Agriturismo Cascina Pezzolo
We hebben de beste aanbieders voor Appartement Agriturismo Cascina Pezzolo voor je op een rij gezet:
- Waardering
- Inrichting
- Ruimte
Appartement info
- Draadloos internet
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatie28 maart (8 dagen)Incl. vlucht vanaf DüsseldorfLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 524
- Hans en Janneke23-08-2014
Prachtige boerderij
Prachtige verbouwde boerderij op een super locatie als je op doorreis bent naar het zuiden van Italië. De eigenaar is erg vriendelijk, we voelden ons erg welkom. de kamers zijn met zorg ingericht en zijn erg schoon. Het ontbijt is met zorg bereid en bijna alles komt van de boerderij af. Wij konden uitgerust de volgende dag onze reis vervolgen.
- Inrichting
- Hoeveelheid ruimte
- Mu01-08-2013
Prima doorreis accommodatie!!
Niet ver van de snelweg, Vriendelijk ontvangst. Mooie opgeknapte boerderij met ruime kamers en grote achtertuin. Gekoelde dranken tegen betaling. Magnetron om eea op te warmen. Prima Italiaans ontbijt. Grote supermarkt in de buurt. Kleine kinderen zijn meer dan welkom, bedje en kinderstoel aanwezig. Een prima accommodatie op weg naar het Zuiden! Prima prijs/kwaliteit!
Appartement Agriturismo Cascina Pezzolo info
- CafeNiet beschikbaar