Podere Fontemigliari

Podere Fontemigliari
Heerlijke week gehad bij Nederlandse familie. Nieuw gebouwde vakantieappartementen in Toscaanse style en voorzien van alle gemakken. Heerlijk zwembad, Top, fantastisch uitzicht en lieve gastheer en gastvrouw. Alles ligt ook heen centraal, voor bezoek aan de bekende plaatsen.. kom zeker weer ! Ciao
Talita Lami uit München.
1e week juni 2022 te gast geweest bij Truus en Luc. Vooraf en tijdens verblijf erg goed contact gehad. Mooie en ruim appartement, wij hadden Cervo, met van alle gemakken voorzien. Goede basis om alle hoogtepunten van de Toscane te gaan verkennen. Vanuit het mooie zwembad een prachtige uitkijk op de glooiende omgeving en op het stadje Volterra. Erg prettig verblijf en fijn contact met Truus en luc. Een super aanrader.
Een prachtige locatie, met een magnifiek uitzicht over het Toscaanse landschap, sfeervol appartement en super behulpzame lieve eigenaren.
Voor de tweede keer naar Podere Fontemigliari! Een soort van thuis komen bij Luc en Truus. Genoten van het mooie uitzicht, het zwembad. De tips om ergens een hapje te eten. kletsen onder het genot van een wijntje. Het mooie Volterra en andere mooie authentieke plekjes. Eigenlijk is er zo veel moois te zien! Een reden om zeker nog eens terug te gaan.
Misschien wel de mooiste lokatie in deze streek, prachtig gelegen, Volterra met supermarkten en een prachtig middeleeuws centrum met de resten van een Romeins amphitheater op 8,5 km, Montecatini val di Cecina met restaurants, kleine boodschappen winkels en bar central voor n goede kop koffie en n dolce op 2,5 km, schitterende landschappen, zonsopkomsten. Prachtige landelijke plek met mooie appartementen, schitterend zwembad en hele fijne eigenaren. We blijven hier terugkomen.
Wij hebben een heerlijke vakantie gehad! Ondanks Corona, was het verblijf fantastisch! Bij het appartement was alles tot in de puntjes geregeld. Elk appartement had zijn eigen ligbedjes en stoelen bij het zwembad. Van Corona was daardoor eigenlijk niets te merken. Ook in de restaurants en bij bezienswaardigheden gooide Corona geen roet in het eten. Uit eten gaan was een feestje. Alleen mondkapjes dragen bij binnenkomst van bv een restaurant, maar buiten was dit nergens nodig. Het appartement zelf is ruim, gezellig ingericht en schoon. Heerlijke bedden en elke week schone handdoeken en schoon beddengoed. Fijne goed onderhouden tuin met een fantastisch uitzicht. De eigenaren Luc en Truus zijn heel behulpzaam, vriendelijk en gezellig! Wij hebben wederom een heerlijk verblijf bij hen gehad en hopen ooit weer eens terug te komen! Ik zou het iedereen aanraden!
Huisdieren | Niet beschikbaar |
Cafe | Niet beschikbaar |