Alphotel Tyrol
- Rolstoel toegankelijk
- Animatie programma
- Sportfaciliteiten
- Huisdieren toegestaan
We hebben de beste aanbieders voor Hotel Alphotel Tyrol voor je op een rij gezet:
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieHotelZeer schoon31 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamHalf pensionp.p. vanaf€ 1039 Ga naar accommodatieRosatti
HotelZeer schoon7 juni (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamHalf pensionp.p. vanaf€ 491 Ga naar accommodatieBellaVista Relax Hotel
HotelGeweldig zwembad31 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 511 Ga naar accommodatieDolomiti
Hotel
- Michiel23-08-2022
Familiehotel met persoonlijke charme
Wij waren op reis met een kleuter en een baby van 6 weken oud. Het entertainment voor onze kleuter was fenomenaal. Leuke miniclub met goed animatie. Ook de wandeling met de kabelbaan en de animatie op de berg zijn bijzonder kindvriendelijk.
Positief - Prachtige locatie - Fantastisch lekker eten - Vriendelijke staf - Top entertainment voor kleuters en kinderen tot 8 jaar - Rugzak voor kids en ouders - Zwembadtas voor elk familielid
Negatief - Zwembad niet met een buggy bereikbaar - Geen dokter of verpleegster op een vast moment aanwezig
- Wim Leferink26-07-2022
Tot de volgende verwen vakantie.
Dit jaar weer op ski-vakantie naar Tyrol geweest en zoals gebruikelijk weer uitstekend. Elke dag met het hotelbusje naar de piste en binnen 3 minuten in de lift naar boven. Na van het kleine maar mooie ski gebied te hebben genoten weer terug in de bus naar het hotel om te genieten van het taartenbuffet en de verse pasta. Daarna naar het zwembad (32 graden) of de sauna. Voor het avondeten nog gauw een lekkere cocktail en dan naar de eetzaal voor het 6 gangen diner.
- W.J. Cafferata01-04-2022
- Ellen09-11-2020
Het blijft een toplocatie, echt genieten!
Een top hotel op een mooie plek in Zuid-Tyrol. Ondanks Corona maatregelen kon je goed verblijven in het hotel, toen wij er waren was het prachtige binnen en buiten zwembad te gebruiken, net als de fraaie whirlpool buiten. Alle maatregelen waren duidelijk en in het restaurant was het zo goed dat je er eigenlijk amper iets van merkte. Het eten was weer voortreffelijk zoals voorheen! Genoeg keuze en dagelijks wisselende gerechtjes. De bediening was top. De receptie medewerkers ware nzeer behulpzaam, ook fijn dat je in de zomer een kaartje krijgt waarmee je een aantal dingen in de omgeving met korting of zelfs gratis kunt bezoeken, bijv. gratis gebruik van de bergbaan. De kamers zijn top en schoon.
- Francesco B.28-01-2020
Ons thuis weg van huis
In december vorig jaar verbleven we voor een paar nachten in Alphotel Tyrol, met behulp van een korting ze voor Black Friday aangeboden. We kennen Alphotel Tyrol sinds 2009 en dit was de zesde keer dat we daar verbleven: het is ons favoriete berghotel, vooral nu we onze kleine dochter hebben (iets meer dan 2 jaar oud). Het is net als ons thuis weg van huis, en we zullen zeker nog veel meer verblijven daar!
- Marian21-01-2020
Geweldig
Wij komen hier al vele jaren en iedere keer is het weer geweldig. Eten is uitstekend, zwembad en sauna's prima. Heerlijke temperatuur in het zwembad. Personeel allemaal heel vriendelijk. Heel de dag door brengen ze je naar de skilift. Kortom wij gaan weer.
- Cristian09-09-2019
UN ANGOLO DI PARADISO...
Ero già stato in questa struttura nel 2018 e mi aveva talmente affascinato che ho deciso di ritornarci anche quest'anno. Una struttura al top anche quando si hanno bambini piccoli, immersa in un verde mai visto a pochi passi da camminate con viste spettacolari. Ottimo il servizio, l'accoglienza, la qualità, la pulizia. Che dire, perché non tornarci anche l'anno prossimo?
- familie crets17-08-2019
pure verwennerij!
Zijn er al verschillende keren geweest en keren steeds terug. Een leuk familiaal hotel met een voortreffelijke keuken, met een ruime keuze ( ook voor kinderen). De volwassenen kunnen genieten van een mooie en vernieuwde welness, kinderen kunnen zich uitleven in de nieuwe binnenspeeltuin of bowlingbaan. Wekelijks wordt er pony -en tractorrijden voor de kinderen aangeboden. Prachtig wandelgebied ( ook voor jonge kinderen), met talrijke "almenhutten".
Hotel Alphotel Tyrol info
- SaunaBeschikbaar (1)
- SportschoolBeschikbaar (1)
- EntertainmentprogrammaBeschikbaar (1)
- TennisBeschikbaar (1)
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- AdresgegevensInnerratschings 5/B, I-39040