We hebben de beste aanbieders voor Hotel San Gregorio voor je op een rij gezet:
- Zwembad
- Sportfaciliteiten
- Huisdieren toegestaan
We hebben de beste aanbieders voor Hotel San Gregorio voor je op een rij gezet:
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatie8 maart (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 636 Ga naar accommodatie6 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf EindhovenLogiesp.p. vanaf€ 398 Ga naar accommodatie8 februari (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 588 Ga naar accommodatie3 februari (11 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 711
- van gaever roger05-06-2015
- Anja01-07-2010
Statig klassiek Hotel
Gunstig gelegen, statig en klassiek hotel. Ontvangst was keurig, matig engels sprekend. We werden begeleid naar onze kamer, via lift en een lange gang door lopen en nog een trap op, met 2 koffers wel wat omslachtig. Kamer zeer groot maar klassiek ingericht, nette grote badkamer. Met de auto mocht je niet voor het hotel blijven staan om koffers uit te laden, toch snel even gedaan. Auto konden we aan de achterkant van het pand in de parkeergarage neerzetten. Hotel lag vlak bij het mooie oude Pienza, dat is te voet binnen enkele minuten te bereiken. Ontbijt was aan de zijkant van het pand, je moest buitenom daar naar toe. Erg simpel en eenvoudig ontbijt, de koffie werd geserveerd aan de tafel. Prijzig hotel. Ondanks dat we gelezen hadden dat we konden betalen met visa/mastercard bleek dit niet mogelijk. Contant betalen bij vertrek. Internet gratis, pluspunt.
- Ligging
- SaunaNiet beschikbaar
- SportschoolNiet beschikbaar
- EntertainmentprogrammaNiet beschikbaar
- TennisNiet beschikbaar
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- AdresgegevensVia della Madonnina 4, 53026