Het was er goed schoon ook de kamers, het eten kon er mee door we hebben het wel eens beter gehad!
Wat we erg raar vonden dat één vrouw het hele hotel moest runnen van schoonmaak tot serveren, de receptie, de bar kunt het niet bedenken alles dus van s'morgens vroeg tot laat in de avond, en de eigenaresse hebben we maar een paar keer gezien, maar die deed geen werk dat kwam allemaal op haar neer, ze bleef lachen en bleef vriendelijk, petje af voor haar!
Ik geef het je te doen 29 kamers schoonhouden en soms ook nog om 6 uur het ontbijt klaar hebben staat!
Het was verder een erg mooie reis daar in de dolomieten, we hadden een geweldige chauffeur Hans van Ginkel die heel veel van de omgeving wist en niets te veel was om ons een geweldige reis te bezorgen! Het geen dan ook goed gelukt is!
Zijn met een reisgezelschap 12 dagen naar Lutago italie geweest, een mooie reis.Hans van Ginkel de chauffeur en reisleider was niets teveel en deed er alles aan om het ons naar de zin te maken.Ook tijdens de excursies wist hij veel te vertellen.Het Posthotel was eenvoudig maar super schoon de kamers goed en het eten prima.Enige minpuntje geen lift de koffers werden door de chauffeur en een bediende naar boven en beneden gebracht.Wij hebben een
mooie vakantie gehad in een geweldige omgeving zeker een aanrader.
De Dolomieten zijn fantastische en de excursie's geweldig en de
chauffeur Hans rijdt geweldig maar is ook een echte reisleider.
We kunnen iedereen die goed te been is deze reis aanraden.
Frans Somhorst
hier kun je ook gluten en lactose vrij eten krijgen.
de kok en de bediening zorgen her voor.
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Posthotel in Luttach / Lutago, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere vakantiegangers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Posthotel zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Posthotel scoort een