Laagste prijsgarantie
7.7GoedScore uit 97 reviews
    Activiteiten
    Onderkomen

Over Antico Borgo I Cancelli

Ontsnap naar I Cancelli en laat je verrassen door het prachtige zwemcomplex. Ideaal voor zowel actieve ontspanning als heerlijk luieren. Met faciliteiten zoals een whirlpool, zwembadbar en miniclub voor de kids, biedt I Cancelli voor elk wat wils. Beleef de ultieme vakantie onder de Italiaanse zon!

De Ligging

I Cancelli verwelkomt vakantiegangers in het pittoreske Palazzuolo sul Senio. Omgeven door de schoonheid van de natuur, is dit de perfecte uitvalsbasis voor een ontspannen of actieve vakantie. Hoewel de afstand tot de dichtstbijzijnde stranden niet specifiek is vermeld, nodigt de landelijke omgeving uit tot verkenning te voet of per fiets. Het stadscentrum, rijk aan cultuur en historie, ligt binnen bereik. Bereikbaarheid is geen probleem, met parkeergelegenheid voor wie met de auto komt. De afstand tot de luchthaven wordt niet vermeld, maar verwacht een schilderachtige rit door het Italiaanse landschap.

I Cancelli is niet zomaar een verblijf; het is een ervaring. Met een uitnodigend zwemcomplex, compleet met buitenbaden en een speciale zone voor kinderen, is waterpret gegarandeerd. Ontspan in de whirlpool of geniet van een koel drankje aan de zwembadbar. Het hotel biedt meer dan alleen waterplezier. Een bibliotheek voor de leesliefhebbers, wasservice voor gemak, en een conferentieruimte voor de zakelijke behoeften. De tuin en speelplaats verrijken uw verblijf met schoonheid en plezier. Rolstoelgebruikers vinden gemakkelijk hun weg dankzij de toegankelijke faciliteiten. Gratis parkeren is de kers op de taart voor de autoreiziger.

In I Cancelli wordt de inwendige mens niet vergeten. Het horecagedeelte, met zowel een restaurant als een bar, staat garant voor culinaire verwennerij. Of je nu zin hebt in een uitgebreid diner of een lichte snack, de keuze is ruim en de sfeer altijd uitnodigend. Details over een eventueel all inclusive aanbod zijn niet vermeld, maar de aanwezigheid van deze faciliteiten belooft dat er voor iedere smaak wat te vinden is.

Hoewel I Cancelli veel te bieden heeft, houd er rekening mee dat de pakketreizen mogelijk niet geschikt zijn voor personen met een mobiliteitsbeperking, tenzij anders vermeld in de productbeschrijving. Specifieke informatie over het pet policy, dresscode in restaurants of betaalmethoden zijn niet vermeld. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Hotelkluis

Website

7.7GoedScore uit 98 reviews

Activiteiten
    Onderkomen

Wederom top verblijf! (3e keer)
Door Edah op 04-06-2023

Oase van rust. Lekker zwembad, goed restaurant, fijne bedden, prima huisjes. Berg af en je bent weer in de bewoonde wereld. Veel te doen in de omgeving. Absolute aanrader is het klimbos! Florence en Bologna zijn prachtig!

Matig
Door Petra op 10-09-2022

Matig keuken slecht had twee pitten waarvan een pit stuk en ook niet gemaakt werd tijdens ons verblijf
Bed en badkmr goed en prima tuin met overkapping

Geweldig
Door Ema op 04-06-2020

Het was heerlijk! Mooie huisjes met veel privacy. Heerlijke zwembaden. Prachtige omgeving, tis iets rijden, maar voor ons absoluut geen probleem. Supermarkt op 10 min. Top uitzicht vanuit de huisjes. Heerlijk bedden. Karig bestek en pannen maar restaurant op park is zeer goed en goedkoop. Heerlijke bed in zeer ruime slaapkamer. Kinderen vermaken zich prima met alle sportmogelijkheden en natuurlijk de wifi. Lekkere douche. Kortom: oase om tot rust te komen en te genieten.

Fantastisch
Door L de Heer op 15-09-2019

Mooie ruime huisjes op een mooie locatie wel wat afgelegen

Nooit meer. Mooi complex, slechte huisjes
Door Dorien op 10-09-2019

Mooi complex. Kleine kinderen konden lekker vrij lopen, spelen en zwemmen. Maar dat was het enige positieve. We wisten dat het afgelegen lag. Waren we ook wel gewend van andere accommodaties. Maar je hebt afgelegen en afgelegen. Huisje stonk erg naar urine lucht maar badkamer stonk niet. Huisjes waren erg vochtig. Schimmels stonden in de koelkast. Als we in bed lagen hoorden we de boven buren naar de wc gaan en doortrekken. De buis liep door onze slaapkamer. Voor ons nooit meer. We waren wat vergeten en dat hebben ze tegen een betalen wel netjes naar ons huis in Nederland gestuurd. Dus wij hebben hier een hel dubbel gevoel aan over gehouden.

Veel rust, natuur en privacy, mooi park!
Door RBBM op 31-07-2019

Prachtige vakantie gehad. Wij verbleven in één van de nieuwere huisjes, nr 82.
Het huisje is van alle basisgemakken voorzien en is schoon. Goed zwembad en genoeg privacy.
Elke vrijdag nieuwe handdoeken en bedlinnen, dit hoef je dus niet mee te nemen. Wel meenemen: koffiezetter, kaasschaaf, vuilniszakken, keukenlinnen, schoonmaakdoekjes. Een ventilator is ook fijn om mee te hebben; al zijn de meeste nachten heerlijk koel.
Verder is het handig om al wat basisboodschappen mee te nemen.
In het dorpje Palazzuolo is een kleine minimarket. In Marradi op 6km afstand is een wat grotere supermarkt, Sigma. De fijnste supermarkt vonden wij echter de Conrad in Valsenio, ong 20 min rijden.
Faenza en Imola zijn leuk om te bezoeken. I Cancelli ligt afgelegen en alles is best ver rijden, met veel slingerwegen en haarspeldbochten. Zet een teiltje op de achterbank voor kinderen met wagenziekte. Verder een prachtige omgeving, heel rustig.

• Castellare Di Tonda Resort & Spa

p.p. vanaf*

€ 3187

Castellare Di Tonda Resort & Spa

Vakantiepark
    ItaliëToscaneMontaione

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

Ga naar accommodatie