6.8VoldoendeScore uit 476 reviews

Over Camping Delle Rose

Kamperen aan het Gardameer op Camping Delle Rose (Lazise). De animatie is wat eenvoudig maar wel Nederlandstalig. Voor kinderen is er daarnaast ook een zwembad, midgetgolf en tafeltennistafel. Minder geschikt wanneer je op zoek bent naar een huuraccommodatie op een ruim terrein. De staanplaatsen zijn wel ruim. Op loopafstand van Lazise.

Camping Delle Rose

In de schaduw van het prachtige Gardameer, vinden vakantiegangers een plek waar avontuur en ontspanning hand in hand gaan. De camping, een steenworp afstand van Lazise, biedt ruime kampeerplekken - soms een uitdaging om waterpas te krijgen, maar dat draagt alleen maar bij aan het avontuur. Met toiletgebouwen die dagelijks worden schoongemaakt en voorzien van fijne douches, is het kampeerleven hier net zo fris als de buitenlucht. Hoewel je je eigen toiletpapier moet meebrengen, maakt de kampwinkel met zijn ruim assortiment vers brood veel goed. De omgeving nodigt uit tot verkennen, terwijl de safaritenten een nieuwe definitie van glamping beloven, zij het met een minimalistische charme.

• BBQ toegestaan

Loc. Vanon, I-37017

6.8VoldoendeScore uit 484 reviews

slecht
Door janien op 21-08-2024

niet leuk en de beveiligers schooien om shag of sigaretten van mensen die voorbij lopen en doen verder niks

Prima, maar eenmalig.
Door Jean op 07-08-2024

Camping aan het Gardameer, op loopafstand van Lazise. Genoeg te doen in de omgeving, advies is wel om op tijd weg te gaan vanwege de drukte op de weg. Camping zelf was op zich prima, personeel staat voor je klaar als je vragen hebt. Kampeerplekken vonden wij ruim genoeg, wel zijn sommige plekken erg schuin waardoor het waterpas zetten van je kampeermiddel een uitdaging wordt. Toiletgebouwen worden 1 keer per dag schoongemaakt. Fijne douches. Je moet zelf je toiletpapier meenemen. Veel Nederlanders met soms wat luidruchtig gedrag tot in de late uurtjes. We snappen de gezelligheid en juichen dit ook toe, maar vinden het ook fijn als op een gegeven moment wat rekening gehouden wordt met de omgeving die willen slapen. Rond/na 01:00 uur begint het echt stil te worden. Hier is geen controle op. Voor ons een reden om hier niet meer naar toe te gaan.

Goed te doen
Door Jacco van den Berg op 02-08-2024

4 nachtjes met de camper gestaan. Prima om te verblijven en de omgeving te verkennen. Plekken redelijk vlak en grokt genoeg. Sanitair mag wat vaker schoongemaakt worden tenzij de gebruikers het zoals thuis ook gebruiken. Op zijn minst even achterom kijken en borstelen indien nodig. Geen toiletpapier in de toiletten. Ben ik niet meer gewend. 25 euro reserveringskosten en fooi gewoon op de rekening. Ik vind daar wat van. Prima kampwinkel met ruim assortiment vers brood.

Camping Delle Rose

Leuke camping. Wel rekening houden met...
Door Prosper op 17-07-2024

Wij komen al jaren op de camping met een tent. Dit jaar een safaritent gehuurd, glamping volgens de website. Super mooie tent en mooie ligging. Toen we aankwamen vroegen we ons af waar de inventaris was. Lang verhaal kort. Die is er niet. Nou ja, nog meer basic dan toen we zelf met de tent gingen. Er liggen 4 borden net 4x bestek. 4 kleine glazen. 1 kookpan en 1 koekenpan en vergiet. We hebben het bij de receptie nagevraagd. Meer is er echt niet. Geen snijmessen, geen wijn of bierglazen, geen wasknijpers echt niks! Volgens de receptie is de inventaris het zelfde al de andere huur accommodaties vanuit de camping zelf (dus niet de Roan accommodaties). Nog steeds geen probleem als we het hadden geweten, maar een inventaris lijst is er niet. Wel wordt je er bij einde verblijf op gecontroleerd volgens het regelement. Huh?

Persoonlijk vind ik dit een gemiste kans. Deze klacht kregen ze vaker, maar ze doen er niks mee. Jammer en zonde.

Slechte camping
Door Gerhard op 14-07-2024

We stonden met de camper op een ruime camperplaats. Maar daar hield het dan ook wel mee op. Geen voorzieningen voor campers zoals een chemisch toilet, je kunt niet fatsoenlijk je grijs watertank legen. Je drinkwatertank bijvullen gaat niet. Kleine douches, waar je niks in kwijt kunt. Koud/lauw gedouched. Een zwembad dat veel te klein is. Een entertainment programma dat tot diep in de nacht (2.00 uur)doorgaat. Ik kom hier in ieder geval niet meer.

Viel alleszins mee!
Door Erik op 02-09-2023

Onverwachts zijn we in Italië beland, op Delle Rose. We zouden dit normaal gesproken niet boeken, zeker niet na de reviews, maar het liep zo. Uiteindelijk is het alleszins meegevallen. Sanitair is prima (zeker bij mooi weer), wij hadden een prima plekje halverwege de camping. Het is een grote Nederlandse enclave met soms bijpassend gedrag. Over het algemeen was het rond 11 gewoon rustig. De animatie was voor Italiaanse begrippen ok, beetje schreeuwerig. Zwembad was schoon. Badmeesters waren streng, maar dat is ook wel nodig. Grootste irritatie is het asociale gedragen rondom het zwembad met de handdoekjes op de bedjes. De bedjes zijn de hele dag bezet en er is niemand te zien. En echt, het zijn veelal onze landgenoten die deze bedjes opeisen.

Omgeving is ook leuk, zeker als je een stukje verder door rijd.

Prima weekje, we hebben ons vermaakt, maar of we nog eens terug gaan…