Appartement Le Rondini di Francesco di Assisi
We hebben de beste aanbieders voor Appartement Le Rondini di Francesco di Assisi voor je op een rij gezet:
- Kamers
- Rolstoel toegankelijk
- Sportfaciliteiten
- Hans Senden13-10-2021
- Marije Aat en Jipp07-09-2018
Fantastisch door zowel accommodatie als gastvrouw
- SdH26-08-2018
- Bart13-06-2018
Gewoon heel goed!
Ontzettend vriendelijk personeel; perfecte, mooie ligging als rustpunt voor rondreizen & cultuurtrip in Umbria. Dichtbij alle mooie plaatsen, Assisi, Spello, SM di Angeli, Spoleto, Todi, noem maar op. Attentie met je tom-tom. Vul breedte- & lengtegraad in, anders kom je op andere plek. Als je er verblijft, boek gelijk ontbijt erbij ad E 6,00 pp. Prima, zeker voor dit bedrag! Wij waren er in rustige tijd - half mei, begin juni- , verbleven in app. Bevagna (beneden); bij 'volle tent' wat meer kans op bijgeluiden van bovenbewoners. Verder niets dan lof. English spoken, je kunt je er dus goed redden als je de italiaanse taal niet (helemaal) machtig bent.
- Hoeveelheid ruimte
- Asselman08-06-2018
vriendelijke rustige verblijfplek, erg verzorgd.
Wij verbleven hier van 22/5/2018 tot 2/6/2018 .We wilden rust vinden en van hieruit uitstappen maken. Deze plek voldeed helemaal aan onze wensen. Alles werd in het werk gesteld om ons een geslaagde vakantie te bezorgen. PRIMA ligging om van hieruit Assisi, Perugia, Orvieto, Lago di Trasimeno, watervallen van Marmore, Gubbio en vele stadjes in de regio te bezoeken. DANK Luisa en Kristel voor jullie goede zorgen. Jullie mogen ons zeker nog eens verwachten!
- Hoeveelheid ruimte
- Jan08-06-2018
Fantastische accommodatie in een mooie omgeving!
Appartement Le Rondini di Francesco di Assisi info
- VaatwasmachineBeschikbaar
- SaunaNiet beschikbaar
- SportschoolBeschikbaar (1)
- TennisNiet beschikbaar
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- Telefoonnummer+39 347 4742646
- E-mailadres[email protected]