Panoramic
Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Panoramic
Ontsnap naar het paradijselijke Panoramic, waar de zon altijd lijkt te schijnen en het strand nooit ver weg is. Met een verfrissend zwembad en het zandstrand 'Naxos' op slechts een minuut lopen, biedt ons hotel de perfecte mix van ontspanning en avontuur. Ideaal voor koppels die op zoek zijn naar een romantische getaway in mediterrane stijl.
De Ligging
Panoramic geniet van een bevoorrechte locatie in het bruisende centrum van Giardini-Naxos, direct tegenover de betoverende Baai van Giardini-Naxos. Vakantiegangers hoeven maar een korte wandeling te maken om het zachte zand van het 'Naxos' strand onder hun voeten te voelen. Omringd door winkels, restaurants, bars en clubs, is er in de directe omgeving genoeg te beleven. Voor wie verder wil verkennen, ligt de luchthaven Catania-Fontanarossa op ongeveer 55 kilometer afstand, wat zorgt voor een gemakkelijke reis.
Panoramic biedt haar vakantiegangers een breed scala aan faciliteiten, perfect voor een onbezorgde vakantie. Het hotel, ingericht in een moderne mediterrane stijl en recent volledig gerenoveerd, telt 5 verdiepingen met in totaal 30 kamers. Ontspanning vind je bij het seizoensgebonden buitenzwembad, beschikbaar van 15 april tot 31 oktober, compleet met ligbedden en parasols voor een ultieme zonervaring. WiFi is overal in het hotel inclusief, zodat je altijd verbonden blijft. Daarnaast biedt Panoramic een ontbijtruimte voor een smakelijke start van de dag, doktersservice, was-/strijkservice en de mogelijkheid om tegen betaling op het nabijgelegen strand te relaxen. Voor vakantiegangers die met de auto komen, is er parkeergelegenheid in de buurt tegen betaling.
In Panoramic begin je de dag goed met een keuze uit Amerikaans, buffet of continentaal ontbijt. Voor degenen die halfpension kiezen, is ook het diner inbegrepen, waarbij vakantiegangers kunnen genieten van een 3-gangenkeuzemenu, zonder dranken. Het hotel beschikt over 1 restaurant waar zowel buffet als à-la-cartemaaltijden worden aangeboden in een niet-rokersomgeving met airconditioning. Verder is er een lobbybar voor verfrissende drankjes en een café voor een gezellige koffiepauze.
Rolstoelvriendelijke faciliteiten zijn beschikbaar in Panoramic, wat zorgt voor een toegankelijke vakantieervaring voor iedereen. Huisdierenbeleid, dresscode in restaurants en specifieke betalingsmethoden zijn niet vermeld, dus het is raadzaam om direct contact op te nemen met het hotel voor deze informatie. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Restaurants met airconditioning
E-mailadres | |
Adresgegevens | 22 VIA SCHISO 22, 98035 |
Website |
Panoramic
Super hotel! Wij waren erg geschrokken van de beoordelingen, die we pas lazen nadat we het hotel bij een reisbureau hadden geboekt.
Wij waren dan ook erg verbaasd toen we aankwamen en we uiterst vriendelijk werden ontvangen. Het personeel in het hotel waren erg aardig en behulpzaam. Wij zijn dan ook van mening dat het ligt aan hoe je je opstelt.
Wij zijn er 12 dagen geweest en sinds gisteren terug. We wilden direct een beoordeling geven wat we anders eigenlijk nooit doen.
Misschien is het hotel veranderd? Maar ook de ligging was perfect! We zijn één keer naar Taormina gegaan en daar met een kabelbaan naar beneden. Daar was het vreselijk!!! Vergelijkbaar met een dagje strand in Nederland als het boven de 25 graden is. En vanaf ons hotel hoefde je alleen de weg over te steken en je lag op een schitterend strand zonder kiezels en super schoon.
Oké de hotelkamer was best klein en de douche ook, maar je komt daar toch alleen om te slapen?!!! Het was schoon en de bedden lagen prima!
Sicilie is voor de Italianen, niet voor de buitenlanders. Dat merk je werkelijk overal. Dit hotel is sterk verouderd. De bediening is erg onvriendelijk (tegen de "buitenlanders"). De kamer was om te huilen. Wel kregen we na 1 dag zeuren een iets betere kamer. Geef ons maar het vriendelijke Griekenland of Portugal!
geen woorden voor ...heel erg slecht hotel,,slecht eten..afijn nooit meer
en zeker niet met kind van 3
Panoramic
Wij waren in dit hotel en hadden half pension geboekt.
Bij aankomst kregen we eerst een hele kleine kamer van zo'n 9 m2. De dag erna hebben we gevraagd om een grotere en die kregen wij op de vijfde verdieping met een prachtig uitzicht over de zee.
Het ontbijt kon je bijna blindelings pakken elke dag hetzelfde, kaas en ham, jam,pasta super zoete vruchtendrank, koffie thee, erg harde broodjes die je met een mes niet door sneed, verpakte bischuit.De hele week hebben wij geen fruit gezien.Een keer kregen wij koude koffie die later in de magnatron opgewarmd werd. Bij ontbijt moest men een lijstje aankruisen wat men s'avonds wilde eten, en dat was helemaal niks. we hebben er 1 keer gegeten en we kregen 1 kotelet met 8 frietjes die in de olie dreven. Zonde van de centen. De douch was super klein een douchbak van 60 bij 60 cm met een douchgordijn, alles was kletsnat en maar dweilen met de witte handoeken!!!!Wij vinden dit echt geen 3 sterren hotel 1 ster is nog teveel alles is erg verouderd
het was jammer dat er verder in het hotel niks te doen was zoals een zwembad of een pooltafel. verder was het een fijn hotel.
We hadden een kamer van slechts 9 m2 inclusief de badkamer van ongeveer 1 1/2 m2. Hierbij hadden we geen balkon en keken we uit op een muur. Hier waren we niet over te spreken. We hebben bij het hotel naar een andere kamer gevraagd, maar alles zat vol volgens hen.
Wel hadden we airco en was het erg hygienisch wat we op prijs stelden.
- € 268
Kalos Hotel
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 214
San Paolo Palace Hotel