Borgo sul Lago Resort

We hebben de beste aanbieders voor Borgo sul Lago Resort voor je op een rij gezet:
Borgo sul Lago Resort
We verbleven in appartement Giglio. Ruim appartement met leuk terras met uitzicht op het meer in de verte. Balkon niet gebruikt. Stonden 2 ijzeren stoeltjes, meer niet, nodigde niet uit om te gaan zitten. Beneden was ook prima. Zwembad netjes. BBQ erg gezellig. Gratis (en goede) mountainbikes. Het meer was niet zeer geschikt om te zwemmen, blubberige bodem en stekelwaterplanten. Wel erg leuk om (vlakbij mogelijk) een bootje te huren voor een dag en zelf het meer te bevaren. Castigliano del lago heel schattig klein dorpje aan de overkant van het meer. Leuke restaurantjes en een Lidl ... andere supermarkten ook in de buurt. Wasmachine gratis te gebruiken, ruimte wat rommelig. Foto's van appartementen met een behoorlijke groothoeklens genomen waardoor e.e.a. iets kleiner is dan gedacht, maar alsnog zeer prima. Prijs kwaliteitverhouding goed. Assissi prachtige stad. Ook Perugia erg leuk.
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in Borgo sul Lago. Het is heel slim en attent van de eigenaar dat er iedere zondag een gratis bbq is, hierdoor leerde je de meeste mensen kennen. Het appartement is goed verzorgd. Jammer is de onhandige indeling van de badkamer waardoor je maar met een persoon tegelijkertijd in de badkamer kon verblijven. Wij verbleven in appartement Accacia en hierbij vonden wij het balkon klein en met een minder mooi uitzicht. Het zwembad is ruim en er zijn voor ieder appartement ligbedden met parasol. Het dorpje San Feliciano ligt op ongeveer 4 kilometer en hier zitten een paar goede restaurants. Wij vonden Giramond een prima keuken hebben en een mooi uitzicht op het meer.

Borgo sul Lago Resort
Dit is een recentelijk gebouwd appartement complex (11 appartementen). Zeer vriendelijke gastheer. Wekelijkse BBQ om alle gasten aan elkaar voor te stellen. Airco aanwezig in woonkamers en alle slaapkamers (wij hadden 2 slaapkamers). Daarnaast zijn er gratis fietsen te leen. Op 3km afstand (leuk met de fiets) San Feliciano waar alle basis zaken aanwezig zijn. Zeer rustig dorpje. Heerlijke tijd gehad!
Mooie accomodatie, mooie omgeving. Erg mooi zwembad! Ook Claudio (eigenaar) uiterst vriendelijk en behulpzaam. Wij vonden het alleen jammer dat er rond het meer weinig te doen was en je best ver moet rijden om iets te gaan doen (uiteten, stadje, grotere winkels)
Huisdieren | Niet beschikbaar |
Cafe | Niet beschikbaar |