Tijdelijk geen boekingskosten
5.1MatigScore uit 62 reviews

We hebben de beste aanbieders voor Pian dei Boschi voor je op een rij gezet:

5.1Matig

5.1Matig

Camping info

• Draadloos internet
  • Sportfaciliteiten
  • Huisdieren toegestaan

Omschrijving

Camping Pian dei Boschi in Pietra Ligure is een kleinschalige terrassencamping met schaduwrijke plekken. Je vindt hier weinig animatie en deze is in het Italiaans. Ook vind je hier een goed restaurant en een fijn zwembad met badmeester. Het strand is 700 meter wandelen en in het dorp Pietra Ligure i...

Pian dei Boschi

5.1MatigScore uit 62 reviews

Nooit meer mede door personeel na bestolen te Ik
Door Sophie op 03-08-2022

Op zich een prima camping. Met de tent hadden wij een prima plek. Het sanitair was ok. Zwembad lekker maar idd wel siësta. Tussen half twee en drie mag je ook niet rijden op de camping maar wel nog in half 12 s avonds. Dat vonden wij bijzonder. Maar alles ok totdat onze mooie campingstoel werd gestolen in de nacht. Toen wij dat bij de receptie meldde was het enige antwoord ....het is niet onze verantwoordelijkheid. En daarmee was het gedaan. Voor ons een reactie die echt onbegrijpelijk is! En helemaal omdat er ook al een briefje in het toiletgebouw hing dat er een man haar dochter had gefilmd tijdens het douchen. Als het personeel daar hetzelfde op reageerde....en er soms honden los lopen omdat hun baasje er niet is. Dus leek ok camping naar hebben goed nare nasmaak en zal deze dus ook niet aanbevelen.

Voor 1 keer
Door Lilian op 04-07-2022

Wij hebben 5 nachten op een mooie plek gestaan boven op de camping. In principe een prima plek totdat er een groep jongeren langs ons kwam liggen met kleine kinderen...weg rust. Iedere nacht veel geblaf van honden in de omgeving. Wifi zou goed zijn maar was op deze plek niet bereikbaar. Mooi zwembad, leuke winkeltje met vers brood. Het sanitair wat verouderd maar wel oké. Wel te wei ig capaciteit in druk seizoen. Loopafstand naar centrum 25 min. en naar strand 15 min. Erg klein en vol stand. Bij het afrekenen kregen we een flinke rekening gepresenteerd! Ondanks dat we een kleine tent hadden en er in het voorseizoen waren berekende ze het tarief van 47,50 p.n. wat ook de caravans betalen. Hier werd heel stoïcijns mee omgegaan en totaal genegeerd. De prijs wordt gebaseerd op de grootte van de tent. Echter een ander koppel met dezelfde tent betaalde wel het tarief van 33 euro. Vraag dus van te voren wat je moet betalen p.n.!!

Leuke terrassencamping, matige hygiëne
Door Anne op 10-08-2021

Pian dei Boschi is een sfeervolle terrassencamping. Tenminste, wanneer je met je tent reist. Caravans en campers staan hutje mutje. Er is veel natuurlijke schaduw, van oa olijven. Het zwembad is heerlijk en de bar en winkel zijn handig en leuk. Fijn sfeertje. Veel Italianen, geen ons-kent-ons gevoel hierdoor. Pietra Ligure is een leuk stadje op loopafstand. Markt op zaterdag is klein. De stranden liggen vol en zijn smal. Maar echt Italiaanse sfeer wat ons betreft. Wil je bedjes, reserveer dit dan bijtijds bij de camping! Minpunt voor ons is de hygiëne van het sanitair. Deze wordt 2 x per dag schoongemaakt, maar niet grondig. (Vlekken en spetters op de wanden worden niet verwijderd.)

Pian dei Boschi

Prima camping!
Door Suzanne op 22-07-2019

Leuke camping op schaduwrijke terrassen, waardoor de standplaatsen iets meer privacy hebben dan op vlak terrein. Aardig personeel, ook de badmeester die in oudere reviews genoemd wordt, misschien is hij vervangen, bij ons was hij niet zo streng. Toiletblokken zijn misschien verouderd (in ons blok 1 hurk-wc en 3 ‘gewone’ wc’s bij de dames), maar wel schoon, worden doorlopend schoongemaakt. Pietra Ligure is schattig en ligt op loopafstand, veel Italiaanse toeristen in onze periode. Camping was erg rustig toen wij er waren. Ook station ligt op loopafstand, waardoor andere steden makkelijk met de trein te bezoeken zijn.

Simpel
Door Stelletje op 18-07-2019

Wij zijn hier één nachtje geweest, wat eigenlijk niet de planning was. Camping is simpel, straalt niet veel gezelligheid uit. Terassencamping, als je daar van houdt; prima. Maar wij zaten hoog weggestopt. Weinig camping gevoel. Toiletgebouw leek wel middeleeuws, ondanks dat het wel warm water had ;)

Nooit meer
Door Teleurgestelde verblijver op 21-10-2018

De camping opzich nette camping leuk stadje met zeer gezellig centrum. Alleen de hele nacht niet geslapen van blaffende honden dat door merg en been ging. Nachtbeveiliger sprak alleen Italiaans en zei dat hij niets kon doen omdat het de honden van de buren waren.

Pian dei Boschi info

• WasmachineBeschikbaar

• SaunaNiet beschikbaar
  • SportschoolNiet beschikbaar
  • TennisBeschikbaar (1)
  • Aantal zwembadenBeschikbaar (1)

• Prive sanitair mogelijkNiet beschikbaar

• Adresgegevens