Over Agriturismo Il Filo Di Paglia

Agriturismo Il Filo Di Paglia

Ontdek de charme van Agriturismo Il Filo Di Paglia, een uniek verblijf in het pittoreske Carro. Hier worden vakantiegangers verwelkomd in een oase van rust en ontspanning. Hoewel de nadruk bij ons niet op zwembaden en stranden ligt, compenseren we rijkelijk met een sfeervolle ambiance, inclusief een toegewijde service, een prachtige tuin en een dakterras waar je kunt genieten van adembenemende uitzichten. Een plek waar elke dag iets bijzonders te ontdekken valt.

De ligging

Agriturismo Il Filo Di Paglia bevindt zich in het schilderachtige Carro, een bestemming die uitnodigt tot ontspanning en avontuur. Hoewel de details over de afstand tot de dichtstbijzijnde stranden en het stadscentrum in onze bronnen ontbreken, staat Carro bekend om zijn prachtige omgeving die rijk is aan natuur en cultuur. Verken de omgeving gemakkelijk met de auto, waarbij gratis parkeergelegenheid ter plekke een groot voordeel is. Helaas is er geen specifieke informatie beschikbaar over de afstand tot de luchthaven, maar vakantiegangers kunnen genieten van de rustige ligging met gemakkelijke toegang tot lokale bezienswaardigheden.

Agriturismo Il Filo Di Paglia biedt een scala aan faciliteiten om het verblijf van elke vakantieganger zo aangenaam mogelijk te maken. Het vriendelijke personeel staat altijd klaar om te helpen met vragen of aanbevelingen. Geniet van moderne gemakken zoals Wi-Fi in de openbare ruimtes, een muntwasserette voor langer verblijven, en een zakencentrum voor wie ook tijdens de vakantie bereikbaar moet blijven. Ontspan in de prachtige tuin, vind je rust op het dakterras of in de comfortabele ligstoelen. Voor dagelijkse benodigdheden is er een supermarkt ter plekke. Parkeren is gratis, zodat je je over de auto geen zorgen hoeft te maken.

In Agriturismo Il Filo Di Paglia begint elke dag goed met een voedzaam ontbijt, waarbij de nadruk ligt op kwaliteit en versheid. Het restaurant van het hotel biedt een sfeervolle setting voor maaltijden, waarbij zowel lokale als internationale gerechten op het menu staan. Voor de kleintjes zijn er aangepaste kindermenu's beschikbaar, zodat iedereen kan genieten van een heerlijke maaltijd. Ervaar de gastvrijheid en de culinaire hoogstandjes die Agriturismo Il Filo Di Paglia te bieden heeft.

Houd er rekening mee dat Agriturismo Il Filo Di Paglia mogelijk niet volledig toegankelijk is voor personen met een mobiliteitsbeperking. Details over de pet policy, dresscode in restaurants of betaalmethoden zijn niet gespecificeerd in de beschikbare bronnen. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Vergaderruimte

• Fitness

11 Via San Nicolo, 19012

Agriturismo Il Filo Di Paglia

Er is nog geen review geschreven, ben jij de eerste?