We hebben de beste aanbieders voor Kursaal voor je op een rij gezet:
Airconditioning
Room service
Liften
Minibar
Entertainmentprogramma
Totaal aantal kamers: 75
Adresgegevens | Via Europa 24, 06065 |
Kursaal
Heerlijke, relaxte vakantie gehad op deze camping gelijk aan het meer. Vriendelijk ontvangen door de eigenaar. De voorzieningen op de camping zijn heel goed: schone toiletten, verse broodjes, mooi zwembad met genoeg ligbedden en een heel goed restaurant. Hier kun je heerlijk eten, waar je geholpen wordt door heel vriendelijk personeel. Dit is waarom we zeker nog een keer terugkomen. Daarnaast is de omgeving ook heel erg mooi!
Hotel Kursaal is prachtig gelegen aan het Lago Trasimeno. De kamers zijn netjes en het onbijt is perfect. Bij het hotel is een zwembad met ligstoelen maar zwemmen in het meer kan ook. Lago Trasimeno ligt centraal in Umbrië en de mogelijkheden zijn talrijk voor het bezoeken van mooie steden zoals o.a. Orvieto, Perugia, Cortona, Gubbio. Ook een dagtrip naar Florence of Sienna in Toscane is mogelijk. Op 10 minuten lopen van het hotel ligt Passignano sul Trasimeno, een gezellig plaatsje met winkels, restaurants en supermarkten.
Hotel met (kleine) camping aan het lago trasimeno. Mooie kamer op 1°verdiep met kleine balcon, gratis goed koelende frigo en airco, safe, supernette badkamer, goede bedden en schitterend gelegen om vele uitstappen te doen. Gratis fietsen; Gastvrouw spreekt Nederlands, beiden waren héél gastvrij, niets teveel gevraagd, ook het ganse personeel een dikke pluim! Menu en wijn zéér betaalbaar, bier duur.
Treinstation in passignano, praktisch om de trein te nemen naar assissi en perugia.
Een aanrader!
Kursaal
De service is meer dan uitstekend, bijzonder vriendelijk personeel, ontvangst is als een warm bad. Kamers en badkamer bijzonder schoon en heerlijk ontbijt. Voor het diner kun je terecht in restaurant wat ook bijzonder gezellig en lekker is.
The varm, relaxing and very professional atmosphere at Hotel Kursaal makes us come back again and again. The hotel would be 7 star on a 7 scale, if stars were given for warm atmosphere.
Heerlijk eten in hotel. Lieve mensen aan de balie, niets was hun teveel. Mooie kamers.Goed ontbijt. Honden welkom. Schoon camping sanitair.
Mooie staanplaatsen met uitzicht op het meer. Dicht bij het dorp.Je kunt gratis fietsen pakken om naar het dorp te gaan. Wij waren met 4 stellen. 2 in het hotel en 2 op de camping. Dus het goede van 2 werelden. Heerlijke vakantie gehad ondanks veel regen.