CAMPING MARIO VILLAGE

Waterpark
Sportfaciliteiten
Aan zee
Omschrijving
Camping Mario Village ligt op slechts enkele meters afstand van het Caldonazzomeer, in Trentino en in een centrale positie in het vlakke dal omgeven door groene heuvels en beschermd door prachtige bergen. In dit rustgevende gebied vol natuur kun je van je welverdiende vakantie genieten en heerlijk z...
CAMPING MARIO VILLAGE
Heerlijke vakantie gehad op camping Mario. Fijn ontvangst, vriendelijke mensen. Plek A was voor ons met een 6p tent ruim voldoende, auto op de plek. Voor Italiaanse begrippen, grote plekken. Sanitair is schoon en wordt goed schoongehouden. Zwembad is heerlijk en even de straat over en je bent bij het prachtige schone meer. In de omgeving is voldoende te doen en veel marktjes te bezichtigen. Fijne bar/pizzaria, met vriendelijk personeel! Al met al, een heerlijke onbezorgde vakantie.
Zeer nette camping in prachtige omgeving waar ook genoeg te doen is. Het kraakheldere meer bevindt zich aan de overkant van een rustige straat. Zwembad is prima maar kan wat druk zijn maar waarom een zwembad als je zo het meer in kunt lopen :-) Onze kinderen, 7 en 11 jaar, hadden zeer snel aansluiting met andere kinderen. Animatieteam is aanwezig en houdt de kinderen leuk bezig. Licht op voetbal- en volleybalveld gaat om 22.00 uur uit en om 23.00 is het rustig. Op de camping zelf zit een restaurant maar er zijn er ook een paar aan het meer te vinden, allemaal goed betaalbaar. Op social media wordt af en toe gesproken over het feit dat de camping streng zou zijn, daar hebben wij echt niks van gemerkt. Enige nadeel wat wij hebben ervaren waren dat een paar Duitsers het nodig vonden om over onze plaats een shortcut te nemen, maar daar kan de camping niks aan doen. We hebben er een in ieder geval een fantastische tijd gehad.
De camping is ontzettend netjes. Het nieuwe grote toiletgebouw is mooi, functioneel en ook weer netjes. Er wordt veel schoongemaakt. Voldoende douchjes en wc en andere faciliteiten. Het meer is aan de overkant van de straat dus lekker kortbij. Wij zaten op het C straatje en dat zijn de grote plekken. Dat hebben wij als zeer prettig ervaren. Rustig. Als je van rust houdt moet je echt op de C of de D gaan staan. De andere plekken zit je met zijn allen in straatjes en dan is het druk.
Incheck verliep snel en stacaravan garden suite was super schoon. Fijne ligging van caravan in autovrij straatje. Camping alleen maar bezet met nederlanders. Onze kinderen hadden de tijd van hun leven. Je kunt ze loslaten op de camping en er is eventueel de hele dag vermaak vanuit het animatieteam. Weg oversteken naar meertje en in dezelfde straat zit een fijn restaurant met uitgebreide kaart en snelle bediening. Zwembad voldoet. Wel ligbed reservering dmv handdoeken, maar altijd wel ergens een plaatsje vrij. Afhalen in restaurant gaat snel en eten is prima, behalve salades.
Een drukke camping! Veel jonge gezinnen. Honden zijn toegestaan op de camping maar vervolgens mogen ze nergens komen. Niet aan het water, niet op het grasveld enz. Dan lijkt het mij beter om Honden niet toe te staan.
Goed verzorgde camping in een prachtige omgeving. Op de camping is van alles te doen en de boel wordt keurig bijgehouden. ‘s Avonds is het nog lang onrustig; groepen tieners spelen dan nog op de camping. Het zwembad is heerlijk en er is een fijn campingrestaurant waar je eten kunt afhalen of lekker kunt zitten. Het personeel hebben wij als vriendelijk ervaren en er was met name veel geduld en aandacht voor de kinderen.
Camping-informatie
Aantal huisjes op park | Beschikbaar (57) |