Laagste prijsgarantie

• Huisdieren toegestaan
Meer appartement info

Boek met andere aanbieders

Boek met Zoover

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

12 Reviews over Villa Norcenni

• 8mbroders07-08-2014

soort centerparcs in italie

alles erop eraan. restaurants, zwembaden, animatie activiteiten, restaurants enz. schitterend op berg gelegen wel erg massaal, maar daar kies je voor met deze camping

appartementen (circa 40) zelf zijn allemaal anders. Oude gebouwen waarin appartementen zijn gemaakt. Leuk gedaan. Op zich prima als je lekker weer hebt. Liggen allemaal wat hoger op de berg.

Werden italiaans schoongehouden. Vegertje erdoor. Wel elke dag bedden opgemaakt en schone handdoeken. Ontbijtbuffetje is op 10 minuten afdalen.

• 7Ligging
    • 9Kindvriendelijk
    • 7Inrichting
    • 7Hoeveelheid ruimte
    • 9Zwembad
  • 9mrs.manger15-07-2013

Heerlijk ruim en rustig appartement op een camping

Het appartement waarin wij verbleven, is ruim en schoon. Keuken, voorzien van gaskookplaat, koelkast en vriezer allen netjes in een keukenblok. Eettafel met vier stoelen en verder o.a. ruimvoldoende borden, bestek en glazen, pannen, koffiezetapp. en fluitketel. Woonkamer met tweepersoonsslaapbank en tv. Slaapkamer met 2-persoons- & 1-persoonsbed, een tafeltje en twee kleine fauteuils. Ruimvoldoende kastruimte. Aparte badkamer met douche, toilet en toiletmeubel. 1x p/w schone lakens en handdoeken. Uitzicht en omgeving is mooi. Het is een goede uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Vriendelijk personeel, van animatie tot bewaking. Verschillende zwembaden schoon, voldoende bedden, helaas niet veel parasols. Restaurant 'beneden' is zeer aan te raden. Kindvriendelijk en genoeg te doen, voor jong als oud. Miniclub voor onze jongste en Disco voor onze oudste.

Kortom: Ruim appartement met alle gemakken en voorzieningen van een camping

We gaan zeker nog een keer terug!

• 9Prijs/kwaliteit
    • 10Kindvriendelijk
    • 9Inrichting
  • 2Paul14-06-2013

Nooit meer

Vergane glorie, pleister valt uit de muur, zeer gehorig, gedateerde inrichting, karig gemeubileerd. Er staat een koel/vriescombinatie midden in het appartement (nr7) want elders geen plaats. Zeer hard bed en ja, met beestjes onder de matrashoes. We hebben de vakantie een week eerder afgebroken en naar huis gegaan. Foei !!

• 10Ligging
    • 3Prijs/kwaliteit
    • 5Inrichting
    • 3Hoeveelheid ruimte
  • 9Gerlinde31-07-2011

Topper

Ruim appartement in mooie oude villa met prachtige binnenplaats. De villa ligt hoger dan de camping en is daarom ook heerlijk rustig gelegen. Wel berg op en af maar dat went. Er is heel veel te doen voor jong en oud. Alles wordt heel goede bijgehouden. Kortom toplocatie.

• 10Ligging
    • 10Prijs/kwaliteit
    • 10Kindvriendelijk
    • 9Inrichting
    • 10Hoeveelheid ruimte
  • 4genieginger13-06-2011

Ooit gewerkt, nu nooit meer

6 jaar geleden met veel liefde gewerkt, Nu zou ik nooit meer teruggaan. Wat een nachtmerrie. We verbleven in de Villa, maar waren erg verrast doordat op zoover een 8 als beoordeling werd gegeven. Het appartement van de vila was een donker gat, er konden geen ramen open, het was er vochtig, heel veel stof, vies, geen waterdruk (of soms ineens een gloeiendhete straal waardoor je je echt verbrandde), kookpitjes werkten niet etc.... Na veel moeite een stacaravan gekregen, alle spullen oververhuisd om vervolgens te horen dat we ook deze caravan weer moesten verlaten vanwegen hun fout dat het dubbelgeboekt was... Vervolgens wel dubbele schoonmaakkosten/ lakens/handdoeken moeten betalen vanwege hun fout.. erg onaangenaam... De rest van het park is prachtig, mooie zwembaden, genoeg faciliteiten. Maar wij gingen weg met een hele nare smaak in onze mond....

• 4Prijs/kwaliteit
    • 3Inrichting
    • 4Hoeveelheid ruimte
  • 8Isabel23-10-2010

Ruim appartement met Toscaans uitzicht

Oase van rust op grote camping op middengedeelte van heuvel. Boven- en onderaan de camping zijn vele voorzieningen. Hier is een 500 jaar oude Toscaanse villa met bijgebouwen, waarin moderne appartementen zijn gecreërd. De camping is dè uitvalsbasis voor uitstapjes in Toscane.

