Laagste prijsgarantie
6.8VoldoendeScore uit 36 reviews

Over San Matteo

Ontdek de charme van San Matteo, een parel in Imperia Area, waar ontspanning en avontuur samenkomen. Met verfrissende zwembadgebieden en de nabijheid van prachtige stranden, biedt dit hotel de ideale uitvalsbasis voor zowel zonnebaders als ontdekkingsreizigers. Laat je betoveren door de gastvrijheid en geniet van elk moment.

De Ligging

San Matteo ligt in het schilderachtige San Bartolomeo al Mare, een plek waar de schoonheid van Italië echt tot zijn recht komt. De reis vanaf de dichtstbijzijnde luchthaven Albenga (ALL) naar het hotel is een fluitje van een cent, waardoor het de perfecte keuze is voor zowel lokale als internationale vakantiegangers. Binnen de omgeving van het hotel zijn er talloze mogelijkheden voor excursies en het verkennen van de prachtige Italiaanse kust. Met een fietsverhuur ter plaatse is het gemakkelijk om de omgeving op een leuke en actieve manier te ontdekken. Het is de ideale locatie voor diegenen die zowel de rust willen vinden als de Italiaanse cultuur willen ervaren.

San Matteo blinkt uit met zijn faciliteiten en diensten, ontworpen om elke vakantieganger een onvergetelijk verblijf te bieden. Centraal staan de prachtige zwembadgebieden in de openlucht, waar je kunt genieten van de zon op het ruime terras, uitgerust met ligstoelen en parasols. Met 40 comfortabele kamers, biedt het hotel een persoonlijke en vriendelijke service. De aanwezigheid van een lift, bagagedepot, en een kluis verhogen het comfort tijdens je verblijf. Voor de zakelijke reiziger beschikt het hotel bovendien over een conferentieruimte. Rolstoelgebruikers vinden in San Matteo een toegankelijk vakantieoord met speciaal ingerichte kamers. Het buitenleven wordt extra benadrukt door de sfeervolle tuin, die uitnodigt tot ontspanning. En voor de avontuurlijke vakantieganger is er de mogelijkheid om de omgeving per fiets te verkennen dankzij de fietsverhuur.

In San Matteo genieten vakantiegangers van heerlijke maaltijden in het restaurant, waar dagelijks een uitgebreid ontbijtbuffet en diner worden geserveerd. Voor degenen die gedurende de dag graag een drankje doen, is er een gezellige bar beschikbaar. Het aanbod van halfpension zorgt ervoor dat je zonder zorgen kunt genieten van zowel ontbijt als diner, waardoor er meer tijd overblijft om te ontspannen en de omgeving te verkennen.

Houd er rekening mee dat San Matteo, ondanks de uitgebreide faciliteiten, mogelijk niet volledig geschikt is voor personen met een mobiliteitsbeperking. De acceptatie van creditcards zoals American Express, Visa en MasterCard zorgt voor gemak bij betalingen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Airconditioning

77 Via Faraldi 77, 18016

6.8VoldoendeScore uit 36 reviews

Aanrader
Door Nelly op 12-08-2019

Prima Italiaans hotel. Ieder was bereid om het verblijf naar je zin te maken. Oké, het ontbijt is vol zoetigheid maar dat is Italiaans. Het avondeten was lekker met voldoende afwisseling en met voldoende keus. Zwembad goed voor een duik, te klein om dag bij door te brengen. Hotel ligt er geweldig in de omgeving en alle trips zowel als de zee op korte afstand. Al met al supervakantie gehad!

Prima hotel met zeer vriendelijk personeel
Door Rene Schoonderbeek op 10-08-2019

Een 3 sterren hotel zón 2.5km van het strand met eigen zwembad. Met de buurt bus kon je dagelijks gratis naar het zeer mooie strand van San Bartelomeo Almare.
Zeer aangenaam verrast door het bijgebouw waar wij 2 kamers hadden met een kleine tuin voor de hond. Leuk zitje en beschut door de bomen was het hier met 39graden nog een beetje uit te houden. Ook de airco op de kamer was erg prettig. Over het hoofdgebouw heb ik geen informatie, daar zijn wij niet geweest, maar lees hier wel negatieve verhalen over.
Personeel was zeer vriendelijk en erg behulpzaam. Je kon alles aan ze vragen en probeerde met je mee te denken.
Qua eten niet hoogstaand. Je kon allecard eten, half of full board kiezen en dan de keuze uit 4 voor, 4 hoofd en een toetje. Je moet wel van olijfolie houden, hier werd ruimschoots mee gewerkt. Voor ons zou dit wat minder mogen, waardoor het minder vet zou zijn.
Geen uitgebreid ontbijt buffet maar prima voor een 3 sterren

NOOIT MEER!!!!!
Door ada op 21-07-2019

Het hotel bestaat uit twee gebouwen een oud gebouw en een gerenoveerd gebouw, wij kwamen in het oude gebouw geboekt bij een touroperator, een heel gedateerd gebouw leek wel een klooster met donkere gangen. Smalle badkamer met vaste douche kop mijn man is vrij lang kon daar dus niet onder staan, je kon bijna niet bewegen voor de wasbak en op het toilet zo klein, kwam groen water uit de kranen en de douchebak was helemaal verroest. De rest van de kamer was heel vies plakkerig en stoffig en dat bleef de 8 dagen dat wij daar waren liggen. Ontbijt was heel slecht brood was er bijna niet te vinden en als er bussen met Polen kwamen gingen die eerst en dan was er helemaal niets meer en werd ook niet meer aangevuld. Avond eten eentonig smakeloos en vet. Ik raad dus iedereen aan om daar niet heen te gaan. Heel veel geklaagd en gevraagd om een andere kamer maar dat kon dus niet.

Nooit meer
Door Dani op 17-06-2019

Via touroperator geboekt. Meteen doorgegeven dat wij graag in het bijgebouw wilden verblijven vanwege de lift en betere kamers. Dit liep helemaal fout. Wij zaten niet in het bijgebouw maar in de armoedige kamers van het hoofdgebouw. En er is ook geen lift. De man aan de receptie wilde ons graag andere kamers geven maar dat kon pas 2 dagen later. Op zich heel vriendelijk. Vanwege dit voorval kregen we ook gratis toegang tot de WiFi. Dit alles is positief. Voor de rest heb ik weinig positiefs te melden. Ontbijt is erg summier en er is geen brood te bekennen. En het avondeten kun je beter ook elders doen. Het voorgerecht valt meestal mee maar het hoofdgerecht is meestal smakeloos. Al met al hadden wij meer verwacht aan de hand van de goede reviews.

Geweldig hotel uitvalsbasis voor vele stedentrips
Door Gaby op 17-08-2018

Het hotel ligt niet in het dorp. Het ligt op 10 autominuten vanaf de snelweg en op 5 autominuten vanaf dorp en strand. Ongeveer een uur tot san remo, ventimiglia en monaco in het westen en savona en genua in het oosten. Het hotel oogt van de buitenkant oud en slecht onderhouden. De kamers zijn echter fantastisch gerenoveerd, groot en schoon. Allen met balkon of terras. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Eten is eenvoudig en niet overvloedig. Zwembad is klein met weinig lig/zit gelegenheid. Wel heel schoon. San bartolomeo is een leuke badplaats met lang strand en gezellige boulevard met winkeltjes en restaurants.

Prima Prima Prima!
Door Victor op 04-05-2018

Een plaats waar U kan rusten, geabsorbeers in het natuur, niet zo veer van de zee