Villaggio Artemide
- Animatie programma
- Sportfaciliteiten
Boek met andere aanbieders
Boek met Zoover
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieAppartementGeweldig zwembad18 april (8 dagen)Incl. vlucht vanaf DüsseldorfLogiesp.p. vanaf€ 520 Ga naar accommodatieVilla Dafne
AppartementZeer schoon18 april (8 dagen)Incl. vlucht vanaf Keulen / BonnIncl. ruimbagageLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 491 Ga naar accommodatieLa Malandrina
Appartement29 maart (8 dagen)Incl. vlucht vanaf DüsseldorfLogiesp.p. vanaf€ 1136 Ga naar accommodatieSan Domenico Residence
Appartement10 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf BrusselLogiesp.p. vanaf€ 507
- Sprokholt04-07-2019
Leuke accomodatie, maar geen Italië meer voor ons.
Je moet er zelf de prullenbakken legen en zelf nieuwe zakken kopen om in de prullenbakken te doen. Bed wordt niet verschoond en het appartement wordt ook niet schoongemaakt (wij waren er 10 dagen). Bij aankomst was het wel allemaal schoon en netjes en de handdoeken en theedoek wordt wel om de 2 dagen verschoond. Het is er erg gehorig; er zitten 3 studio's aan elkaar in één blok. Het verblijf ligt afgelegen in een ongezellig gedeelte, maar daar in tegen is het park zelf wél heel schoon, netjes en gezellig. Sober, zonder extra luxe, maar wel genoeg om je te vermaken. Nadeel vond ik wel dat er dagelijks locals gratis mochten komen zwemmen daar met hun (schreeuwende, jankende) kinderen, waardoor de rust die er was wel verstoord werd. In het barretje aan het zwembad is alleen drinken en ijs te koop; voor eten tussendoor moet je zelf zorgen. Wc papier moet je ook zelf verzorgen; er hangt één rol als je aankomt. Het verkeer en is er een ramp!
- A.Kleywegt03-10-2018
een heerlijk rustig verblijf
een leuk kleinschalig complex met 8 gebouwtjes waarin verschillende appartementen in zijn ondergebracht. De tuin is prachtig onderhouden en het zwembad is schoon. Het appartement is redelijk schoon en werd 1 keer in de week schoongemaakt met schoon beddengoed en handdoeken. Het was wel vreemd dat wij bij het uitchecken 20 euro extra schoonmaakkosten moesten betalen, buiten de toeristenbelasting. In de maand dat wij er waren eind september, begin oktober waren er heel muskieten, dus neem een grote bus DEET mee. Verder een prima verblijf en erg rustig. Naar het strand met een LIDO is het ongeveer 15 minuten lopen. Er zijn niet zoveel restaurantjes in de buurt, hier moet je voor naar Gardini Naxos centrum, lopen zeker 30 minuten. Het is dus handig een auto te huren. Dit kan ook vanuit de receptie geregeld worden.
- Christiaan24-09-2018
Nooit meer!
Thuis komen in een schoon en fris huis was wel een verhelderend moment waarop je realiseerde dat de accomodatie echt heel vies was. Op de eerste dag oog in oog met een gigantische kakkerlak. Mieren die rondliepen over de vloer. Vlekken op de muren van dood geslagen insecten. Hygiëne die dus alles behalve schoon te noemen was. Melden bij receptie haalde niets uit. Comfort was nauwelijks sprake van. Koken op 1 pit omdat de pannen niet op 2 tegelijk bruikbaar waren. Douche die kokend heet was of opeens ijskoud. Een bijzondere krampeerervaring zonder dat wij voor een camping hadden gekozen.
- Annemie02-09-2018
Heerlijk kleinschalig!!
Heerlijk kleinschalig! Goede service en prachtig zwembad. De zee is 5 minuten rijden en heeft een heel breed strand. De kitchenette is wat klein, maar ach, er zijn veel restaurants op 5 minuten rijden. De supermarkt is vlakbij. Het appartement is schoon en elke drie dagen worden de handdoeken en linnengoed verwisseld. De inrichting is basic. Nadat onze airco niet goed bleek te werken, kregen we een ander appartement. Echt genoten van de rust!! Veel uitstapjes gemaakt o.a. naar Taormina en de Etna.
- Fam meiland30-08-2017
Zeer relaxed Kleinschalig en uiterst vriendelijk
Hele vriendelijke mensen en een ontspannen sfeer. Klein park 10 huisjes met een klein bijbehorend zwembad met barretje. Mensen werken er hard om het netjes te houden. En de cappuccino van Bruno is uitstekend ;-) zeker een auto nodig in dit gebied om zo naar strand te gaan en naar de naast gelegen dorpjes. Prachtig om te ontdekken. Leuke restaurants op 10 min met auto. Maar met bus ook te doen er is een busstop dichtbij .
