Residence Oleandro
We hebben de beste aanbieders voor Residence Oleandro voor je op een rij gezet:
Over Residence Oleandro
AppartementOliveto
AppartementResidence I Morelli
Appartement
Residence Oleandro
Het appartementencomplex 3 sterren "Residence Oleandro" ligt op slechts 900 meter van het openbare strand en op 5 minuten rijden van het historische centrum van Pietra Ligure, in de prachtige Bloemenriviera! Het beschikt over 2 buitenzwembaden, waarvan 1 met uitzicht op zee en een hydromassagegedeelte. In de buurt van het huis is gratis openbare parkeergelegenheid. In de privéruimte (videobewaking) dient u te reserveren en te betalen. De appartementen hebben een gemeubileerd balkon of terras en uitzicht op de zee, het zwembad of de tuin. Elke kamer heeft een badkamer met een haardroger en een zit- en eethoek met een kitchenette en een flatscreen-tv met satellietzenders. Airconditioning en verwarming zijn op verzoek en tegen een toeslag beschikbaar (om energie te besparen). Gasten van het Residence Oleandro hebben toegang tot een tuin met barbecuefaciliteiten en een kinderspeelplaats. De accommodatie heeft een bar en een speelkamer voor kinderen en biedt ook kortingen op een privéstrand in de buurt. Er is een Mtb fietspendeldienst in de buurt en gasten die met hun eigen fiets reizen vinden een speciale ruimte om deze op te slaan, schoon te maken en te repareren, indien nodig.
Liften
Winkelmogelijkheden: 800m
Treinstation: 1000m
Adresgegevens | Via Moilastrini 54, I-17027 |
Residence Oleandro
Vriendelijk, schoon en prachtig verblijf bij een familie die liefde heeft voor gasten en het complex Wat een gastvrijheid! De sfeer was perfect in balans. Het zwembad was heel fijn en bijzonder qua vorm. Wij waren op stap met een peuter van 21 maanden, die overdag heerlijk kon slapen en waarbij wij konden genieten van de prachtige tuin. Het idee van het ontbijt (bestellen vanaf een uitgebreide kaart) was wat ons betreft perfect, verse ingrediënten en gerechten zonder massa verspilling. Het complex was brandschoon, WiFi was goed en we konden zelfs en wasje draaien. Door de hoge beoordelingen ligt de lat hoog, maar wat ons betreft is dit tot op heden ons beste verblijf via internet geweest. Wij komen hier zeker een keer terug !!!
Heerlijke, goede airco op zowel de slaapkamers als in de woonkamer, zeer vriendelijke eigenaresse, hartelijke ontvangst, fijne bedden en superschoon appartement. Omgeving is prachtig, leuk stadje, mooie stranden en goddelijke pizza’s in het dorpje.
Minpunten: Na heel lang denken... de ligstoelen rond het zwembad (Fun Pool) zitten toch iets minder fijn dan ‘bedjes’ (Zen Pool) !!!
Via via kwamen wij bij deze mooi en goed onderhouden accommodatie terecht. Eigenaresse is erg vriendelijk en zeer behulpzaam. Als wij weer richting Ligurië gaan , zullen we hier zeker weer overnachten
Residence Oleandro
Nous venons d'y passer une semaine et sommes très satisfait. La résidence est loin des routes principales donc au calme. L'appartement est équipé de la climatisation qui est bien utile quand le soleil tape dans l'après-midi. La cuisine fonctionne très bien et la piscine est assez grande et très propre. Chaque appartement a une place de parking. La plage est de 15 minutes à pieds et de 5-7 minutes en voiture. On trouve toujours une place de parking au bord de la mers. La petite ville Pietra Ligure est ancienne, bien italienne et bien sympathique, où on y trouve pas mal de restaurants avec des produits de mer du jour. Mariangela et Pierluigi sont très accueillants et attentifs. On leur remercie.
Wij hadden een heerlijk 2 kamer appartement met voor- en achterbalkon, zodat je altijd lekker in de schaduw of in de zon kan zitten. Badkamer was netjes, al rook het er altijd wel een beetje muf. Vanaf het appartement is het een kwartiertje lopen naar het centrum en moet je wel van een beetje klimmen houden. In het zwembad dat gedeeld wordt met Dei Fiori zit een hoog chloor/chemicaliengehalte. Na een half uurtje zwemmen in de vroege ochtend in dit zwembad had ik glazuurproblemen met mijn gebit. Dat ging niet weg en ben nog naar een tandarts gegaan die geadviseerd werd door de eigenaresse van het appartementencomplex. Ze hadden dit nog nooit meegemaakt. In ieder geval ben ik heel goed geholpen en uiteindelijk is het allemaal weer redelijk in orde met mijn gebit. Wat er nou precies gebeurd is blijft een mysterie want ik schijn de enige te zijn geweest die dit is overkomen. Ik raad in ieder geval iedereen aan om je mond goed gesloten te houden in het water.
Ho soggiornato presso il residence Oleandro per un lungo periodo dovendomi recare all'ospedale Santa Corona di Pietra Ligure. La struttura è molto ben organizzata, c'è un parcheggio privato gratuito e una lavanderia a gettoni interna. L'appartamento era molto pulito con un angolo cottura utilissimo per prepararmi la cena. La connessione wifi, indispensabile per il mio lavoro, è risultata ottima. Lo consiglio a chi cerca un buon compromesso qualità prezzo e deve soggiornare in Liguria.