8.7FantastischScore uit 48 reviews

Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie

Ruimte

Over Residence Le Tartarughe

Ontsnap naar het zonovergoten paradijs bij Residence Le Tartarughe, een schitterende uitvalsbasis vlak aan het strand. Hier geniet je van de ideale mix van ontspanning en avontuur met het sprankelende zwembad en het zandstrand op slechts een steenworp afstand. Perfect voor iedereen die wil ontwaken met het geluid van de golven en wil slapen onder de sterren.

De ligging

Residence Le Tartarughe geniet van een bevoorrechte positie, rechtstreeks aan het strand in het hartje van Letojanni. Met het strand op slechts 20 meter afstand, is het de ideale plek voor liefhebbers van zon, zee en strand. Het levendige centrum van Taormina is met een korte rit van 15 minuten te bereiken, waar cultuur en Italiaanse charme hand in hand gaan. Voor de avonturiers liggen de wonderen van Sicilië binnen handbereik. De luchthaven Catania International Airport ligt op 64 km afstand, waardoor de reis naar dit stukje paradijs zowel eenvoudig als de moeite waard is.

Residence Le Tartarughe laat niets te wensen over met zijn uitgebreide faciliteiten en diensten. Het hotel telt 32 kamers en biedt een receptie die gedurende de dag beschikbaar is voor alle vragen en verzoeken. Gratis WiFi en parkeergelegenheid op aanvraag (tegen betaling) zorgen voor extra gemak. Voor vakantiegangers die de omgeving willen verkennen, is fietsverhuur beschikbaar. Daarnaast zorgt een lift en faciliteiten voor rolstoelgebruikers voor toegankelijkheid voor iedereen. Het zwembadcomplex in de openlucht belooft verkoeling en plezier op warme dagen, compleet met uitnodigende ligstoelen en parasols. Voor gemak biedt het hotel ook een bagagedepot, kluis, drankenautomaat, en een 24-uurs beveiligingsdienst, naast een wasservice en een muntwasserette.

Bij Residence Le Tartarughe start elke dag op een smakelijke noot met een voedzaam ontbijt. Hoewel het hotel zelf geen maaltijden aanbiedt (U), is er een gezellige bar waar vakantiegangers kunnen genieten van verkoelende drankjes en lichte versnaperingen. De nabijheid van het hotel tot het centrum van Letojanni zorgt ervoor dat er tal van lokale bars en restaurants binnen handbereik zijn, waar de echte Italiaanse keuken geproefd kan worden.

Voor vakantiegangers die met de auto komen, is parkeergelegenheid beschikbaar tegen een extra vergoeding. Het hotel is toegankelijk voor rolstoelgebruikers, wat zorgt voor een zorgeloze en comfortabele ervaring voor iedereen. Houd er rekening mee dat sommige faciliteiten, zoals de wasservice, tegen een extra betaling zijn. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Liften

• Thee- en/of koffiezetapparaat

• Rolstoel toegang

• Ligstoelen

• Parasols

• Door weg gescheiden van strand

• American Express

27 Via Roma, 27, I-98037

Website

8.7FantastischScore uit 48 reviews

Ruimte

Fijne plaats voor een weekje onbezorgde vakantie
Door van Beek op 05-11-2019

Super appartement op een mooie locatie. Kleine supermarkt en bakkertjes op loopafstand. Openbaar vervoer gaat niet regelmatig maar na een beetje puzzelwerk prima te doen. Strand met wat kiezelstenen dus waterschoenen zijn zeker geen overbodige luxe. Prima dus voor een weekje vakantie tussendoor. Zeker met het bezoek aan de Etna, de Alcantara kloof en Taormina een fijne week gehad!

fantastische vakantie voor koppels of gezinnen
Door Valenti op 28-04-2019

We hebben een geweldige vakantie gehad. Het appartement ligt op slechts 2 minuten lopen van het strand. het is zeer goed gelegen, ideaal om Taormina te bezoeken. Het appartement ligt in de buurt van supermarkten, restaurants, bars om te ontbijten of een afhaalmaaltijd te nemen, en een speeltuin voor kinderen. Het appartement is heel keurig en uitgerust. We ontbeten op het terras. 's Avonds is het mogelijk om langs de zee te lopen en een ijsje te eten.

