Deze accommodatie heeft een score van 8
Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie
Over Residence Onda Blu
Ontdek de charme van Residence Onda Blu, gelegen aan de adembenemende oevers van het Gardameer. Deze unieke bestemming biedt vakantiegangers directe toegang tot het strand en een prachtig zwemcomplex, ideaal voor zonliefhebbers en watersportfanaten. De perfecte mix van ontspanning en avontuur wacht hier op je.
De Ligging
Residence Onda Blu bevindt zich in een idyllische setting in Manerba del Garda, direct aan het strand, waardoor vakantiegangers kunnen genieten van prachtige uitzichten en gemakkelijke toegang tot het water. Het centrum ligt op slechts 1 km afstand, ideaal voor wie de lokale cultuur en winkels wil verkennen. Voor avontuurlijke vakantiegangers liggen de bushalte en het treinstation van Desenzano del Garda binnen handbereik, respectievelijk 250 m en 15 km, wat het verkennen van de omgeving vergemakkelijkt. Bovendien ligt de luchthaven van Verona op 50 km afstand, waardoor de accommodatie goed bereikbaar is voor internationale reizigers.
Residence Onda Blu is niet alleen bevoorrecht met een prachtige ligging aan het strand, maar biedt ook een scala aan faciliteiten om je verblijf onvergetelijk te maken. Het hotel telt 64 kamers en staat bekend om zijn gezinsvriendelijke karakter, perfect voor zowel koppels als gezinnen. Cruciaal is het seizoensgebonden zwembad, omringd door ligbedden en parasols, ideaal voor ontspanning en plezier onder de zon. Het buitenbereik wordt verder verfraaid door een schilderachtige tuin. Voor gemak biedt de accommodatie gratis WiFi in het hele gebouw, parkeergelegenheid per kamer, en een receptie die klaar staat om te helpen. Verder verrijkt een restaurant en een bar de eet- en drinkervaring van de vakantiegangers.
Bij Residence Onda Blu kunnen vakantiegangers kiezen uit verschillende eetgelegenheden om hun smaakpapillen te verwennen. Het hotel beschikt over een restaurant en een bar waar je kunt genieten van heerlijke maaltijden en verfrissende drankjes. Vakantiegangers die liever op het terrein blijven, kunnen kiezen voor de optie zonder maaltijden, overnachting met ontbijt of halfpension, waarbij zowel ontbijt als diner worden aangeboden als een buffet of een 3-gangenkeuzemenu, dranken niet inbegrepen. Dit zorgt voor flexibiliteit en gemak tijdens je verblijf.
Bij Residence Onda Blu wordt de toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers serieus genomen, met faciliteiten die geschikt zijn voor vakantiegangers met mobiliteitsbeperkingen. Hoewel de accommodatie een vriendelijke omgeving biedt voor iedereen, is er geen specifieke informatie beschikbaar over het beleid voor huisdieren, de dresscode in restaurants, of betaalmethoden. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Airconditioning
E-mailadres | |
Adresgegevens | 44 Viale Catullo 44, I-25080 |
Website |
Residence Onda Blu
Waren hier twee dagen. Leuke camping, klein met mix van appartementen en luxere lodges. Trekt mixt publiek van campers, caravans, enkele tent en wat luxepoezen met jetski's en dure auto's. Stonden op plek 29. Leuke beachbar, lekker eten, kleinschalig en mooi uitzicht met mooi kiezelstrand. Plus meer barretjes en restaurants op loopafstand. Mooier uitzicht dan op Fornella waar we eerder stonden. Sanitair is wat ouder, maar schoon en in prima staat. Zwembad rechttoe rechtaan. Tip: geen wc papier in de wc:)
Wij hadden een reservering gemaakt om een week te overnachten op deze camping. Op het moment dat we aankwamen bleek de camping overboekt te zijn. We konden nog op de parkeerplaats onze tent opzetten of op een strookje gras naast de toiletgebouw. Ondanks dat er geen plek voor ons was kregen wij niet het geld terug wat wij als aanbetaling moesten doen en konden wij een andere camping gaan zoeken om de week vakantie door te brengen.
mooie complete appartementen in goed onderhouden park met zwembad. Direct gelegen aan het strand van het Gardameer. zeer vriendelijk personeel, en veel uitgaansmogelijkheden. Echt een aanrader!
Residence Onda Blu
Bij het Gardameer (Manerba) met heel veel leuke en gezellige plaatsen waar je zo naar toe kan met de boot, motor of auto
Camping is netjes, schoon en verzorgd. Appartementen zijn ruim en zeer comfortabel. Klein zwembad maar op zich prima,Gezellige eetgelegenheden waar je lekker kunt eten. Wel erg duur, maar dat geld voor het hele gebied in het hoogseizoen. In de periode dat wij er waren, was er een grote groep brabanders, erg luidruchtig en veelal dronken en ook met harde muziek. Dat is niet wat je verwacht als je naar een familiecamping gaat. Schijnen daar elk jaar te komen en dat is voor ons een reden dat we niet meer terug gaan. Jammer!
Wij verbleven in een appartement op de eerste etage en hadden een heerlijk ochtendzonnetje met uitzicht over het zwembad en het Gardameer. Ontvangst was vriendelijk en het appartement schoon en verzorgd. Complete bijna nieuwe inventaris. Wij gaan zeker een keer terug naar dit appartementen complex.
- € 245
p.p. vanaf*
Garda Village
VakantieparkGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.