Tijdelijk geen boekingskosten

• Kinderzwembad
  • Sportfaciliteiten
  • Aan zee

Omschrijving

Camping Eden, in San Felice del Benaco, aan de westkust van het Gardameer, is de ideale plek voor een zomervakantie met familie en vrienden. Het is gelegen op een geweldige locatie, iets hoger dan het niveau van het meer, perfect om het adembenemende uitzicht te bewonderen en jezelf volledig onder t...

Camping Eden (Glamping)

5.3MatigScore uit 475 reviews

Prima camping
Door Jeanet op 19-09-2023

Geboekt last minute via happy camp. De accomodatie was erg karig maar was schoon en bedden prima. Camping zelf was erg schoon, vriendelijke mensen, mooi rustig. Animatie niet gemist kinderen vermaken zich wel. Prachtige uitzichten. Dorpje op loopafstand kun je alleen eten. Salo goed te bereiken met auto. Zwembaden waren prima en de tijden van de glijbanen staan duidelijk aangegeven. Waterschoenen zijn geen overbodige luxe om het gardameer in te gaan. Naar super mooi waterpark geweest parco cavour. Lidl en aldi in de buurt.

Fijne Camping
Door Lydia op 18-09-2023

Prachtige accommodatie via Roan geboekt. Mooi schoon. Bedden waren wel wat smal maar goed het was wel lekker knusjes. Mooie camping. Oogt niet dat massale. Lekker zwembad waar je heel rustig kan zwemmen zonder dat je ballen naar je hoofd krijgt. Die zijn er namelijk verboden. Prachtige omgeving, fijn gefietst naar Salo.

Super uitzicht, enorm stijl en veel trappen
Door Rosalien op 18-09-2023

De gele glijbaan is niet aan geweest. Het watergedeelte ook niet altijd. Enorm stijle camping met heel veel trappen. Lopen was daardoor een workout. Op 500 meter is een dorpje waar niets te doen is behalve uit eten. Ik ben dol op het Gardameer maar deze kant is wel erg stil. Met de auto op pad kan natuurlijk altijd, alleen moet je dan wel van de stijle camping af. Niet relaxed als je het mij vraagt. Camping wordt netjes onderhouden maar ik miste de mogelijkheid voor een drankje en muziekje aan het zwembad. Wel volop genoten van het uitzicht maar voor mij nooit meer Camping Eden.

Camping Eden (Glamping)

Fantastisch.
Door Bas op 23-08-2023

De camping is erg netjes, alleen wel veel hoogteverschil. Gelukkig is er zowel beneden als boven een prime zwembad.

Topvakantie
Door Dennis op 22-08-2023

Normaliter ben ik niet van de recensies schrijven, maar mijns inzien wordt de camping in de reeds geschreven beoordelingen behoorlijk te kort gedaan.

Wij zaten in een Villa Eden, direct geboekt bij de camping zelf. Echt een top huisje, knappe bedden, 2 wc’s, 2 douches, knap keukentje en fijne veranda.

Enige opmerking aan het huisje zelf is dat er misschien binnen ook nog wel een salontafeltje bij zou kunnen, maar van de andere kant: je bent toch de hele dag buiten.

Trappen lopen is wel pittig, maar weet je van te voren als je boekt. Dan train je in ieder geval nog een beetje het bier en het eten eraf.

Vriendelijke mensen die de camping onderhouden en ook in het restaurant, receptie en winkeltje veel geduld met kinderen (oudste die een beetje Engels spreekt wilde zelf veel regelen: reserveren bij restaurant etc)

Kortom: voor ons een top vakantie op een fantastische plek.

Heerlijk genoten, zo mooi aan het Gardameer.
Door Jose op 16-08-2023

Camping Eden is een terrassen camping, de weg naar boven bestaat uit 2 steile delen. We kunnen ons voorstellen dat niet iedere auto of chauffeur dit leuk vindt. Als je lopend naar boven of beneden wilt is het een hele klim, 100 treden waarvan de helft best hoog zijn. Je kan beter via de weg lopen die je gebruikt als je met de auto naar beneden rijdt. De trap was overigens wel netjes en verlicht. Wij hadden vanaf het balkon maar een klein stukje uitzicht over het Gardameer, maar onze vrienden hadden wel een mooi uitzicht. Wij keken uit op andere caravans maar dat was niet storend. Sommige caravans hebben geen uitzicht en kijken tegen de achterkant van een andere caravan aan. Het zwembad boven was heerlijk en er staat duidelijk aangegeven wanneer de glijbanen open zijn. Het strandje aan het meer is met stenen, dus neem Waterschoenen mee. Jammer dat er geen trap naar de steiger is. Haven van portese is dichtbij voor de veerpont.

Fontanelle (Glamping)

€ 452

Piani di clodia

7.2
    ItaliëPlaatsen rond het GardameerLazise

*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.

• Baia Verde (Glamping)
    p.p. vanaf*
    € 297

Baia Verde (Glamping)

7.2
    ItaliëPlaatsen rond het GardameerManerba del Garda

*Excl. SGR (€ 5,00p.p.). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.

Mastercard

Visa