Tijdelijk geen boekingskosten

Appartement info

• Draadloos internet
  • Sportfaciliteiten
  • Huisdieren toegestaan

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

Bagaglino I Giardini Di Porto Cervo

8FantastischScore uit 8 reviews

fantastisch appartement, fantastische omgeving
Door Cobi Panman op 04-11-2009

Wij zijn er eind mei geweest. Iedereen was druk bezig om alles weer klaar te maken voor het komend seizoen. Het was nog rustig daarom mochten wij nog gebruik maken van het zwembad van hotel Le Palme. We hadden een erg ruim en goed ingericht appartement. Ook het balkon was groot. We hadden prachtig uitzicht op zee daar hebben we erg van genoten. Je moet wel goed ter been zijn want het complex heeft vele trappen. We hadden half pension; het ontbijt was simpel maar 's avonds kregen we een 4 gangen diner. Je kon kiezen uit verschillende lekkere Italiaanse gerechten. Het personeel was vriendelijk. Het strand is klein en de afstand naar een dorp is lopend te ver. Maar met een auto ben je er zo en kun je het prachtige eiland met vele stranden goed verkennen. Een dagje naar Corsica is aan te raden evenals een boottripje langs de prachtige stranden. Het was een geweldig appartement in een geweldige omgeving!!

Zozo
Door Nynke op 21-07-2009

Wij zaten in het appartementen complex. Qua ruimte echt prima. Grote kamers en enorm terras. Voor de kinderen hadden we een beneden etage aangevraagd maar omdat het op een heuvel ligt (dus voor wandel wagen niet echt handig) waren er niet echt veel beneden woningen. Daarin tegen kregen we een appartement met een giga terras met oa gras. We vonden het wel een beetje smoezelig maar prijs kwaliteit verhouding prima! Een cola moet je idd niet bestellen tenzij je 4 euro wil neerleggen. Het strandje viel een beetje tegen. Daar hebben we 1x gelegen en hebben eigenlijk elke dag een ander strandje gekozen. Genoeg keus en allemaal even mooi! Mooie witte stranden met azur blauwe zee en hele aardige mensen!!!

mooi!
Door eeff op 24-09-2008
Gereisd met familie

Wij hadden een prachtig appartement (dus niet hotel le Palme) met uitzicht over zee. Groot terras, woonkamer en 2 slaapkamers, eentje met een stapelbed. Met 3 personen, max tot 6 personen, maar dan moet je gebruik maken van de slaapbank die in de woonkamer staat. De baai/zee is vlakbij, paar honderd meter. Je kunt vantevoren bij de receptie een plaats reserveren voor 15 e per 2 bedjes en een parasol. Niet doen, want de stoelen in de tuin kun je gewoon naar het strand verplaatsen. Het restaurant van het complex is in verhouding duur. De pizza's zijn lekker en in verhouding veel goedkoper, je kunt ze zelfs meenemen en lekker opeten op je eigen dakterras. Zorg wel dat je een auto hebt, niks is te doen op loopafstand. Dat moet ook niet, want Sardinie, of een gedeelte ervan, wil je zeker zien. Het is prachtig daar! Porto Cervo is leuk om een x geweest te zijn, je ziet daar megagrote jachten en de té dure winkels. Ga vooral in het voor- of naseizoen, anders niet te betalen. Ciao!!

Bagaglino I Giardini Di Porto Cervo

moie accomodatie veel verschil in prijs kijk uit
Door Di Prima op 28-07-2008
Gereisd met familie

zie ook zoover om onze ervaring te zien. touroperator biedt deze resi tussen mei en juli aan op basis HP maar die reis is nu niet meer beschikbaar. Wij gezin 2 volw+kind 10 jr hebben vlucht, auto en app 14 dagen juli betaald 4.700 waar anderen de helft voor betaalden en wel HP kregen! Zulke grote verschillen maken ook dat mensen zeer positieve ervaringen krijgen, elke dag 4 gangen diner, beddenopmaak en handdoeken voor de helft van onze reissom is natuurlijk heel fijn.

Uitstekend resort
Door M. van Gool op 27-07-2008
Gereisd met familie

Mooie appartementen. Halfpensionbasis 4 gangen menu van uitstekende kwaliteit. Zeer vriendelijke medewerkers. Elke dag schone handdoeken. Een aanrader op basis van halfpension.

Door userName op 13-06-2008

prachtig gelegen appartement, zeer mooi uitzicht over de zee vanaf het terras. Zeer rustig gelegen. Ongeveer een klein half uur lopen een klein dorpje met een winkel. Zonder auto kom je niet ver, maar als je voor de rust komt, dan is het daar prima met een eigen strandje en een leuk restaurantje (goed eten). Appartement werd iedere dag schoongemaakt en iedere dag schone handdoeken.

Bagaglino I Giardini Di Porto Cervo info

• CafeBeschikbaar (1)