8.4FantastischScore uit 56 reviews

Over Sunhotel Splendid Palace

Ontdek de charme van Sunhotel Splendid Palace, een ware oase in Limone sul Garda. Dit hotel blinkt uit met zijn prachtige zwembadcomplex, binnen- en buitenzwembaden, en ligt vlakbij het strand. Een ideale plek voor waterliefhebbers en zonaanbidders!

De ligging

Sunhotel Splendid Palace geniet van een bevoorrechte locatie in Limone sul Garda, dicht bij het sprankelende water van het Gardameer. Het strand is slechts een korte wandeling verwijderd, waardoor het de perfecte uitvalsbasis is voor strandliefhebbers. Het centrum van Limone sul Garda, met zijn pittoreske straatjes en charmante winkeltjes, is ook gemakkelijk bereikbaar. Voor de avontuurlijke vakantiegangers biedt de omgeving tal van excursiemogelijkheden. De dichtstbijzijnde luchthaven is Verona, wat een vlotte aankomst en vertrek mogelijk maakt.

Sunhotel Splendid Palace biedt een uitgebreid scala aan faciliteiten om van uw verblijf een onvergetelijke ervaring te maken. Het zwemcomplex, met verwarmd water, binnen- en buitenzwembaden, staat garant voor waterpret voor jong en oud. De kinderzwembadzone en de whirlpool zorgen voor extra ontspanning. Het hotel beschikt over een fraaie tuin en een levendige speelplaats voor de kleintjes. Voor de sportieve vakantiegangers is er een fietsverhuur om de omgeving te verkennen. Daarnaast biedt het hotel een tv-ruimte, een speelkamer, en een bibliotheek voor wat rustigere ontspanning. Parkeergelegenheid en een medische dienst onderstrepen de doordachte service in het hotel.

In Sunhotel Splendid Palace kunnen vakantiegangers genieten van een heerlijke culinaire ervaring in het restaurant, het koffiehuis en de bar. Met de mogelijkheid om halfpension te boeken, start elke dag met een uitgebreid ontbijt, gevolgd door smaakvolle middagmaaltijden en een veelzijdig avondbuffet in de avond. De gerechten worden met zorg bereid en bieden voor ieder wat wils, van lokale specialiteiten tot internationale keukens.

Bij Sunhotel Splendid Palace zijn de faciliteiten goed toegankelijk voor vakantiegangers met beperkte mobiliteit, dankzij voorzieningen zoals liften en speciaal aangepaste kamers. Het hotel accepteert Visa en MasterCard als betaalmethoden, wat het gemak voor de vakantiegangers vergroot. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Airconditioning

• Entertainmentprogramma

• Totaal aantal kamers: 10

Via IV Novembre 66, I-5010

8.4FantastischScore uit 56 reviews

Mooie ligging met een lekker zwembad gezellige dru
Door Karin van Straaten op 07-07-2017

Mooie uitkijk vanuit het hotel en niet overal zo schoon

Slechte kamer 203
Door Henkens op 05-08-2016

De kamer viel echt tegen. In de brochure staat meerzicht, het meerzicht is er wel maar juist achter een hoek van een muur waarbij

je dus niets van Het zwembad of Limone kan zien enkel water. De airconditioning is oud en maakt veel lawaai, kan s nachts niet opstaan door het lawaai. Elle morgen zijn we gewekt door schrompende stoelen boven ons in het restaurant van half 7 zofwat,. Het eten is goed en de bediening ook. Wel weinig spontane uitleg gekregen aan de receptie, ivm kortingskaart, code zwembad, .. je moet alles zelf ondervinden.

zeer goed
Door de schepper geert op 05-09-2015

niet voor rolstoel mensen

Sunhotel Splendid Palace

Vertrouwde bestemming, vetrouwd concept.
Door Een vertrouwde bestemming op 12-08-2015

Mijn vrouw en ik waren voor de 3e keer in dit hotel. Reden, Italië, Italianen, Gardameer, Limone sul Garda, Splendid hotel. Vertrouwd en thuis komen, in die volgorde. Kamers, lounge, en dependance waren hier en daar gerenoveerd en opgefrist. Animatie niet meer elke dag, maar voldoende. Personeel nog steeds behulpzaam en hard werkend en herkende ons als gast, goed teken. We moesten wel even op de strepen staan om de juiste kamer te krijgen die we hadden besteld. We waren buiten het schoolseizoen, dat scheelt kids aan het zwembad. Ergerlijk blijft de handdoeken maffia. Het blijft raadselachtig waarom dit internationale probleem niet wordt opgelost? Na 3 bezoeken wordt het nu wel tijd om weer eens terug te gaan naar de onderkant van het meer, waar meer dorpjes liggen die per boot bereikbaar zijn.

Meerzijde was muurzijde
Door meneer Yntema op 02-05-2015

Waarschijnlijk een schrijffout in de tekst, alle kamers zitten aan de kant van het meer, maar er zijn verschillende kamers die uitzicht hebben op een muur die voor het hotel staat. Beetje sneu als je allemaal ongeveer hetzelfde betaald maar geen keuze hebt in je uitzicht. Gelukkig zaten we hier maar 5 dagen of zou dat de oorzaak zijn. Beslist een aanrader als u zeker weet dat het uitzicht goed is.

Fantastisch hotel
Door Isabel op 28-09-2014

Voor de tweede keer in dit hotel verbleven en dit keer hadden wij de junior suite. Een fantastische kamer met zeer ruime badkamer met jacuzzi, aparte douchecabine en dubbele wastafel. Enige minpuntje is dat tijdens de spitsuren ('s ochtends voor het ontbijt en 's middags tussen 4 en 6 uur) er weinig waterdruk en warm water is. Het personeel is zeer vriendelijk en werkt erg hard. Overal is het super schoon en netjes. Het eten is heerlijk, hoewel soms wat te zout (afhankelijk van de kok), maar veel variatie en alles wordt tijdig bijgevuld. WiFi kost 10 euro per week, maar laat soms te wensen over. Wellicht hangt dat af van de plek waar je zit. Heerlijk dat je snel in het centrum bent vanaf het hotel. Het is wel flink klimmen op de terugweg dus minder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Maar daarvoor rijdt er een pendelbusje. Het terras is sfeervol en heeft een prachtig panoramisch uitzicht. Kortom, wij hebben een fantastische vakantie gehad en komen zeker nog een keer terug.