- Norma19-07-2017
Eenvoudig maar toch geweldig
Het park heeft een mooi aangelegde tuin, welke goed onderhouden wordt. Het is er netjes en schoon. De ligging is ietwat afgelegen, maar het is prima te vinden. Het park ligt gunstig voor uitstapjes in de regio. Er is een bushalte tegenover de ingang. Wij hadden een huurauto. Op het park staan 8 gebouwtjes met daarin de 19 appartementen, allen op de begane grond. Een (2 kamer) appartement is ruim, schoon, eenvoudig, maar heeft alles wat je nodig hebt. We misten alleen een waterkoker, maar dat is een kleinigheid. De bedden liggen heerlijk en het is er 's nachts erg rustig. De airco is lekker verkoelend. Iedere 3 dagen worden de handdoeken verwisseld. Er is geen afscheiding tussen de terrassen, maar deze zijn groot genoeg om de buren niet te horen. Er is een ruim zwembad met zicht op de Etna. De mensen zijn aardig en behulpzaam, hoewel onze 5 minuten anders zijn dan Siciliaanse 5 minuten, maar ach, het is vakantie. Al met al een heerlijke vakantie gehad.
- J.Jansen30-06-2017
Eenvoudige appartementen in mooie tuin.
Het complex bestaat uit 19 appartementen en een zwembad. Alle appartementen liggen op de begane grond, de meeste hebben een eigen terras met zitje. Weinig privacy op het terras aangezien er geen afscheiding is tussen de appartementen. Inrichting is zeer eenvoudig, de kitchenette is ingebouwd in een kast. Het appartement was schoon en 2 x per week wisseling van de handdoeken. Er wordt tijdens het verblijf niet schoongemaakt, dit kan wel tegen betaling. Leuk zwembad met uitzicht op de Etna. Ligging van het complex is ongunstig t.ov. het centrum, een flinke wandeling in een zeer ongezellige buurt. Een auto erbij is wel erg handig. Het parkeren kost overigens € 1,-- per uur in Giardini Naxos. Het is ongeveer 10 minuten lopen naar het strand van Recanati. De grote supermarkt ligt op ong. 5 min. lopen. Het complex ligt wel gunstig voor maken van diverse excursies, je bent zo op de snelweg. Tip: neem anti-mug mee, tijdens ons verlijf in Juni hebben we erg veel last gehad van muggen.
I
- frank van aardenne05-06-2017
Nooit meer
Bij aankomts geeft het complex aan een 4 sterren complex te zijn. Een 3 sterren en zeker een 4 sterren classificatie verdient Villaggio Artemide naar onze mening zeker niet. Een normale maaltijd voorbereiden is niet mogelijk. De koekepan is dermate groot dat het gelijktijdig gebruiken van de 2 e (kleine kookplaat) niet mogelijk is. De netheid/schoonheid van de studio valt erg tegen. Volgens Nederlandse begrippen valt dit in de categorie vies. De toiletbril past niet op het toiliet waardoor je tijdens gebruik steeds wegglijd. Wat zeker wel goed wordt bijgehouden is de tuin. Dagelijks is er een tuinman in de weer. wat ons bijzonder tegenviel is dat wij bij het inleveren van de sleutel zonder verdere aankondiging een extra bedrag van 35 euro moesten bijbetalen voor toeristen belasting en de final cleaning, terwijl dit bij de reissom was ingegrepen. Wat ons betreft is boeken van dit complex, bij een volgend bezoek aan het zeer fraaie Sicilië, beslist Geen optie,
- G.Wilpshaar19-10-2014
Basic appartementen complexje in Giardini Naxos
Bungalows Artemide in Giardini Naxos liggen op een parkje met een prachtige tuin, met palmbomen en bananenbomen. Er is een mooi zwembad met ligstoelen en parasols. De (2 kamer) bungalows zijn ruim. De matrassen zijn wel erg hard. Wij werden elke nacht wel een paar keer wakker van de rugpijn. Er is een terras, maar in het hoogseizoen heb je weinig privacy, je zit vlak naast de buren en er is geen afscheiding. Er is een keukentje met 2 el. kookplaten en een koelkast. Een echt maaltijd bereiden is moeilijk. Er passen 1 koekenpan en 1 klein kookpannetje tegelijk op de kookplaten. Het serviesgoed en bestek is ook minimaal. Wij zijn er 5 nachten geweest, voor een langere vakantie vind ik de keuken toch te klein. (En de bedden te hard). De buurt waarin het parkje ligt is niet aantrekkelijk en ongezellig. Ligging wel goed om uitstapjes te maken i.d. omgeving, zoals Taormina, Gole di Alcantara en de Etna. Personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Er is een goede supermarkt vlak bij het park
Appartement Villaggio Artemide info
- TVBeschikbaar
- TweepersoonsbedBeschikbaar
- Thee- en/of koffiezetapparaatBeschikbaar
- BuitenzwembadenBeschikbaar (1)
- Pool barBeschikbaar (1)
- LigstoelenBeschikbaar (1)
- ParasolsBeschikbaar (1)
- KinderanimatieBeschikbaar (1)
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- Telefoonnummer+39 942 576086
- E-mailadres[email protected]