Hotel Mercure Nerocubo Rovereto
- 9.6Kamers
- 8.8Prijs/kwaliteit
- 8.9Service
- 9.4Ligging
We hebben een aantal aanbieders voor Mercure Nerocubo Rovereto voor je op een rij gezet:
Beoordelingen
Sorteren:
- 20178Betty07-01-2017
Heel goed hotel. We hadden een grote hond bij ons.
Erg gelachen om het doorkijkraam tussen slaapkamer en badkamer, je keek zo in de douche. Mooie kamer, prima.
- 8Kamers
- 9Prijs/kwaliteit
- 7Ligging
Gereisd met oudere kinderen in juni 2015
Oude reviews
Reviews die hieronder getoond worden zijn ouder dan 2 jaar en kunnen mogelijk niet meer representatief zijn
8Gerwin07-09-2015Prima kamer
Kamer was keurig. Goede bedden, airco en ondanks het tussen de autostrada en het spoor ligt, geen lawaai. Jammer was dat we er op zondag verbleven en de bar en restaurant gesloten was.
- 6Eten
- 10Ligging
Gereisd met oudere kinderen in juli 2015
- 9Nadia07-08-2015
Goed hotel
Het is een goed hotel vlakbij de snelweg. Het hotel heeft een prima restaurant en de kamers zijn mooi en schoon. Niks op aan te merken.
- 10Eten
- 10Service
- 8Ligging
Gereisd met partner in juli 2015
- 8S.12-08-2014
Goed overnachtingshotel!
Op weg naar vakantieadres in Italië hier overnacht. Ligt zeer dicht bij snelweg, geen geluidsoverlast. Modern nieuw hotel met mooie kamers. Naast hotel zit restaurant waar je prima kunt eten. Ontbijt ,'s ochtends zeer uitgebreid en goed, zelfs prosecco voor de liefhebber! Het is mogelijk (van tevoren wel raadzaam om te reserveren) om de auto inde parkeergarage van het hotel te zetten. Prijs hotel is gunstig ( door lid te worden van mercure hotels ontvang je nog extra korting).
- 8Eten
- 8Kamers
- 9Ligging
Gereisd met oudere kinderen in juli 2014
- 9Mike Mevissen03-09-2010
Perfect overnachtingshotel
Prima hotel om te overnachten na de Brenner, heel luxe afwerking, attent personeel (we kregen een grotere kamer omdat we een baby hadden). Ontbijt valt zoals in heel italie tegen, goede bar in hotel, iets te duur (maar wel goed) restaurant naast het hotel. je kunt Rovereto ingaan maar de meeste restaurants openen pas om 19:30 en met kids is dit lastig. 500 m van autosnelweg.
- 6Eten
- Room ServiceAanwezig
- Overige servicesWasserette
Wellness
- SaunaAanwezig
- AdresVia per Marco 16, Mori Stazione 38038(toon op kaart)
- E-mailadres[email protected]
- Websitewww.accorhotels.com/es/hotel-8089-mercure-nerocubo-rovereto/index.shtml
- Telefoonnummer+39 464 022 022