7.5GoedScore uit 153 reviews

• Rolstoel toegankelijk
  • Huisdieren toegestaan
  • Draadloos internet

Omschrijving

Molino a Fuoco Camping biedt ruime plaatsen op 100 meter van de Toscaanse kust. Het terrein is goed onderhouden en het sanitair wordt goed schoongemaakt. In het restaurant kun je voor een schappelijke prijs een hapje eten. Je zit slechts een half uurtje rijden van de bekende Toscaanse steden Livorno...

Molino a Fuoco (Glamping)

7.5GoedScore uit 156 reviews

Aangename camping met wat minpunten
Door Matthijs op 30-07-2023

Standaard plaats geboekt maar te klein voor de vouwwagen, gelukkig konden we de plaats ernaast erbij huren. Goed en flexibel opgelost. Maar als je een caravan hebt dan beter direct grote plaats boeken. Genoeg schaduw plek. Sanitair is oud maar acceptabel. Zwembad is prima, badmuts verplicht, wel betalen voor parasol met 2 bedjes €10/dag of een pergola €20/dag. Restaurant prima, ijsbar hebben we beter gezien. Laadpaal EV aanw. 3,7kWh à €0,80/kWh, in Vada bij de Conad staat een Hypercharger. Strand is op loopafstand, klein strookje zwart zand. Stroom voorziening werkte niet goed, gelukkig lange kabel mee om aan te sluiten op volgende paal. Geen water op staanplaats, wel op volgende plek dus steeds heen en weer lopen. En vanaf 1 Augustus komt het vol met Italianen, leuk maar enorm veel lawaai. Prijstechnisch komt de camping in de buurt van bv Hu Camping Montescudaio maar die is beter.

Super mooie rustige camping
Door Marijke Schukkink op 29-07-2022

Hele mooie schaduwrijke camping. We waren hier met onze caravan. Mooie grote plek met waterkraantje. Stroom helaas 4 amp. Heerlijk zwembad . Groot genoeg. Wel badmuts verplicht. Restaurant ziet er goed uit. Terras is savonds mooi verlicht. Strand heerlijk dichtbij. Zee is ondiep en warm. Vriendelijk personeel. Sanitair is prima. Douches zijn heerlijk. Echt een aanrader. Wij waren hier voor het eerst maar komen hier zeker nog eens terug

Geen waar voor je geld.
Door Janneke op 30-08-2021

Op vakantie met eigen tent, hadden grote camping plek met voldoende schaduw door bomen. Weinig overlast 's nachts. Voornamelijk Italianen en Duitsers aanwezig op de camping. Auto mag niet op kampeerplek. Beveiliging maakt rondje om geluidsoverlast tegen te gaan. Camping ligt aan zee, echter het strand waar je uit komt nodigt is niet om lekker te liggen Stukje doorlopen naar links of rechts. Hebben 1 week op de camping gestaan, wilde 2 weken blijven maar voldeed niet aan onze verwachtingen. Vrij prijzige camping en krijgt geen waar voor je geld. Toiletpapier moet je zelf meenemen, zeep of handdoekjes/droger voor je handen is niet aanwezig. Toiletten ruiken continue naar urine. Sanitair is verouderd, voegen missen, schimmel in de voegen, kraantjes lek. Een week lang dezelfde vieze vegen en dezelfde geplette mug op de douchewand waaruit blijkt dat niet goed word schoongemaakt. Wifi is 1 week gratis maar werkt niet altijd even goed.

Heerlijke camping
Door Tweetjes op 19-08-2021

Wij komen hier dus al 7 jaar. Vriendelijk personeel en zeer betrokken eigenaar. Geweldig restaurant. Fijne zwembadbar en strand dichtbij. Sanitair is wat verouderd maar wordt 2 x per dag schoongemaakt. Camping is autovrij. Zwembad is ook precies goed voor de grootte van de camping. Campingwinkel is klein maar heeft voldoende en elke ochtend vers brood.

Leuke gezellige Italiaanse camping
Door Marie Louise Kuipers op 10-08-2021

Wij verbleven met onze eigen caravan op deze camping. We hadden een plek direct achter het restaurant. Daardoor stonden we overal vlakbij, maar had je soms ook wat meer last van herrie. Onder andere de bevoorrading van het winkeltje om half 8 in de ochtend en s'avonds van de kinderdisco, spelende kinderen in de speeltuin en de rustige muziek van het restaurant. Het is en blijft een Italiaanse camping. Het zwembad is prima en biedt verkoeling en plezier. Ook het barretje is erg leuk, aardig personeel en heerlijke cocktails. Je kon makkelijk naar het strand lopen. Deze is echter niet breed. Aan het begin van de week lagen er rottende bladeren die aangespoeld waren, maar 2 dagen later hebben ze het strand schoongemaakt en was het prima. De zee loopt vlak af. Wij zijn ook 2 keer op de fiets naar spiagge bianche geweest. Super mooi breed strand met turkooise zee. Ondanks de hitte toch een mooie week gehad.

Fijne camping!
Door dorothee op 08-08-2021

3 jaar geleden waren we al op deze camping geweest en stonden 2 weken op een campeerplek voor tenten. Ruime plekken, goed sanitair, fijn zwembad en restaurant. En zo direct aan zee. Een niet te grote familie camping. Om die reden zijn we dit jaar 2 weken gegaan maar dan in een bungalow type Ikhaja. Hoewel we de inrichting van de bungalow niet zo spannend vonden was het verder goed verzorgd. En veel ruimte om de bungalow. We hadden een probleem met het bed. Ze hebben dit snel en goed verholpen en ons een nieuw bed bezorgd. Daarnaast heeft de eigenaar van de camping ons ook goed geholpen toen we op zoek waren naar een medisch specialist in de buurt. Kortom een fijne camping en ook nog eens geschikt voor tieners!

Camping-informatie
Naturistencamping