Podere Cerale

Bed & Breakfast
Totaal aantal kamers: 10
Adresgegevens | Loc. Sant'Ippolito, 56040 |
Podere Cerale
Het was een zeer ontspannen, relaxe korte vakantie mede door de gastvrijheid, de geweldige locatie en kookkunsten van Joep en Jan Pieter. Sochtends en savonds heerlijk verwend aan de eettafel en overdag genoeg te zien en doen in de omgeving.
Met groepje familie/vrienden heerlijke week doorgebracht op Podere Cerale en omgeving. Uitmuntend gastheerschap van Joep en Jan Pieter, zeer smakelijk ontbijt, onder meer met eigengemaakte jam en versgebakken brood, zalige en verrassende diners, smaakvol ingerichte kamers en schitterende omgeving.
De gastvrijheid was fenomenaal. Meedenkende en meelevende gastheren.
Alle ruimte om je eigen plekje te vinden en het is echt genieten van de gezamenlijke culinaire maaltijden. Je voelt je gelijk thuis.
Het was super!! We hebben genoten.
Genieten van onuitputtelijke gastvrijheid.
Genieten van verrukkelijke kookkunsten.
Genieten van een sfeervolle hoeve.
Genieten van oogstrelende schilderijen.
Genieten van de prachtige omgeving.
Genieten van een oase aan rust.
Genieten van tips die met liefde gedeeld worden.
Genieten van niks moet, niksen mag.
Genieten van je thuis voelen.
Daar zorgen Joep en Jan Pieter voor!
Al vaak geweest, maar iedere keer is het weer verrassend hoe fijn deze plek is. Vanaf vliegveld Pisa anderhalf uur rijden en dan genieten van de rust en het mooie landschap, je laten verwennen met de heerlijke ontbijtjes en niet te vergeten de gezellige avondmaaltijden met alle gasten buiten aan de grote tafels.
Een aanrader voor iedereen die houdt van natuur, cultuur en lekker eten zonder kermis.
Podere Cerale heeft al lang geleden ons hart gestolen. Wat een fijne plek om te vertoeven. De rust en ruimte, alsof er niets anders is. Lekker wandelen of in de schaduw in een hangmat een goed boek lezen? Naar een stadje? Het kan daar allemaal. Jan Pieter en Joep zijn hele hartelijke en goede gastheren en er heerst een relaxte sfeer. Alles is top verzorgd. We genoten ontzettend van het ontbijt, het avondeten en de leuke gesprekken, zeker ook aan tafel. We zijn er niet voor niets al 6 keer geweest de afgelopen 13 jaar! Het voelt als een tweede thuis. We kunnen nog even nagenieten thuis.