenticiteit die je nergens anders tegenkomt. Het beheerdersechtpaar van camping Val di Rhemês verdient een dikke pluim: gastvrij, behulpzaam, vriendelijk en blijft waar nodig voldoende op afstand. De camping is schitterend gelegen en de verschillende veldjes liggen op terrassen. De sanitaire voorziening zijn modern, goed en voldoende en worden voldoende schoon gehouden. In het toiletgebouw boven is het wat onlogisch dat wastafels bij het toilet zijn geplaatst. Maar dit is dan ook het enige minpuntje.

Fantastisch mooie en schoon, fijn om te zijn.
Door Anita en Ron op 09-08-2020

Heel fijne ruime kamping, prachtige wandelomgeving. Schoon en zeer goede naleving van de Carona regels! Makkelijk betaalsysteem. Leuk barretje en een klein goed voorzien winkeltje. Alle voorzieningen zijn er. Ze zijn schoon en alles functioneert goed. Maar vooral de geweldige wandelmogelijkheden, de overweldigende natuur en het groot wild is vooral de reden dat we daar heel graag komen. Wij kunnen geen minpunten verzinnen. Soms kan het weer je wel verassen, daar moet je altijd goed alert op zijn. Het eigenaarsechtpaar, is heel vriendelijk en behulpzaam en altijd in de buurt als je ze nodig hebt. Ook nu met de Carona dreiging kun je daar zonder meer goed verblijven.

Topplek!
Door Hennie en Piet op 10-08-2019

Geweldige camping in prachtig gebied. Ideaal voor wandelaars. Fijne, relaxte sfeer, precies wat nodig is voor actieve, ontspannen vakantie

Fantastische camping in een fenomenaal gebied.
Door K op 29-07-2018

Fantastische camping, tussen bergen en watervallen. Op de camping is er een ontspannen en vriendelijke sfeer met respect voor de Italiaanse siësta. Eigenlijk net als de eigenaren vriendelijk en ontspannen.We hadden op weg naar de camping een botsing en waren flink geschrokken. We zijn echter zo fijn opgevangen door de eigenaren dat we snel onze vakantie konden vervolgen. De camping is van alle gemakken voorzien, schoon, elke dag verse bloemen in de toiletruimte (dat is bijzonder maar voegt ook echt iets toe aan de sfeer), 'n winkeltje, broodjes, dichtbij 'n fantastische pizzeria. We zijn naar de MontBlanc geweest, hebben prachtige wandelingen kunnen maken en ook het dierentuintje met de lokale dieren was leuk. Aosta met oude historie zijn we niet ingeweest maar dat komt misschien volgend jaar weer, want terug komen we vast en zeker.