Laagste prijsgarantie

• Sportfaciliteiten
Meer hotel info

Boek met andere aanbieders

Boek met Zoover

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

8 Reviews over Croce di Malta

• 9de Pijper31-08-2022

Verrukkelijk verblijf

centraal, maar toch relatief rustig gelegen. Heel veel bezienswaardigheden zijn op ca. 5 min. loopafstand. Het hotel is wat ouder, qua stijl/kleur in overeenstemming met die van Florence. Overal comfortabele zitjes, ook in de tuin en op het dakterras (consumpties niet verplicht). In en rondom het zwembad waren de hele dag krijsende kids. Het ontbijtbuffet is prima, maar er is niets gekoeld. Goede Wifi. De kamers zijn comfortabel, wat verouderd,, maar worden keurig onderhouden. De inrichting/grootte is per kamer verschillend, mijn 1pk was een wat kleinere 2pk. In de minibar stonden 2 flesjes water. De service bij o.a. de receptie was perfect. Na 10 min op de kamer een telefoontje: is alles in orde? De bagage was al op de kamer gebracht. Bij het uitchecken: oh wilt u volgend jaar weer terugkomen en dezelfde kamer hebben? Even een berichtje en we kijken of het mogelijk is. Taxi vliegveld: ca. Eu 22, per koffer Eu 1 extra (vaste prijs).

• 8Eten
    • 9Hygiëne
    • 7Zwembad
    • 9Prijs/kwaliteit
  • 9Dennis13-08-2022

Ideale uitvalsbasis voor stedentrip

Wij herkennen ons niet in onderstaande (verouderde) reviews. 's Ochtends vroeg kwamen wij aan bij het hotel en konden meteen gebruik maken van het ontbijt. Wij konden nog niet in onze kamer, maar konden de bagage achterlaten. Na een korte ronde door Florence kwamen wij om 11:00 terug bij het hotel. Onze koffers waren al op de hotelkamer neergezet. Het hotel ligt in het centrum met alle bezienswaardigheden en ook dichtbij het station. Alles is op loopafstand. De kamers zijn prima en werden elke dag keurig schoongemaakt. Tijdens ons verblijf was het erg warm, maar door de airco en het zwembad was het goed uit te houden. Het naastgelegen restaurant was tijdelijk gesloten, maar er zijn genoeg goede restaurants in de buurt (tip vooraf reserveren). 's Avonds kun je een drankje op het dakterras nemen, met mooi uitzicht over de stad. Bij vertrek kregen wij een zakje met ontbijt mee. Al met al waren wij erg tevreden over het hotel en de service!

• 8Eten
    • 8Hygiëne
    • 8Zwembad
    • 8Prijs/kwaliteit
  • 8Jean-Pierre Roobaert13-07-2012

Absolute aanrader voor een kort verblijf

Wat verouderd hotel maar zeer goed gelegen, net iets buiten het centrum maar dichtbij alle bezienswaardigheden. Personeel is bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Kamers zijn net en vooral de "suites" zijn zeer ruim. Ontbijt is beperkt maar voor een Italiaans hotel aanvaardbaar. Zeer goede restaurants in de buurt, prijs/kwaliteitsverhouding zeker aanvaardbaar ! Streek is ongelooflijk mooi en zeker een bezoek waard !!

• 8Prijs/kwaliteit
    • 6Eten
  • 6maria margeurite19-07-2011

enige voordeel is de goede ligging en het zwembad

Hotel ideaal om het citytrippen te ocmbineren met zwembad. Personeel totaal onvriendelijk en lui. Het ontbijt is karrig maar ook het personeel heeft geen zin om het buffet aan te vullen, eerste dag hebben we 20 min moeten wachten vooraleer er brood kwam, het fruitsap was warm, koffie niet te drinken. Kamers zijn wel heel ruim met een mezzanine en familiekamers hebben twee badkamers,

