Casavabene / Casa Va Bene
De heerlijke accommodatie, de prachtige tuin, de fantastische omgeving, en vooral de gastvrijheid, alle tips en de oprechte vriendelijkheid van de gastheer- en vrouw maakten onze vakantie tot een onvergetelijke tijd. We komen zeker terug!
We wilden zo graag en hadden daarom al in maart geboekt, ondanks de onzekere tijden, maar we konden altijd annuleren als in- of uitreis niet mogelijk zou zijn. Een fijne gedachte.En wat was het een geweldige en weelderige plek, met vrijheid en ruimte, veel tuin en zitjes, zwembad, soms gezamenlijk barbecuen en de altijd hartelijke betrokkenheid en behulpzaamheid van Monique en Hermando ten aanzien van te bezoeken plaatsjes, markten, restaurants en wijnproeverijen, om nooit te vergeten. Wij komen heel graag terug!Heerlijk!
Zomer 2020, een week in Casa Rustico, genieten in een prachtig verbouwd Italiaans huisje, een prachtig uitzicht op de tuin, afkoelen in het zwembad, heerlijk ontbijten vanaf je eigen terras, zwijnen en herten spotten in het aangrenzende bos, de gezellige bbq, een sprookjesachtige wijnproeverij, te veel om op te noemen!!!
Maar niet te vergeten de gastvrijheid van Monique en Hermando, bedankt voor het heerlijke vakantie gevoel.
Casavabene / Casa Va Bene
Heerlijk huisje, prachtige tuin en mooie omgeving. De eigenaren zijn erg vriendelijk, gastvrij en vol met tips over de omgeving. We hebben enorm genoten van de rust, de natuur (betoverend uitzicht op de bergen bij helder weer) en schitterende dorpjes in de omgeving!
Zeer gastvrije ontvangst met bubbels en limonade voor de kleine door Monique en Hermando. Een prachtig verblijf met schoon, goed onderhouden appartement en mooie tuin. De al even prachtige omgeving maakte ons verblijf compleet! Enorm genoten, wij komen zeker nog eens terug!!
Casavabene / Casa Va Bene info
Camping-informatie
- Aantal huisjes op parkBeschikbaar (3)
Soort hotel
- WasmachineBeschikbaar
- SaunaNiet beschikbaar
- SportschoolNiet beschikbaar
- TennisBeschikbaar (1)
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- Contactloos betalenBeschikbaar
- Prive sanitair mogelijkBeschikbaar
- AdresgegevensFrazione Cornati 22, 12060 (CN)