Positief; vrijwel niets te klagen
Door Fenna op 15-10-2018

Appartement geboekt met zee-zicht en dit hadden we ook daadwerkelijk. Appartement was wel gehorig (vooral trappenhuis) en de WiFi werkt niet goed als meerdere appartementen verhuurd zijn. Ook appart dat er geen theedoeken aanwezig zijn, dit stond achteraf ook ergens in de bevestiging van de reservering. Verder erg tevreden

Fijne appartementen!
Door vandenbosch op 24-09-2018

Prima appartementen midden tussen de plaatselijke bevolking. Wij hadden een 2 kamer appartement welke zeer ruim is met groot balkon aan de achterzijde, wel rumoeriger dan de voorzijde van het gebouw maar wij vonden het niet hinderlijk. Vriendelijk personeel aan de receptie er word redelijk Engels gesproken ook autohuur kunnen ze regelen, auto word gebracht en gehaald. Parkeren is mogelijk aan de doorgaande weg altijd plek of de parkeergarage maar dat kost wel 15 euro per dag! Wisselen handdoeken en bedlinnen 1 keer per week even vragen en het word direct geregeld. Verder alles op loop afstand in dit leuke, rustige maar gezellige dorp. Gewoon doen voor mensen die er zelf op uitgaan en niet vermaakt hoeven te worden. Ook bus en trein goed te doen, 10 minuten lopen vanaf appartement.

Heerlijk
Door Angela op 28-08-2018

Voor de tweede keer waren we in dit appartement. Alles was weer zeer netjes en schoon. Ook de bedrijfsleidster en haar personeel waren weer zeer in de weer. Ook het dorpje vinden wij geweldig. Geen massa toerisme, en de meeste gebouwen zien er fris geschilderd uit. Dat heb je niet in alle plaatsjes. Veel restaurantjes staan aan het strand vanwaar je 'S avonds de lichtjes van Taormina ziet. Wat je ook weer heel makkelijk met de bus bezoekt. Met de bus of trein is alles goed te bezichtigen. Wil je wat natuur zien, raad ik gole alcantara aan. Daar kun je gemakkelijk met de bus heen. Maar je kan ook de hop on bus nemen. Dit jaar waren wij helaas al weer naar huis op 10 augustus. Als je de keuze hebt, moet je er dan zijn. Dan is het festival lanterne. Prachtig om te zien. Wij zouden het liefst volgend jaar weer terug gaan, maar je wilt ook weer nieuwe dingen zien, dus dat zal wel niet. Misschien het jaar erop weer.

Relaxed en we gaan zeker nog een keer.
Door Cindy op 13-08-2018

Net terug van onze vakantie op Sicilie. Residence Le Tartarughe is echt een rustige accommodatie. Wij zaten in het bijgebouw met deels zicht op zee en een plein. Op het pleintje komen 's avond de lokale bevolking bijeen. Erg leuk om te zien. Accommodatie is niet erg groot maar wel schoon. Supermarkten, slager, bakker zijn allemaal op loopafstand. Erg leuke plaats, rustig, kiezelstrand. Gewoon optimaal genieten voor ons. Voor kleine kinderen nog te doen maar als de kinderen wat ouder zijn weinig te doen behalve strand en excursies. Hop on/Hop off bus is zeker onze favoriet en hebben hiermee heel wat leuke uitstapjes gemaakt.

• Villaggio Artemide

€ 394

Villaggio Artemide

9.7
    ItaliëSiciliëGiardini Naxos

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Residence Villa Giardini

€ 468