Tijdelijk geen boekingskosten

We hebben de beste aanbieders voor Fontanelle (Glamping) voor je op een rij gezet:

7.8Goed

• Kinderzwembad
  • Kinderopvang
  • Sportfaciliteiten

Omschrijving

Dichtbij het Gardameer in Italië ligt Camping Fontanelle. Een middelgrote terrassencamping met goed restaurant. Je kunt als extra kiezen voor halfpension voor 13 euro per persoon. Het entertainmentteam doet het goed bij de kinderen. Vooral het dansen bij het zwembad en de minidisco. Op loopafstand v...

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

Fontanelle (Glamping)

7.8GoedScore uit 173 reviews

Superfijne camping met zwembad aan het Gardameer,
Door Deanne op 01-09-2022

Kleinschalige superfijne camping met zwembad direkt aan het Gardameer. Op loopafstand van een klein stadje en bovendien kun je heerlijk lopen langs het meer. Overal terrasjes en bootverhuur. Aanrader

Perfecte locatie, schoon en voor herhaling vatbaar
Door Anne op 09-08-2022

Een erg fijne camping op een super locatie. Er zijn veel negatieve reviews die we totaal niet begrijpen. Het zwembad en het meer bieden voldoende plezier en afkoeling. Er zijn 3 personen voor de animatie aanwezig en er is de hele dag een programma voor degene die willen. Het meer en het uitzicht is fantastisch. Je kunt meteen een boulevard op met een aantal restaurants en drink gelegenheden. Iedereen is erg vriendelijk en gemoedelijk. De camping winkel is inderdaad basis, maar voldoet prima voor een camping winkel. De receptie is erg behulpzaam en er is constant schoonmaak bij de toiletten. Dorpje is fantastisch met veel eetgelegenheden. Al met al echt een aanrader aan een heel relax gedeelte van het gardameer.

Kleine camping en prima voor 1 keer
Door Groeneveld op 21-07-2022

Kleinschalige camping wat prima is. Wel weinig te beleven en dagelijks ratten gezien bij de caravan. Overigens een keurige caravan en perfect onderhouden.

Zwemmen in het Gardameer is bijna niet te doen wegens het kiezelstrand. Zwembad op de camping aan de kleine kant en water was erg warm wat niet prettig aanvoelt.

Op zich een prima vakantie gehad maar deze camping zal geen tweede keer bezocht worden door ons.

Fontanelle (Glamping)

Heerlijke terrascamping aan het Gardameer
Door Ruben Zieverink op 07-09-2021

Wij zijn met de Camper op deze camping geweest. Het is ons echt goed bevallen. Alles wat je wilt van een camping is aanwezig: ruime plekken, aan het meer, goed sanitair, lekker douches, vriendelijk personeel, zwembad en een supermarkt, bar en restaurant (niet heel gezellig, maar aan de boulevard keuze genoeg).

Moniga zelf is klein er is niet veel te beleven. Het heeft wel alles wat je nodig hebt: supermarkten, restaurants en gelatieeee.

Absolute aanraders zijn een Vespa huren via GM en een boot via Rappydrive. Zitten bij elkaar in Porto Moniga (haven).

Al met al raad ik het iedereen aan, zonder kids. Voor kids is hier niet veel te beleven. Iig geen animatie, maar dat vinden wij juist erg prettig!

Heerlijk genieten
Door Bart op 24-08-2021

We hebben 5 heerlijke dagen aan het Gardameer gehad. We hadden 1 dag van te voren gereserveerd voor het hoogseizoen door te bellen. Er bleek toch plaats te zijn. Plek was niet heel groot, maar konden toch 1 grotere tent en kleine tent kwijt. Auto ergens anders gezet. Ontvangst bij receptie heel goed, vriendelijk en spreken goed Engels. Mooi en schoon zwembad, alleen de glijbanen zijn geen succes, niet comfortabel, met een scherpe bocht van 270 graden. Iedereen komt er gekneusd uit. Supermooie ligging direct aan het Gardameer. Op loopafstand naar horeca aan het water. Sanitair gebouw werd minder goed schoongemaakt. Er liep wel personeel rond, maar we zagen ze weinig doen. Ze lagen vaak in hun auto vlakbij het sanitair gebouw. Dat was echt raar. Super geholpen door receptie om antigenentest voor ons te regelen in het weekend, wat niet eenvoudig bleek te zijn. Camping voor herhaling vatbaar.

Niet meer wat het was.
Door Mike op 10-08-2021

Dit jaar voor de derde keer naar deze camping geweest. Tevens ook onze laatste keer. Hoewel de camping op zichzelf prima is met een goede ligging pal aan het kiezelstrand en is voorzien van allerlei gemakken, merkten wij dat de camping van eigenaar is gewisseld. Zo is de camping 1 grote doorloop geworden van mensen die er niet horen, maar wel gebruik maken van de faciliteiten. De camping staat wagenwijd open bij de receptie en bij het strand. De mensen van de "animatie" moesten aangespoord worden voor een Minidisco en het knutselen werd elke dag vervangen door midgetgolf. Het zwembad heeft nu drie glijbanen waar de "badmeester", die de hele dag op zijn/haar telefoon zit, verteld moest worden dat kinderen in de glijbaan bleven zitten en met allerlei speelgoed ervanaf gingen. Het hotel ernaast zorgt voor een paar dagen per week voor een dreunende bass tot in de late uurtjes. Jaren met plezier gestaan, maar dit was de laatste keer.

Fontanelle (Glamping) info

• VisaBeschikbaar
  • MastercardBeschikbaar
  • EC-kaartBeschikbaar

• AirconditioningBeschikbaar
  • HotelkluisBeschikbaar (1)
  • CafeBeschikbaar (1)
  • Kleine supermarktBeschikbaar (1)
  • BarsBeschikbaar (1)

• MagnetronBeschikbaar

• KinderzwembadBeschikbaar (1)
  • LigstoelenBeschikbaar (1)
  • ParasolsBeschikbaar (1)
  • Speedboot varenBeschikbaar (1)
  • TafeltennisBeschikbaar (1)
  • MinigolfBeschikbaar (1)
  • GolfBeschikbaar (1)
  • TennisBeschikbaar (1)
  • Aantal zwembadenBeschikbaar (1)

• Adresgegevens
    13 Via del Magone 13, I-25080