- Waardering
Hotel info
- Airconditioning
- Draadloos internet
- Huisdieren toegestaan
We hebben de beste aanbieders voor Hotel Ariston voor je op een rij gezet:
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatie1 maart (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 926 Ga naar accommodatie13 april (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamLogiesp.p. vanaf€ 1106 Ga naar accommodatie21 maart (8 dagen)Incl. vlucht vanaf AmsterdamLogies en ontbijtp.p. vanaf€ 889 Ga naar accommodatie14 maart (8 dagen)Incl. vlucht vanaf Keulen / BonnLogiesp.p. vanaf€ 697
- Janssen08-08-2012
Fijn familiehotel
Hotel Ariston ligt midden in het centrum van Imperia, maar toch rustig. Met de auto te bereiken via kleine smalle straatjes. Met navigatie was dit goed te doen. Enkele dagen voor aankomst kregen we ook nog een mail met de routebeschrijving. Erg attent. Kamers waren ruim en schoon. Ontbijbuffet was goed en uitgebreid. Eigenaren waren erg vriendelijk en behulpzaam. Van te voren hadden we een parkeerplek gereserveerd bij het hotel (gratis). Omdat het er erg smal was, kon je de auto ook laten parkeren door de eigenaren. Kortom een prima hotel.
- Jo13-06-2012
Een geweldig vriendelijk familiehotel.
We hebben het verblijf in dit familiehotel als zeer prettig ervaren. De eigenaren zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Ontbijt is rijkelijk en van zeer goede kwaliteit. Kamer was ruim en schoon. Rustige ligging. Uitermate goede informatie over restaurants in de omgeving en over de te maken uitstapjes naar de steden in de omgeving door de eigenaar.
- Grazyna i Daniel29-08-2009
Hotel Ariston info