• 7Prijs/kwaliteit
    • 5Eten
    • 7Kamers
  • 4Christel + Joris14-06-2010

Krotje van Malta

Inderdaad, de bijnaam die in een eerdere recentie gegeven werd (Krotje van Malta), werd al vlug door onze groep ook gegeven. Typisch en daarmee is alles gezegd van dit voormalige klooster dat tot hotel omgebouwd werd. Wij benamen een tiental kamers met onze groep en bij meerdere ervan waren diverse problemen. Twee kamers dienden omgeruild te worden vanwege ontoelaatbare gebreken. De service is ondermaats en erg koel. Het hotel is verouderd, slecht onderhouden, slechte hygiëne en heeft een slecht werkende airco. Het ontbijt is een ramp, erg beperkt en erg slecht in kwaliteit (maar dat is evenzeer in veel andere Italiaanse hotels). Het avondeten was voor onze groep een redelijke driegangenmenu. Chaotisch personeel dat niet efficiënt werkt. Erg dure drankprijzen. Het enige pluspunt is de ligging die ideaal is om Firenze te voet te bezoeken.

• 9Ligging
    • 5Prijs/kwaliteit
    • 2Eten
    • 2Kamers
  • 8joseph25-06-2009

overall pleasant stay

this was a lovely hotel in a great location of florence. i had a car and it was quite easy to find despite that. it was in good proximity to all the sights and the staff was very helpful. i would recommend this hotel to others for sure.

• 5gr-mj23-09-2008

krotje van malta

Inderdaad is het hotel "Croce di malta" eerder het krotje van malta. Vieze oude kamers, erg gehorig, loshangende leidingen, stofvlokken, schimmel rond het bad en tegen het plafond, armzalige koffie en pover ontbijt. Dit moesten ze verbieden

• 1Prijs/kwaliteit
    • 1Eten
    • 1Kamers
  • 5gr-mj23-09-2008

dit nooit meer

Vieze kamers, erg gehorig, loshangende electrische kabels, stof overal, deurknopjes thv de kasten ontbreken, schimmel rond bad, pover ontbijt, slechte koffie, ...

Kortom, het slechtste hotel waar ik de afgelopen 10 jaar gelogeerd heb.

• 3Prijs/kwaliteit
    • 3Eten
    • 1Kamers
  • 7astrid meering02-09-2006

Prima gelegen hotel t.o.v. het centrum. Wel gedateerde kamers. 1-persoonskamer gaf mij de indruk van een voormalig dienstbodekamertje op de een na hoogste verdieping, maar wel met een eigen klein terrasje met uitzicht over de stad, wat veel geodmaakte. Hotel heeft een klein zwembad in de tuin, stelt niet veel voor maar toch bijzonder in het centrum. De bar op het dakterras is fantastisch, wat een uitzicht! Ontbijt in het naastgelegen hotelrestaurant stelt niet veel voor. Maar daarvoor kent het centrum van Florence veel gezelliger tentjes. Personeel van de receptie was super behulpzaam.

• 9Ligging

• WinkelsBeschikbaar (1)
  • BarsBeschikbaar (1)
  • NachtclubBeschikbaar (1)
  • RestaurantsBeschikbaar (1)
  • Restaurants met airconditioningBeschikbaar (1)
  • VergaderruimteBeschikbaar (1)
  • InternetBeschikbaar
  • Wlan internetBeschikbaar
  • Room serviceBeschikbaar
  • WasserviceBeschikbaar
  • ParkeerplaatsBeschikbaar
  • TV kamerBeschikbaar (1)

• BadkamerBeschikbaar
  • KluisBeschikbaar
  • TVBeschikbaar
  • TweepersoonsbedBeschikbaar

• BuitenzwembadenBeschikbaar (1)
  • Pool barBeschikbaar (1)
  • LigstoelenBeschikbaar (1)
  • SportschoolBeschikbaar (1)
  • EntertainmentprogrammaBeschikbaar (1)
  • Aantal zwembadenBeschikbaar (1)

Afstand in meters

• Winkelmogelijkheden0.5 km