Du Lac et du Parc
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Dit is onze 3 maal in het Astor hotel, enkel met ontbijt. Er zijn zoveel leuke restaurantjes in het centrum om 's avonds gezellig iets te eten. WiFi is er nu gratis (eindelijk). De garage, tegen meerprijs te reserveren, is niet echt een oplossing voor de bovengrondse kleine parkeerplaatsen. De plaatsen zijn er even klein en het heeft mij echt veel moeite gekost om steeds uit de garage te geraken. De weg ernaar toe is ook heel smalletjes. Verder blijft dit hotel onze favoriet!
Dit is ons 2de verblijf in dit hotel. De reden om hier te verblijven is de locatie, direct aan het meer. Verder is het hotel nog steeds zoals het 2 jaar geleden was, dus geen nieuwigheden, maar dat hoeft niet. We hebben terug de B&B formule genomen, want in het dorp kan je veel gezelliger gaan eten, en dat hoeft zeker niet duur te zijn. Minpunt is dat er geen gratis Wifi is, en dat is in 2013 met alle smartphones dan toch wel nodig, al is het voor eens te kijken welk weer het zal zijn, info opzoeken over een dorpje waar je naar toe wil, enz.
Het is een mooi hotel met uitzicht op het meer. Eten was prima en service was uitstekend! Airco op de kamer was ook lekker met de hoge temperaturen die wij hadden. Nadeel; de douche was een lullig straaltje en duurde lang voordat het warm werd maar daar en tegen hadden we wel weer iedere dag schone handdoeken.
Hotel Astor is een wat ouder hotel, wel gerenoveerd, prachtig gelegen aan het meer. Kamers hebben allen een terras met een prachtig zicht op het meer. Piepkleine badkamer (1,4m op 2m) waar een douche instaat, een toilet en een lavabo, dus met 2 in de badkamer is niet mogelijk. Wel proper en onderhouden. Goed ontbijt, alleen de fruitsap is niet te drinken, alsook de koffie. Raar voor Italië. Avondeten (wij hadden halfpension) is met bediening aan tafel: 'smorgens of de avond ervoor kan je aanduiden wat je gaat eten. Telkens keuze uit 3 voorgerechten en 3 hoofdgerechten en 3 desserts. Kwaliteit is redelijk tot goed. Wel aan tafel komen tussen 19h00 en 20h00. T.t.z. je kan niet even vrolijk binnenwaaien om 21h00, want dan is de zaak reeds dicht. WIFI is betalend (5€ voor 1uur, of 15€ voor 5uur) wat heel veel is en enkel beschikbaar aan de receptie verdieping en niet in de kamers. Hotel is volledig (eigenlijk het hele Gardameer) voor de Duitse toeristen. Besluit: een goeie 3, maar geen 4
Super ontbijt
American Express | Beschikbaar |