Lago di Garda
Hotel info
- Restaurant
- Sportfaciliteiten
- Huisdieren toegestaan
We hebben de beste aanbieders voor Hotel Lago di Garda voor je op een rij gezet:
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieHotelGeweldig zwembad5 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf Keulen / BonnHalf pensionp.p. vanaf€ 463 Ga naar accommodatieLeonardo Da Vinci
HotelPrachtig gelegen16 april (8 dagen)Incl. vlucht vanaf Keulen / BonnIncl. ruimbagageAll inclusivep.p. vanaf€ 613 Ga naar accommodatieRoyal Village
Hotel10 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamHalf pensionp.p. vanaf€ 525 Ga naar accommodatieBisesti
HotelZeer goede service18 april (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 573
- WimM10-03-2022
Zeer aan te raden, fijne ervaring.
Schitterend stop voor ons (slechts 1 nacht). Mooie, ruime kamer, zicht op het Gardameer (gratis upgrade gekregen :-)), badkamer met regendouche, zalig zachte handdoeken. Jammer dat het restaurant die avond gesloten was (donderdagavond), dat was ons niet opgevallen bij het boeken. Ontbijtbuffet is wat verwarrend opgesteld, brood staat zo in een andere ruimte. De deuren tussen het ontbijtbuffet en de eetruimte is ook niet erg handig (met een glas fruitsap en een bord in je hand).
- Kamers
- Eten