7.6GoedScore uit 124 reviews

Over Camping Punta Lago

Camping Punta Lago in Calceranica al Lago (Italië) is een leuke familiecamping aan een mooi meer. Op de camping heb je een fijne ijs/koffiesalon en animatie. De camping heeft geen zwembad, maar in het meer met kraakhelder water is meer dan genoeg waterpret te beleven. Huur een kano en kijk vanaf het water op het mooie landschap van italië uit.

Vakantiegangers zijn dol op de prachtig netjes verzorgde Punta Lago, gelegen aan een van de mooiste stranden van het meer van Caldonazzo. De camping blinkt uit met zijn schoonheid en de ontspannen sfeer die er heerst. Schoon sanitair wordt enorm gewaardeerd, net als de vriendelijkheid van het personeel. Bezoekers genieten van de rust na 10 uur 's avonds, wat bijdraagt aan een goede nachtrust. De animatie krijgt complimenten voor het echt optrekken met de kinderen. Daarnaast is de ligging direct aan het fantastische meer met ongelooflijk mooie panorama's tussen de bergen een groot pluspunt. Met voldoende eetgelegenheden op loopafstand en een klein winkeltje voor verse broodjes, is Punta Lago een echte aanrader.

• BBQ toegestaan

• Wasmachine

• Rolstoel toegang

• Tafeltennis

• Kiezelstrand

• Door weg gescheiden van strand

• Aantal bungalows: 39

Camping Punta Lago

7.6GoedScore uit 126 reviews

Nooit meer!
Door Babs op 21-08-2024

Het is een nette camping met schoon sanitair, maar het voelt als een strafkamp. Wijk niet af van de regels anders zal het je berouwen. Dat hebben wij letterlijk ervaren door bij aankomst niet direct ons bandje te dragen. Geen onwil, maar we waren bezig de caravan op de plek aan het zetten toen onze jongste dochter moest plassen. We liepen naar het toiletgebouw, werden tegengehouden en aangesproken met een felheid waar de honden geen brood van lusten. We waren totaal in shock. Eerst bandje, dan plassen. Mijn man kreeg nog even een dreigement naar zijn hoofd geslingerd. Dit hebben we echt nog nooit meegemaakt. Onze buren herkende dit gedrag en hadden soortgelijk iets meegemaakt. Aanspreken is ok, maar de manier waarop…
Bezoek dient legitimatie af te geven. Bewaren ze achter toonbank totdat je vertrekt.
Wij hadden een plek aan het meer. Ook geen aanrader overigens als je een rustige vakantie wil, vanwege alle drukte tot diep in de nacht.

Mooie camping, maar (verbaal) agressieve eigenaar
Door Edwin op 09-08-2024

Wij zijn net thuis gekomen en hebben wisselende gevoelens aan deze camping overgehouden. Normaal gesproken zou ik de camping 4 van de 5 sterren geven, maar door een ontmoeting met de onvriendelijke en agressieve eigenaresse houd ik het op 1 ster.
Eerst maar de normale beoordeling, dan eindig ik met de beoordeling van de onvriendelijke en agressieve eigenaresse.

De camping is netjes en wordt goed bijgehouden door het (wel) vriendelijke personeel. Wij stonden met onze 2 dochters (11 / 9 jaar) en onze op hond achter op de camping op een XL plek. Het sanitair is prima en wordt goed schoongehouden. Enige is dat in de avond het warme water op raakt doordat er te veel tegelijk wordt gebruikt voor de afwas en douches. Ik vind het geen probleem, kan je even lekker afkoelen, maar mocht je wel warm willen douchen, dan moet je daar rekening mee houden.
WiFi is niet heel goed en na een avond met bliksem, was die op onze plek helemaal niet meer besc

Punta Lago top camping!
Door Erik op 02-08-2024

Zeer mooi gelegen Camping aan het Lago di Caldonazzo. Wij reisden met een vouwwagen; voor het eerst op deze camping. Zeer schoon sanitair; wordt hele dag door schoongemaakt. Als je op zoek bent naar een camping waar je tot laat in de avond door mag lallen en de Bluetooth boxjes op max mag zetten, boek dan 2 campings verderop. De regels zijn strikt en worden gehandhaafd, vonden wij zeer prettig. Personeel enorm vriendelijk; snap de reviews over onvriendelijk personeel totaal niet. Wij sliepen heerlijk, want na 10en is het echt stil tot minimaal 8 uur ‘s ochtends. Animatie was top! Niet hele dag door tsjoe tsjoe wa, maar echt samen met de kinderen optrekken, compliment. Onze kinderen (8 en 12) waren de hele dag met vriendjes aan het spelen, er zijn namelijk genoeg gezinnen hier. De camping ligt direct aan het fantastische meer. Panorama is ongelooflijk mooi tussen de bergen. Genoeg eetgelegenheden op loopafstand en zeer goed. Aanrader!

Camping Punta Lago

Prachtige campeerlocatie
Door Freek op 27-07-2024

Mooie schone camping aan de gezellige kant van het meer. Klein campingwinkeltje voor vers brood met een vriendelijke dame achter de kassa. Nette ruime toiletten en nette douches. Beetje gedateerde voorziening voor de afwas. Strenge regels voor visite, na 20.30 mag dat niet meer. Daar zou ik 22.00 van maken, kan je nog met anderen bij de tent een spelletje spelen. Mijn zussen (en wij ook) kenden deze regels niet en werden niet zo heel vriendelijk aangesproken toen ze even bij onze tent wilden komen kijken. Dit lees ik in meer reviews en daar zou ik als eigenaar (vader en dochter) toch iets mee doen. Maar wij komen zeker terug!

Paradijsje aan het meer
Door Eline van den Beukel op 10-08-2023

Wat een heerlijke tijd hebben we weer gehad op deze camping aan het meer van Caldonazzo. Ik kom aan dit heerlijk warme zwemmeer sinds bijna 40 jaar geleden met grote tussenpozen. Vroeger stonden we op camping Mario en Spiaggia maar nu gaat onze voorkeur echt naar Punta Lago. Mario vinden we te druk en te commercieel geworden en door het zwembad bezoeken de kinderen het meer minder. Punta lago ligt aan een van de mooiste stranden, slechts een zebrapad ervan verwijderd. Er zijn twee grote bomen waar velen onder kunnen zitten. Het strand is gezellig bezocht maar niet druk. De camping is prachtig netjes verzorgd en kalm. Er hangt een ontspannen sfeer. Er is er een voetbalveld waar onze tieners iedere avond met 20 man voetbalden en een heel gezellig terras waar ze kunnen ontspannen.. De ijssalon schept zeer royale bolletjes ijs. De dochter van de eigenaar werkt in de receptie en is super enthousiast en behulpzaam. We komen zeker terug!

Fijne kleine, rustige en schone camping.
Door Joke op 29-07-2023

Wij waren hier voor de 4de keer. Alle keren een stacaravan gehuurd die altijd brandschoon is bij aankomst. Vriendelijke ontvangst bij de receptie ze staan open voor vragen. Genoeg te doen in omgeving(wandelen, fietsen, dorpjes, marktjes), leuke restaurantjes en een superschoon meer. Gratis gebruik van openbaar vervoer.
Door omstandigheden moesten wij met Pinksteren 2 dgn voor vertrek onze gereserveerde caravan annuleren. We mochten na contact het opschuiven naar juli. Wat een goede service!
In juli werkte de airco niet goed dit werd meteen opgepakt en verholpen.
Het is wat ons betreft echt een aanrader.