Laagste prijsgarantie

• Sportfaciliteiten
Meer hotel info

Boek met andere aanbieders

Boek met Zoover

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

31 Reviews over Blu La Morisco

• 10Helen02-08-2021

Super

Als je zelf een vlucht en apart het hotel boekt, is het raadzaam vantevoren een taxi te reserveren voor zowel de heen als terugreis. Kosten liggen tussen de 80,- en 120,-. Je kunt met de lokale bus, maar dan ben je 1,5 uur onderweg en afhankelijk van vaste tijden. Hotel voldoet prima, eten is goed en gevarieerd. Elke dag schoonmaak en schone handdoeken. Personeel is vriendelijk. De animatie onder leiding van Sina is top, deze man straalt zoveel energie en positiviteit uit en probeert er echt wat van te maken. Wij hebben nog een auto gehuurd voor 1 dag en betaalden hier 100,- voor, wij hoorden al bedragen van 300,- per dag. Ook nog een boottocht gemaakt naar Maddalena. Dit was 55,- p.p., je mocht voor dit bedrag niet op het bovenste dek, en moesten bijna de hele vaart op de grond zitten, als je ongeveer 100,- betaald kun je wel op het bovenste dek. Een paar keer mogen zwemmen, was super en nog nooit zulke blauw water gezien 🥰

• 10Ligging
    • 10Zwembad
    • 10Hygiëne
  • 3Nick Laenens26-08-2017

Teleurstellend

Hotel Morisco was alles behalve een fijne ervaring..

We botsten meteen op de mankementen van de "All-in" deze is namelijk maar van 11u00 tot 22u00, (meestal kwamen ze dan ook nog eens te laat), geen snacks,..

Het eten was elke dag quasi hetzelfde en niet lekker (meestal ook al koud) 1 hoofdschotel & pasta. Ontbijt was al helemaal om te blète..

De zwembaden zelf zijn oké, opgepast : badmuts verplicht!!

Slim was het werkpersoneel nu ook weer niet.. Ze kwamen namelijk het gras maaien om 11u00 wanneer iedereen lag te zonnen, moesten dus alle ligstoelen verplaatsen & elders gaan liggen.. Nog nooit meegemaakt..!

Het dorpje zelf heb je op 1 avond wel gezien..

Fitness is oké!

Personeel is vriendelijk.

Gelukkig kwam er elke avond een goede zangeres waarmee we onze avonden konden vullen..!

Na 2 dagen hadden we het hier gehad..

• 4Ligging
    • 6Zwembad
    • 6Hygiëne
  • 6Liesbet27-07-2016

luidruchtig hotel

Ligging dicht bij het centrum, waar elke avond aan de haven een marktje is. Goede ligging voor uitstappen in het noorden. Voor de rust moet je hier niet komen, het hotel zit voor 3/4 vol met luidruchtige Italianen met kleine kinderen, die van 's ochtends vroeg tot midden in de nacht al tierend en luidkeels zingend of wenend door de gangen lopen. Animatie voor kinderen 100 % in het Italiaans en ook tot zeer laat op de avond in de kamer te (aan)horen. Wifi enkel in de lobby, en deze werkt ook soms enkele dagen helemaal niet, of als je geluk hebt 1 à 2 uurtjes op 1 dag. Eten is zeker niet slecht, voldoende keuze, maar het is wel een stormloop bij iedere maaltijd, je wordt haast overhoop gelopen. Eén van de minst goede hotels die wij de afgelopen 10 jaar hebben bezocht. De vraag is wel of dit in alle hotels in Sardinië zo is of niet, want ons werd verteld dat zowat in alle hotels het overgrote deel Italianen zijn. Het eiland zelf is wel de moeite waard, maar ik zou dit hotel niet aanraden. Wandeling naar Capo Testa en Valle della Luna is een aanrader.

• 7Ligging
    • 6Service
    • 7Prijs/kwaliteit
    • 7Eten
    • 7Zwembad
  • 10Mike18-05-2016

Great holiday

Clean and well organized hotel, I spent a great holiday in Cannigione

• 10Ligging
    • 10Service
    • 10Prijs/kwaliteit
    • 10Eten
    • 10Kamers
    • 10Zwembad
  • 1Verelst18-09-2015

Nooit meer

Geen all-in waardig hotel, geen 4-sterren waard. Absoluut geen hotel voor koppels. Het is een heel heel druk hotel. Slecht eten, weinig keus.

