Agriturismo Relais la Sovana
Relais La Sovana is meer dan een Agriturismo. Zij produceren uitstekende witte en rode wijnen en hebben een mooie olijfolie (extra vergine). Hoewel sommige mensen denken dat het een hotel is, is het een Agriturismo van hoog niveau. De Toscaanse keuken is puur en van hoge kwaliteit. Gastheer en eigenaar Giuseppe Olivi verzorgt graag zelf een keer per weer de bistecca fiorentina. Je kunt 's morgens aangeven of je die dag wil mee eten of liever naar een restaurant in de buurt gaat. Vanuit het terras met jacuzzi en zwembad heb je een heerlijk uitzicht op het landschap. Vriendelijk personeel dat zowel Engels als Italiaans spreekt. La So
Wat een heerlijke rustige accommodatie. Wij verbleven in het appartementen gebouw. In een 3-kamerappartement. Ruime kamers, 2 badkamers. Binnen blijft het goed koel, we hebben de airco niet hoeve te gebruiken. Kinderbedje stond klaar met bedlinnen, gewoon een campingbedje als wat we thuis ook hebben. prima dus. Eerste avond ingeschreven voor de BBQ avond. Eigenaar en gezin eet iedere avond mee. Het eten is best prijzig, wel super lekker! Prachtige onderhouden tuin. Mooi zwembad en een heerlijke jacuzzi! Aardige medewerkers en doen alles ervoor om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken! Er is een klein speeltuintje waar ons zoontje van 1 zich prima heeft vermaakt. Kortom: echt een aanrader om naar toe te gaan! Rondleiding bij het wijnhuis is een aanrader!
In 2001 kwamen wij hier voor het eerst en werden direct verliefd op deze plek en de familie, de eigenaars die er alles aan doen om je verblijf hier zo aangenaam mogelijk te maken. Het is hier altijd genieten van een prachtige omgeving, het heerlijke eten en het verblijf in de onlangs gerestaureerde hotelkamers. De staf is uitermate vriendelijk en voorkomend. Wij komen dan ook elk jaar weer met veel plezier hier terug.

Agriturismo Relais la Sovana
E' stato il posto ideale dove trascorrere un lungo weekend senza bambini. La cucina era ottima l' ambiente esclusivo ed elegante. Il posto ideale per rilassarsi per una fuga romantica.
La Savona ligt gelegen op een prachtige lokatie, De mensen zijn daar enorm vriendelijk, met de pot mee eten is indd wat aan de prijzige kant maar het zijn ook flinke porties wat je krijgt het is altijd 4 gangen en op woensdag betaal je € 28.- voor de pizza party. De wijn proeverij is zeker een aanrader en aan het zwembad kan je heerlijk liggen. het uitzicht is grandioos, heerlijk met je gedachten te dwalen. De omgeving is meesterlijk, je bent binnen een half uur in verschillende dorpjes. Het appartement waar wij inzaten was netjes, schoon en altijd koel! de supermarkt was 5 minuten rijden.
Soort hotel
Appartementenhotel | Beschikbaar |