6.4VoldoendeScore uit 50 reviews

• Fitness

Pineta di Vignola Mare, 07020

Camping Village Baia Blu la Tortuga

6.4VoldoendeScore uit 51 reviews

Prima camping; maar wat een herrie!
Door Denise op 30-07-2023

Camping is op veel punten prima: een mooi strand, heerlijk zwembad. Prima supermarkt en ook een leuk restaurantje op de camping en in de directe omgeving. Overdag echt goed te doen en (voor ons) een fijne uitvalsbasis voor allerlei trips in de omgeving.
Maar dan wordt het avond en is de herrie niet te doen. Wij zitten in een accommodatie van Vacansoleil, in het centrum van de camping. De animatie is actief en enorm luidruchtig. Wij zijn met vier kinderen echt wel iets gewend (gaan ook al jaren naar soortgelijke campings van Vacansoleil), maar het geluidsniveau van deze animatie is ongekend. Bovendien zijn ze hier fan van “open mic” avonden waar bezoekers hun kunsten achter de microfoon mogen vertonen… Elke avond tot 00.00 gaat deze herrie door. Voor ons eens maar nooit meer.

Groot en duur
Door Natas op 08-08-2022

Grote camping met de caravan plekken in de bos. Je kan niet de plek reserveren en toch zijn er erg veel plekken die van te voren zijn gereserveerd!? We moesten echt lang zoeken naar een geschikte plek voor onze caravan ivm de bomen. Uiteindelijk caravan losgekoppeld en zelf naar de plek gereden en geduwd.
De camping is verder echt alleen gericht op Italianen. Er zijn veel jonge mensen/pubers hier, er is disco en entertainment maar uitsluitend in Italiaans. En die zijn met de hele familie en verre families bij elkaar en spreken ook geen Engels.
Verder is dit een dure camping met voorzieningen die dat prijs echt niet waard zijn. Er is veel kapot, oud en aan vervanging toe.
Maar sowieso is Sardinië echt duur om te kamperen. Wel erg mooi maar volgende keer of in juli of in september.

Geslaagd!
Door R. op 29-10-2021

Strand en groot zwembadparadijs wie wilt dat nou niet met kinderen. Mooie omgeving. Mooie grote supermarkt als je wat bent vergeten. En voor de dagelijkse broodjes super! Annimaitie erg leuk alleen in het itiliaans iedere avond wel wat te beleven oa live muziek. Veder keuze uit om uit eten te gaan. Diverse mogelijkheden op de camping en in het dorpje. Ook kun je watersporten beoefenen. Sanitair is schoon en ruim. Wordt 3 keer per dag schoongemaakt. Verhuuraccomodatie van de camping wat verouderd. Vacanceselect staat sinds 2021 met nieuwe accomodatie op de camping en super! Wij verbleven in een 4 persoons mobile home.

Camping Village Baia Blu la Tortuga

Luidruchtig
Door Dirk B op 24-08-2021

Als je van keiharde muziek houdt, zit je hier goed. Iedere avond liedjes tot 24:00. De eerste avond werden we uit bed gebeukt, zo hard. Toch maar een andere plek op de camping gevraagd.Eten in de kantine duurt lang en is niet goedkoop. Wel vriendelijke bediening.Maar rustzoekers moeten echt op zoek naar iets anders. Duingebied rond de camping is mooi, maar veel zwerfafval.Weinig wandelroutes rond de camping.Alles stevig aan de prijs.

Heerlijke camping met alle voorzieningen.
Door Cindy op 04-02-2021

In Corona tijd 3 weken op deze camping gestaan en Noord Sardinie ontdekt. Rechtstreeks bij Baia Holiday een stacaravan geboekt. Heerlijk camping direct aan het strand, met een prachtig nieuw zwembad die voor alle leeftijden geschikt is. Op de camping een winkel en restaurant. Net buiten de camping een kleine kern waar een bakker en slager en apotheek zit en tevens 2 restaurantjes. Winkels en wat meer levendigheid zoek je in St. Teresa op 15-20 minuten rijden. Afstanden vergis je je in op Sardinie maar wij hebben vooral de tijd genomen en genoten. Het is er prachtig, vooral als je van strandjes bezoeken kan genieten in combinatie met lekker eten. Doordat het rustig was hebben wij geen files, wachttijden etc gehad. Must do: La Madalena eilanden, bootje huren en koelbox mee. heerlijk!
Enige minpuntje waren de afvalvrachtwagens ’s morgens om 7 uur op de camping, maar na een melding bleven die weg tot 08.30 uur.

Prima camping aan het strand met nieuw zwembad
Door Linda op 28-07-2020

Wij waren op de camping gedurende de Corona periode en hebben de camping als rustig ervaren. Het ligt aan een prachtig strand en het nieuwe zwembad is mooi voor alle leeftijden. Zwembad gesloten tussen 13.30 en 15.00. Badmuts verplicht, je mag geen eigen stoeltjes meenemen. Bedjes bij zwembad en strand tegen betaling. Supermarkt duur. Je kunt beter naar Santa Teresa di Gallura waar diverse goede supermarkten zijn. Tevens is in die plaats een goede betaalbare pizzeria La Balajana. Brood koop je bij de plaatselijke bakker net iets buiten de camping bij het pleintje bij het strand. Tevens is daar een slager in het straatje erachter. Camping is verder schoon, rustig en wordt verder vernieuwd. Restaurant vonden wij niet goed en duur. Natuur en stranden in de omgeving zijn prachtig. Voor leuke stadjes moet je op Sardinië wat verder rijden. Omgeving Palau is wat levendiger. Wij hadden een stacaravan via touroperator, wat erg goed is bevallen.