• 4Ligging
    • 2Service
    • 2Prijs/kwaliteit
    • 2Eten
    • 8Kindvriendelijk
    • 4Zwembad
  • 3Ahmed 17-08-2015

All in inexistant

Bel hotel malheureusement all in totalement nul ,il faut aller chercher les boissons all in a l'hôtel en façe de plus limitės 5,6 boissons au choix Heures de 11 h00 à 22 h00 airco limitė a 22 degrés table au repas imposés ,il faut réclamer pour avoir une table a la terrasse (table de 4 à partager avec un couple ) Service en salle depasé wifi payant mais ne fonctionne pas toujours ...encore encore des soucis

• 6Ligging
    • 3Service
    • 4Prijs/kwaliteit
    • 5Eten
  • 8Rosa van Vliet-Braxhoven20-05-2014

Schoon hotel met rustige ligging

Erg schoon hotel, met vriendelijk personeel. Wat afgelegen van de bezienswaardigheden, dus een auto is een must. Het eten is afwisselend maar simpel. Erg veel ouderen/groepsreizen en zijn daar op ingesteld.

• 8Prijs/kwaliteit
    • 7Eten
    • 8Zwembad
  • 9Mertens Toon05-08-2013

Zeer goed vakantie!

Zeer proper hotel met afgesloten parking. Geen overdreven grote kamers maar meer hadden wij niet nodig, elke dag werd de kamer tiptop gepoetst. Groot balkon met zicht op zee. Het personeel was ongelooflijk vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt was 'goed', alleen spijtig dat er geen vers fruit aanwezig is (wat wel het geval is bij het diner) en dat de koffie uit het koffiemachine naar Italiaanse normen niet te drinken is. Dit vormt echter geen probleem want na het ontbijt gingen wij een heerlijke koffie drinken voor 1euro in het koffiehuisje net buiten het hotel. Het diner was super, elke dag keuze uit 3 primi en 2 secondi, alles supervers. Het personeel in het restaurant is uiterst vriendelijk en hulpvaardig. Het is zeker aan te raden een auto te huren, wij hebben zo op 2 weken tijd zo goed als heel de noordkust van Sardinië verkend met de auto.
    Als we nog ooit terugkomen naar deze hoek van Sardinië, wat zo goed als zeker is, dan boeken we zonder twijfel opnieuw in dit hotel.

• 9Ligging
    • 9Eten
  • 9Straathof22-10-2012

Prima uitvalbasis voor trips in Noord -Sardinie

Wij zijn zeer tevreden over hotel Blu La Morisco in Cannigione. Prima kamers, prettig personeel, vriendelijk en behulpzaam. Grote parkeerplaats voor de deur, zelfs 5 bussen stonden er toen wij er waren ( okt 2012) en nog plaats genoeg. Ook bij de maaltijden goede verdeling van de gasten; lekkere buffetten!

• 8Eten
  • 7Linda29-09-2012

Super verblijf gehad!

De kamers zijn ruim en super schoon. Elke dag schoonmaak en schone handdoeken. We hadden een ruime kamer ivm onze dochter van 2 jaar. Zwembad was erg koud en verplicht een badmuts dragen wat de pret wel wat wegnam. Zodra onze dochter een mooi waterspoor had gemaakt, ging de 'zwembadmeester' alles droog trekken. Jammer. Het ontbijt is erg lekker en uitgebreid. Avondeten viel ons wat tegen, veel salades en weinig variaties. In het dorp zit een bakker waar we regelmatig onze lunch haalden. Cannigione is een leuk en mooi dorp dichtbij de haven. Personeel spreekt vooral Italiaans en Duits. Engels wordt niet veel gesproken alleen bij de receptie. Onze blonde dochter kreeg heel veel aandacht van het personeel, super leuk! We hebben een leuke tijd gehad en Sardinie is een prachtig eiland. Tip: Maddalena eilanden en Costa Paradiso! Schitterend!!

• 7Service

• MinibarBeschikbaar
  • KluisBeschikbaar
  • TVBeschikbaar

• BuitenzwembadenBeschikbaar (1)
  • Pool barBeschikbaar (1)
  • LigstoelenBeschikbaar (1)
  • ParasolsBeschikbaar (1)
  • StoombadBeschikbaar (1)
  • MassageBeschikbaar (1)
  • TennisBeschikbaar (1)
  • Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
  • ZonneterrasBeschikbaar (1)

Afstand in meters