Angelo Engel
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieHotelZeer schoon4 september (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamHalf pensionp.p. vanaf€ 1162 Ga naar accommodatieBellaVista Relax Hotel
HotelGeweldig zwembad13 september (8 dagen)Incl. vlucht vanaf Keulen / BonnIncl. ruimbagageLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 525 Ga naar accommodatieLagorai
HotelGeweldig zwembad3 september (8 dagen)Incl. vlucht vanaf Keulen / BonnIncl. ruimbagageHalf pensionp.p. vanaf€ 677 Ga naar accommodatieAlle Piramidi
Hotel27 augustus (8 dagen)Incl. vlucht vanaf Keulen / BonnIncl. ruimbagageLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 399
Angelo Engel
Al jaren ons favoriete hotel! Alles is perfect, van de kamers, de medewerkers, het eten, het zwembad, echt top! De service van de hotel shuttlebus naar de pistes is heerlijk luxe. Ook de ligging is fantastisch want je bent met een paar stappen in het gezellige centrum van Ortisei maar je hebt toch de rust van het dorp. Voor ons geen wintervakantie ergens anders!
Wij komen al meerdere jaren in dit hotel zowel in de winter als in de zomer. De gastvrijheid van eigenaar en medewerkers in dit hotel ervaren wij als top. Goede aandacht voor de gasten, prima service aan balie , restaurant en bar. Gevarieerd en goede kwaliteit van de keuken. Mooie ruime en schone kamers. De ski en wandel gids is voor mij een extra reden om dit hotel te boeken Dit was zeker niet de laatste keer
Weer super tevreden over Angelo.voor de 2e keer in de zomer en al 6x in de winter hier geweest.geweldig eten en een super mooie wellness.tevens een pluim voor de gids van het hotel Georg.altijd behulpzaam voor een leuke tocht met hem of als je zelf wil gaan.bediening in hotel is ook geweldig.hotel ligt niet aan piste maar heeft wel eigen shuttlebus.prima te doen.
Angelo Engel
It is situated just in the centre of a lovely town Ortisei .Large room and a great view from the balcony.
Everything was perfect. It shows that the Demetz family will do everything to give guests a feeling of attention, warmth and care.
De ligging van het hotel, de betrokkenheid van staf en het zeer correcte en vriendelijk personeel. Als er al iets is wordt dit professioneel opgelost. Zowel het ontbijt als diner waren heel goed. We moeten natuurlijk niet overdrijven maar voor ons was het een perfect vakantieverblijf. Trek van deze beoordeling 25% af dan nog is het een fantastische locatie om je vakantie door te brengen. Dan hebben wij het nog niet gehad over de mooie omgeving en de diverse mogelijkheden van ontspanning die dit te bieden heeft. De door het hotel georganiseerde picknick was de kers op de taart. Bedankt!
Angelo Engel info
- SaunaBeschikbaar (1)
- SportschoolBeschikbaar (1)
- EntertainmentprogrammaNiet beschikbaar
- TennisNiet beschikbaar
- Verwarmde zwembadenBeschikbaar (1)
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- Contactloos betalenBeschikbaar
- AdresgegevensFam. Demetz, Str. Petlin 35, I-39046