• 7Kindvriendelijk
    • 8Inrichting
  • 8Jolande31-07-2009

Mooi complex, maar heel erg druk

Royaal app.in charmante Villa Norcenni, gelegen boven, op heuvel: eenvoudig maar netjes ingericht -royale keukenhoek met magnetron -koelkast met vriesgedeelte -4 elektrische kookplaten -voldoende servies en bestek -ruime badkamer met douche, wc, bidet en wastafel -alles keurig schoon -1x per week wisseling handdoeken (2 p.p.) en bedlinnen -geen airco of ventilator. Buiten bij de villa voor elk app. tafel met stoelen. Park: gigantisch drukke camping in het lager gelegen gedeelte. Hiervan heb je geen last als je helemaal boven op de heuvel in een appartement zit. Zwembaden zijn erg druk, wel zeer veel ligbedden aanwezig, doch geen parasols. Hek rond het zwembad gaat om 9 uur open. Totaal 3 restaurants en 1 afhaalrestaurant op het kamp. Restaurant Sant Andrea (boven) vonden wij het beste. Vriendelijk personeel. Gasten: ca. 80% Nederlanders, 15% Denen en nog wat andere nationaliteiten. Kinderen hebben het ook prima naar hun zin gehad. Juli 2009.

• 9Lisette04-06-2009

aanrader

De appartementen zijn gelegen in het hoger gelegen gedeelte van het park. dit biedt mooi uitzicht, het houdt uiteraard wel in dat je moet klimmen zodra je beneden naar de restaurants, speeltuin etc bent geweest. Wij vonden dat echter niet bezwaarlijk. Het prachtige lagunezwembad is wel weer in het villa-gedeelte gelegen. Er rijdt overigens ook een treintje tussen het beneden en bovengedeelte. De appartementen zijn vrij eenvoudig uitgerust, maar alles wat je nodig hebt, is aanwezig. Personeel is zeer vriendelijk, voor kinderen ook genoeg te doen. Een aanrader voor een leuke vakantie in het toscaanse binnenland.

• 7Inrichting
  • 8.12-08-2008

mooi vakantiepark

Mooi appartement. Het is alleen wel jammer dat alles qua inrichting zeer minimaal is. Wij hadden een 3 persoons appartement. Er waren maar 3 vorkens, lepels e.d. Tevens waren er maar 3 glazen. In de directe omgeving van het park is niets te doen. Figline Valdarno is erg rustig en geen gezellig dorp. Het park is wel erg mooi en heeft veel faciliteiten. De appartementen zijn erg groot. Wij waren met 2 volwassenen en waren erg blij met een appartement aan de rand van het park. In het centrum van het park is het in deze tijd wel heel erg druk en onrustig.

• 6Ligging
    • 6Inrichting
    • 8Hoeveelheid ruimte
  • 8Toos29-07-2008

Prachtig uitzicht en veel privacy

Op deze grote maar mooie camping hadden wij een appartement in een van de villa's. In ons geval in de kleine villa vlakbij de sportvoorzieningen. Ons appartement had aan de achterkant een groot grasveld waar we in de zon of in de schaduw konden zitten:in alle gevallen met prachtig uitzicht en maximale privacy: Geweldig!! Naast de mooie zwembaden vonden wij ook de sportfaciliteiten in orde: leuk beachvolleybalveld, voetbalveld en twee tennisbanen. Vanaf de camping zijn mooie wandelingen te maken m.b.v. informatiefolder die verkrijgbaar is bij het Informatiepunt. Ook werd hier op ons verzoek een huurauto geregeld zodat wij ook wat van de prachtige omgeving hebben kunnen zien. Ondanks de grootte en de drukte was de sfeer erg relaxed en het personeel erg vriendelijk.

• 8Inrichting

• HotelkluisBeschikbaar (4)
  • WisselkantoorBeschikbaar (1)
  • CafeBeschikbaar (1)
  • KrantenkioskBeschikbaar (1)
  • Kleine supermarktBeschikbaar (1)
  • WinkelsBeschikbaar (1)
  • KapperBeschikbaar (1)
  • BarsBeschikbaar (1)
  • KroegenBeschikbaar (1)
  • NachtclubBeschikbaar (1)
  • TheaterBeschikbaar (1)
  • SpelletjeskamerBeschikbaar (1)
  • RestaurantsBeschikbaar (1)
  • Restaurants met niet-rokers gedeelteBeschikbaar (1)
  • Restaurants met hoge stoelenBeschikbaar (1)
  • InternetBeschikbaar
  • SpeelplaatsBeschikbaar
  • WasseretteBeschikbaar
  • ParkeerplaatsBeschikbaar
  • KinderopvangBeschikbaar
  • TV kamerBeschikbaar (1)
  • HuisdierenBeschikbaar

• VaatwasmachineNiet beschikbaar

• BuitenzwembadenBeschikbaar (1)
  • KinderzwembadBeschikbaar (1)
  • BinnenzwembadBeschikbaar (1)
  • Pool barBeschikbaar (1)
  • LigstoelenBeschikbaar (1)
  • MassageBeschikbaar (1)
  • SportschoolBeschikbaar (1)
  • PaardrijdenBeschikbaar (1)
  • TafeltennisBeschikbaar (1)
  • Fietsen en/of mountainbikenBeschikbaar (1)
  • BasketbalBeschikbaar (1)
  • Beach volleybalBeschikbaar (1)
  • Jeu de boulesBeschikbaar (1)
  • BowlingBeschikbaar (1)
  • MinigolfBeschikbaar (1)
  • EntertainmentprogrammaBeschikbaar (1)
  • KinderanimatieBeschikbaar (1)
  • TennisBeschikbaar (1)
  • Verwarmde zwembadenBeschikbaar (1)
  • Biljart en/of snookerBeschikbaar (1)
  • Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
  • Aqua-aerobicsBeschikbaar (1)

Afstand in meters