Camping info
Rolstoel toegankelijk
Sportfaciliteiten
Huisdieren toegestaan
Omschrijving
Camping Village Lago di Levico ligt direct aan het Levico meer. Het meer loopt geleidelijk af en ook het zwembad is geschikt voor de kleintjes. Er is gezellige avondanimatie, maar het is wel om elf uur stil. Sportievelingen en actievelingen kunnen hier hun hart ophalen. De bergen vormen het decor vo...
Lago di Levico (Glamping)
Niet al te veel van de recensies aantrekken is absoluut een prachtige camping, het ene sanitair gebouw is iets wat verouderd maar wel schoon, andere sanitair gebouw compleet nieuw
Wij stonden op de grote plekken in het midden (in het straatje met een aantal plekken met privé sanitair. Overdag vrij rustig, maar 0 schaduw en het toilet gebouw is vanuit daar echt ver lopen.
‘S morgens waren wij standaard om 6:30 wakker door blaffende honden, buren die strak achter je gaan ontbijten voor 07:00 (inclusief blaffende hond), vertrekkende gasten en schreeuwende kinderen die voor 7:00 al luidruchtig buiten spelen. Iedereen zit bovenop elkaar en er is weinig privacy. Vooral het gebrek aan slaap ontnam ons het vakantiegevoel, waardoor we eerder zijn vertrokken.
Het personeel is super vriendelijk en de voorzieningen zijn top! Super mooi zwembad (vooral voor kleintjes) en meer! Wel ligt het overal bomvol en is het ook hier hutje mutje. We vonden de camping al met al mooi en leuk, maar echt te vol/druk! En ik vind de prijs/kwaliteit dan ook tegenvallen i.v.m. de drukte.
Wat een mooie omgeving! En de wandeling om het meer is een echte aanrader. Prijs / kwaliteit camping klopt niet! Voor een 4-sterrencamping verwacht je niet dat de stroom zo vaak uitvalt, je zo dicht op elkaar staat en mag je verwachten dat er WIFI is. Wij hadden een prachtige, nieuwe stacaravan welke in het midden van de camping lag, nr 15. Ideaal dat je zo de camping afloopt naar het stadje en naar de supermarkt. Animatie voor kinderen > 16 jaar is er niet. Verder vonden wij het raar dat het speelveld (tafeltennistafels, volleybal, speeltuin) 's avonds niet goed verlicht waren. Dit is juist de samenkom plek voor de kinderen en vanaf 21 uur kon je daar niet meer terecht. Ook is het zwembad niet geschikt voor pubers. Erg ondiep. Wij hebben het fijn gehad, maar vinden de camping veel te duur voor wat je krijgt.
Lago di Levico (Glamping)
Mooie camping. Hibiscus veld voldoende grote plaats voor vouwwagen en 2 tentjes. Sanitair schoon. Personeel vriendelijk . Winkel en restaurant prima assortiment. Prachtig gelegen aan fijn meer met heerlijke watertemperatuur . Mooie uitvalsbasis om te wandelen. Veel Nederlanders. Nadeel dat de schoonmaak van het sanitairgebouw plaatsvind tussen 8.00 en 9.00 uur wanneer er veel gebruik gemaakt wordt van het sanitair.
Voor het tweede jaar naar deze camping, wat hadden we er zin in…maar helaas wat een tegenvaller; hutje mutje, slecht en vies sanitair, veel lawaai. We zaten 2 plekken van het meer, maar totaal geen zicht van onze plek, 3 weken tegen campers aangekeken op 1m afstand. We voelde ons opgesloten. Het kostte iedereen wel wat moeite bij aankomst, zit praktisch bij je buurman op schoot. Lawaaiige jongeren die over de camping liepen, buren met heel de dag harde muziek, elke dag vertrok er wel iemand om 7u, zodat iedereen wakker was. Meer is fantastisch, heerlijk om te suppen en te zwemmen, maar het strandje zat vaak zo vol, dat je er met je gezin rond 14u niet meer bij kon. - Zwembad, vanaf 10u werden de ligstoelen bezet gehouden, ookal kwamen de mensen pas na de lunch… weinig ligbedden ook. Animatie, lieve meiden, maar de Nederlandse zeer onvriendelijk. Kortom, ligging van de camping fantastisch, camping is zeer teleurstellend.
Leuke camping aan een mooi meer. Alles zit er wel op en aan. We hadden zelf een Tenda Safari tent. Of dit mij een glamping gevoel geeft weet ik niet. Wel een prachtig straatje aan het meer! Tips: -Grotere douchecabine voor gem. Nederlander. -Meer inventaris. -Betere schoonmaak. -meer kastruimte. -rits ipv openslaande deuren ivm ruimte veranda. -filmpje en foto's realiteit laten weergeven. - reserveringslijst voor huur sub etc. Veel beloftes, niet nakomen en geen Engels -parkeren auto bij tent, drama plek vinden. - stroomuitval beperken. -buitenlamp. -airco overbodig? Koelt best af en bij 35 gr trekt ie het niet. -grotere koelkast. Maar goed, top vakantie gehad en als de prijs/kwaliteit goed was geweest had je mij niet gehoor over dit prachtige plekje. Mooie omgeving en supermarkten op loopafstand.
Lago di Levico (Glamping) info
- WasmachineBeschikbaar
- SaunaNiet beschikbaar
- SportschoolNiet beschikbaar
- TennisBeschikbaar (1)
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- Prive sanitair mogelijkBeschikbaar
- AdresgegevensLocalità Pleina 5, I-38056