We hebben de beste aanbieders voor Hotel Santer voor je op een rij gezet:
- Speeltuin
- Sportfaciliteiten
- Huisdieren toegestaan
We hebben de beste aanbieders voor Hotel Santer voor je op een rij gezet:
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatie22 maart (8 dagen)Incl. vlucht vanaf EindhovenHalf pensionp.p. vanaf€ 697 Ga naar accommodatieLuna Mondschein
Fenomenaal18 reviewsZeer schoon19 maart (8 dagen)Incl. vlucht vanaf EindhovenHalf pensionp.p. vanaf€ 1583 Ga naar accommodatie Ga naar accommodatieSmy Koflerhof Dolomiti
Niet beschikbaar0 reviews9 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 588
- Cools Danny- Van Wuytswinkel Chris - Turnhout (B)11-01-2018
Reeds 27 maal een heerlijke winter-vakantie .....
Zeer goed hotel, wordt elk jaar aangepast, uitgebreid, verbeterd..... Uitstekende keuken, gezellig restaurant en prima service. Zeer uitgebreid wellness-gedeelte, binnen - en buitenzwembad, massages..... Zeer vriendelijk onthaal, vriendelijk personeel, zeer attente eigenaars / directie.
- Hygiëne
- Jan H20-09-2011
Zeer goed hotel en een aangename sfeer
- Jeroen03-07-2010
- Paul Asselman01-07-2010
Super service, top gastronomie en wellness
Na een lange pauze opnieuw in Hotel Santer. We hadden een heerlijke tijd met prima service van de familie Santer en personeel. Nette kamer met prachtig uitzicht, lekker eten zowel 's ochtends als het 6 gangen menu 's avonds. Wellness ongezien. Saskia geeft deskundig advies en behandelingen. We kijken al uit naar ons volgend bezoek. Nederlandstalige gasten worden extra verwend door de vlaamse gastvrouw.
- Ivan Cools06-01-2010
Sfeervol en topservice
Zeer sfeervol hotel waar gastvrijheid en vriendelijkheid/gemoedelijkheid hoog in het vaandel staan.
Wij brachten er de eindejaarsfeesten door van 27/12 tot 03/01 (2009/2010). Er verbleven hoofdzakelijk Italianen in het hotel (130 op 150).
Het eten was voortreffelijk en de service prima. De familiekamer was eveneens OK.
Hotel is onmiddellijk gelegen aan de langlaufpiste.
Stadje is leuk en niet ver van o.m. Cortina d'Ampezzo en San Candido.
Algemeen zeker een grote aanbeveling waard. Wij hebben ervan genoten.
- len en jan11-09-2009
degelijk hotel
Dit hotel is onderdeel van de "romantik"-keten, zo zouden sommige mensen het hotel ook noemen, wij vonden het echter een beetje ouderwets en donker ingericht. Vooral de kamer, die wél groot is en een aparte badkamer en toilet heeft, is erg donker. Goed ontbijtbuffet en 5-gangen keuzemenu. Heerlijke tuin en overdekt zwembad. Wij hadden wat last van de vrij drukke weg waar het hotel deels aan ligt. Drie nachten was dan ook genoeg voor ons.
- Bakhuisen (NL)29-07-2007
Ware verwennerij!! Wij hebben halfpension echt nog nooit zo goed en luxe gegeten, werkelijk fantastisch! Net als in een sterrenrestaurant.
De kamer was prima, zij het dat het bed niet erg lekker ligt en deze ook erg kort was. Maar de eventuele pijn die dat veroorzaakt, is weer prima te verhelpen in het wellness-gedeelte van het hotel, wat er overigens net zo verzorgd uitziet. Alles is erg netjes en schoon.
Hulde aan dit Belgische gezin! Voor iedereen een echte aanrader. We zullen vast nog eens een bezoek brengen aan dit hotel.
Hotel Santer info
- KluisBeschikbaar
- TVBeschikbaar
- SaunaBeschikbaar (1)
- SportschoolBeschikbaar (1)
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- Adresgegevensvia Alemagna 4, I-39034