7.7GoedScore uit 39 reviews

• Draadloos internet
  • Sportfaciliteiten

Oasi Maremma

7.7GoedScore uit 41 reviews

Dure tent die geld niet waard is!
Door Dominiek op 01-08-2019

Het is erg duur en zeer gedateerd, ons huisje was oud en vies!! Nieuwe weet ik niet. Schandalig dat ze deze prijzen durven vragen ook inrestaurant. Niks te doen op het park verder omgeving vonden we ook saai! Alleen zwembad was leuk voor de kimderen.

Prima plek
Door Harry bare bay op 24-07-2017

Keurig complex. Wij Zaten met 2 kinderen in een splinternieuw 3 kamer appartement. (Tricolore). Zwembad is groot en zeker leuk voor de kinderen. Restaurant wat erbij zit was Ok maar niet goedkoop. Je kunt beter 2km verder scarlino in gaan. Wat een heel leuk pittoresk dorp is.

erg leuk klein vakantiepark met super ligging
Door andre op 31-07-2016

Mooi klein vakantiepark Kamers basic met prima en top airco Leuk zwembad Adembenemend uitzicht op dorp berg en land

Oasi Maremma

nooit meer
Door frans op 17-08-2015

oud verlopen plastic stoelen voor kleine kinderen waardeloos

Matig, prima zwembad voor de kinderen
Door MRLS op 03-08-2014

De huisjes waren okay, maar niet bijzonder groot. Water in de douche varieerde constant van temperatuur (onhandig met kleine kindjes). Ligging, uitzicht op Scarlino is inderdaad schitterend. Strand MaMai Beach ligt op 10min rijden. Parkeren tegen betaling. Oasi heeft daar echter maar 5 setjes van 2 bedden en niet op de eerste rij bij vloedlijn. Genoeg andere plaatsen om naar het strand te gaan. Wel wat duurder, bv 35 euro per 2 stoelen. 1 u naar Siena. Animatie was erg beperkt. Eigenlijk enkel op de Italiaanse kinderen gericht. Mini disco pas na 21u en was matig. Zwembad was echter een feestje. Geen glijbanen, maar wel zo rustig dat kleine kinderen heerlijk zelf konden zwemmen.

Heerlijke kindvriendelijke accomodatie in Toscane
Door Daniel op 26-08-2013

Het park is rustig gelegen op een paar minuten, me de auto, van het strand. De accommodatie is zeer goed onderhouden met een prachtig uitzicht op het dorp Scarlino dat je op de berg ziet liggen. Bij aankomst valt het direct op dat je op een heel persoonlijke en vriendelijke manier wordt ontvangen en dat gaat het gehele verblijf door. Van het restaurant tot aan de animatie, iedereen is gemeend vriendelijk. Het restaurant heeft een niet gecompliceerde kaart waar de kinderen ook prima kunnen eten. Zijn de kinderen iets ouder, of je bent zonder kinderen, ga dan ook naar het dorp om te eten. De huisjes zijn simpel, een klein beetje gedateerd, maar de airco is geweldig. De meiden van de animatie verdienen een groot compliment. De kinderen worden geweldig vermaakt en elke gelegenheid wordt aangepakt om iets leuks te organiseren zonder ook opdringerig te worden.

Camping-informatie
Aantal huisjes op park