Tijdelijk geen boekingskosten

Verwijder filters

Milaan

Redelijk
Door Raike op 01-09-2021

Heel slecht ontbijt:plastik bestek, geen bord voor je brood, eten is beschuit en confituur en /of croissant. Bediening is chaos.

Echt heel mooi,oud en nieuw door elkaar.
Door Greetje Reichart op 27-04-2019

Is een prachtige stad ,echt de moeite waard. Wij waren daar voor een danswedstrijd van mijn dochter.

Fantastisch
Door Sara Lodarmasse op 16-04-2019

Gewoon gaan echt super Hotel zat echt goed metro en bussen om de hoek Personeel vriendelijk en ontbijt was goed

Geen aanrader
Door Saar op 04-02-2019

Niet echt een aanrader, er zijn zoveel gezelligere steden. Mensen zijn erg onvriendelijk, lijkt op Frankrijk, willen graag verdienen aan toeristen, maar spreken amper Engels en info ook veelal alleen in Italiaans aangegeven. Er zijn wel mooie dingen te bezichtigen, maar de stad heeft geen sfeer. Uitgaansleven niet gedaan. Eettentjes veelal niet gezellig, veel tl verlichting en personeel erg gehaast.

Geweldig mooi voor herhaling vatbaar
Door Dunet Kuppen op 06-12-2018

Mooie stad met veel bezienswaardigheden We zaten ook in een mooi hotel vlakbij de tram waarmee je met een ticket abonnement van 8 euro 3 dagen mee kon reizen door de stad. Met die ticket kon je ook in de bus en metro dus konden mijn vriendin en ik alles bezichtigen. Met recht een wereld stad met de duomo het mooie winkelcentra en het kasteel prachtig mooie musea

Fantastisch
Door Alice Hogervorst op 21-11-2018

Waanzinnige stad. Veel te zien en te beleven.