Laagste prijsgarantie

• Sportfaciliteiten
Meer appartement info

Boek met andere aanbieders

Boek met Zoover

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

7 Reviews over Tenuta Moriano

• 9ann04-08-2013

vooral in het voorjaar zeer rustig

reeds een vijftal keer gelogeerd in de tenuta, 2 x in de zusteraccomodatie San Lorenzo. ( zelfde eigenaar) De San Lorenzo is qua accommodatie 'moderner' maar de omgeving van de Tenuta is veel mooier ( oude bomen, volgroeide tuin, prachtig zwembad en een 'fatsoenlijk' tennisveld met verlichting) Wie rust wil gaat het best eind mei, begin juni, in de zomervakantie zijn er veel gezinnen met jonge kindjes. De agriturismo ligt vrij centraal om alle hoogtepunten van Toscane te bezoeken. Een aanrader. Minpuntje, klein, oud badkamertje.

• 7Prijs/kwaliteit
    • 8Inrichting
  • 10Charlotte14-01-2012

Fantastisch!!!!

Tenuta Moriano is verdeeld in 2. Beiden beschikken over een zwembad, ping pong tafel,... Je auto staat vlakbij je appartement maar je moet wel een trap op als je boven zit. De appartementen zijn goed verzorgd en ruim. 2 slaapkamers, badkamer, keuken met tafel, terrasje met tafel. Vanuit je appartement is het ongeveer een minuutje stappen naar het zwembad. Het zwembad zelf is zeer goed onderhouden, wordt dagelijks schoongemaakt en er zijn meer dan voldoende ligstoelen. Het personeel is echt super vriendelijk. Tenuta Moriano is wel moeilijk te bereiken. De laatste kilometers gaan door vrij smalle bergpaadjes. Maar dat is nog wel te doen. Eenmaal je er bent heb je wel een SCHITTEREND uitzicht. Tenuta Moriano heeft geen restaurant, maar vlakbij is er een Italiaan Montalbino.Wij verbleven hier met onze dochters van 11 en 14, ook zij vonden het hier erg leuk Echt een supervakantie.

• 9Prijs/kwaliteit
    • 10Kindvriendelijk
    • 9Inrichting
    • 9Hoeveelheid ruimte
  • 8Michel10-08-2009

Toscane zoals we het ons hadden voorgesteld

verblijf van 1 week op dit mooie,goed onderhouden landgoed.Mooi zwembad met voldoende ligstoelen en parasols.Vrij gebruik van de tennisbaan.Eigenaar en medewerkers zeer gastvrij.Het door hen georganiseerde diner was top. Inrichting appartement was sober maar netjes.Ons appartement(Colombaia) was ruim met 2e slaapkamer in toren maar had als nadeel dat terras niet aangrenzend was(apart in tuin). Centrale ligging t.o.v bezienswaardigheden maar denk wel aan de kronkelige wegen in de toscane.Kortom prima vertoeven in Tenuta Moriano.

• 8Prijs/kwaliteit
  • 8Erica Rijsdijk09-09-2008

SUPER RELAXED!!!

Wij zijn 2 weken geweest, heerlijk weer, ontzettend leuk gezelschap, gastvrij personeel, prachtige ligging, zeer ruime appartementen. Een echte aanrader, ook voor gezin met kleine kinderen (wij waren er met onze kinderen van 5 en 6)

• 8Ligging
    • 9Prijs/kwaliteit
    • 10Kindvriendelijk
    • 9Inrichting
    • 10Hoeveelheid ruimte
  • 9Van Gasse25-08-2008

een voorbeeld van typisch Toscaanse wijndomein

Prachtige ligging, huisjes voldoende comfort, mmoi terras ("segatoia" is zelfs toegankelijk voor rolstoelgebruikers), vriendelijk behulpzaam onthaal in het Nederlands, zwembad top, een minpuntje is de slechte weg ernaar toe (laatste 3 km) en te ver van het dorp gelegen!

• 7Ligging
    • 7Prijs/kwaliteit
    • 8Kindvriendelijk
    • 8Inrichting
  • 10Astrid Floor 06-08-2008

SUPER GEWOON.

Wij hadden nog geen vakantie geboekt en van deze accomodatie was nog 1 appartement bechikbaar. Maar het was in 1 woord, geweldig. Mooie locatie, omgeving super, centraal gelegen ivm uitstapjes. Kinderen, van 3 & 5 jaar hebben genoten.

• 10Ligging
    • 10Prijs/kwaliteit
  • 8Irene17-07-2008

Mooi gelegen apartementen, met rondom veel ruimte, mooi uitzicht. Mooi zwembad met ruim voldoende ligstoelen. Zeer rustig gelegen, wijds en vooral voor mensen zonder of met kleine kinderen heerlijk vertoeven. Gratis gebruik van wasmachine. Appartent (Rimesa) beschikt over een ruim overdekt terras met uitzicht over de wijngaard en het dal. Inrichting van het appartement is sober, maar netjes en schoon. Matrassen van de bedden zijn helaas van zeer matige kwaliteit. Maar toch is dit wel een plek om naar terug te gaan.

• 8Prijs/kwaliteit

• Thee- en/of koffiezetapparaatBeschikbaar

• LigstoelenBeschikbaar (1)
  • ParasolsBeschikbaar (1)
  • TafeltennisBeschikbaar (1)
  • Fietsen en/of mountainbikenBeschikbaar (1)
  • TennisBeschikbaar (1)
  • Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
  • ZonneterrasBeschikbaar (1)