Laagste prijsgarantie
7.4GoedScore uit 461 reviews

Over Camping Spiaggia d'Oro

Gelegen aan het Gardameer aan de haven van Barbarano vind je Hotel Spiaggia d’Oro. Hier vind je kamers met airconditioning en uitzicht op het meer. In het restaurant kun je zowel internationale als lokale gerechten proeven. Loop in 20 minuten naar het strand of rijd naar de omliggende plaatsjes Salò en Gardone Riviera.

Vakantiegangers zijn vooral te spreken over de nette en goede staat van de accommodaties en het enthousiaste animatieteam dat fantastisch is voor de kinderen. De camping wordt geprezen om zijn schone sanitair, inclusief een nieuw sanitair gebouw met een heerlijke regendouche. Het beleid tegen het 'reserveren' van ligbedden bij het zwembad wordt als positief ervaren, waardoor er eigenlijk altijd wel plek is. Bovendien is de ligging ideaal, op loopafstand van het mooie plaatsje Lazise. De groene camping met veel schaduwplekken en het lekkere eten bij het zwembad dragen bij aan een fijne vakantiebeleving. Ten slotte is het vriendelijke personeel bij de winkel en het restaurant beneden een groot pluspunt.

• BBQ toegestaan

Camping Spiaggia d'Oro

7.4GoedScore uit 394 reviews

Geen 2e keer, bazig personeel
Door Chantal op 17-08-2024

Mooie camping, maar meer voor kinderen tot 10 jaar vinden wij. Onze jongens zijn 11 en 13 en hadden weinig aansluiting.
Sanitair is brandschoon en heeft alle luxe, echt een pluspunt.
Animatie doet hun stinkende best en is prima voor de jongere kinderen. Avondprogramma zijn wij anders gewoon. Half elf is het over en uit.
Restaurant boven bij het zwembad zeer onvriendelijk, open tot 23.00 uur maar om half elf wordt men al gewezen op de tijd en krijg je het verzoek buiten te gaan zitten met je drankje.
Zwembad tot 19.30 uur open maar om 19.10 uur moet je eruit en er is geen discussie mogelijk want badmeester is "de baas" (maar wij betalen)
Restaurant beneden supergoed! Vriendelijk personeel, heel anders als boven. Ijsjes ook beter daar kopen, lekkerder en meer ijs.
Winkeltje uitgebreid en vriendelijk personeel, pluspunt!
Goede camping maar personeel moet nog leren. Prijs te hoog voor deze camping is onze mening.

Aanrader
Door Marjolein op 09-08-2024

Leuke camping!
Goed gelegen op loopafstand naar lazise (stad).
Deze camping heeft vriendelijk personeel, is schoon, voldoende wasmachines.
Een niet al te grote camping met mooi uitzicht op het meer. Eten is goed & animatie is erg leuk en enthousiast ! 🙂
Fijne 2 weken gehad!

Top plek!
Door Lisette op 16-01-2024

Prachtige camping, alleen bij 38 graden is het zwembad wel aan de kleine kant. Goed beleid qua handdoek-leggers, de na 1 uur geen controle bij je handdoek en een dubbel geslagen bedje halen de badmeesters al je spullen weg. Er is dus eigenlijk altijd wel plek. Camping ligt wel tegen een stevige helling aan. Fantastische animatie voor de kinderen; 2 goeie restaurants. Een minpuntje ; de enorme rijen voor de broodjes in de ochtend. Wellicht op meerdere plekken op de camping croissants verkopen.
De eigen accomodaties zijn erg netjes en in zeer goede staat.

Hele goeie camping!
Door Hendriks op 18-08-2023

Wij snappen de slechte reviews niet.
Stonden bij nieuwe sanitair gebouw, perfect lekkere regendouche.
Kan helaas geen bezoek ontvangen maar dat is op veel campings daar.
Leuk zwembad, lekkere temperatuur en schoon.
Heel lekker eten bij het zwembad.
Leuk animatieteam en genoeg te doen voor de kinderen.
Misten alleen kraantjes aan de straatjes.
Wij gaan zeker terug

Mooi gelegen en leuk zwembad, hygiëne kan beter
Door Rosa op 08-08-2023

Vlakbij het mooie plaatsje Lazise (5 min lopen over het strand), heerlijk zwembad voor kinderen, groene camping met veel schaduwplekken. Sanitairgebouwen worden duidelijk te weinig schoon gemaakt dit is helaas echt een minpunt

Heerlijk verblijf op een top camping!
Door Family op 03-08-2023

Heerlijk verblijf in een charme stacaravan. Mooie camping op een perfecte locatie, je kan zo lopen naar Lazise bovenlangs of via het strand. Zwembaden groot en super voor kleine kinderen ook. Eten beneden bij het restaurant is heerlijk en de sky bar is fantastisch met de ondergaande zon. Kortom een echte aanrader!